От самото начало във фокуса е хармоничното интегриране в цялостния вид на превозното средство, което означава, че всички части са перфектно интегрирани в концепцията на превозното средство от R nineT семейството, както и от K 1600 GT/GTL и R 1200 RT, които дават на мотоциклета устойчив и ексклузивен вид.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие на BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързан с традиционно занаятчийство благоприятстват за ново ниво на значимост и изключителност. В нашия конфигуратор можете да направите мотоциклета си още повече ваш с най-висококачественото специално оборудване, специални компетенции и допълнителни аксесоари, да ви го сглобят точно тези, които познават вашия BMW мотоциклет най-добре. От нас.

+ Прочети още

Spezial цветове

Новите Spezial цветове ви позволяват да придадете на мотоциклета си специален блясък. Ултра модерна технология на боядисване, съчетана с деликатни детайли, превръща машината ви в акцент на пътя. Благодарение на традиционното ръчно линиране или ръчно излъскани алуминиеви резервоари, всеки мотоциклет се превръща в уникален. И най-доброто от всичко – Spezial цветовете, които перфектно си отиват с цялото специално оборудване BMW Motorrad Spezial.

+ Прочети още

Опция 719.

Option 719 Ви дава част от истинската история на BMW Motorrad. Този номер винаги е бил използван в нашите заводи в Берлин за изработка на изделия по поръчка. Под Option 719 ще откриете специално оборудване, като изключителни комплекти валцовани части или висококачествени закалени колела, които може да поръчате франко завода. Но също и допълнителни аксесоари, които да откроят мотоциклета ви на всеки път.

+ Прочети още

HP части.

Високоефективни – изявление за всички онези, които търсят абсолютния максимум. Висококачествени части, произведени от въглерод, титан и алуминий, правят всеки мотоциклет уникален. Първокласни и повишаващи производителността компоненти придават на машината ви индивидуалност и екстравагантност. И гарантират решителната стотна.

+ Прочети още

BMW Machined parts

Ако вече притежавате BMW Motorrad и желаете  сам да му придадете финални щрихи, можете да го персонализирате с мшинните части, проектирани от Роланд Сандс.

 

+ Прочети още

#MAKEITSPEZIAL

Всеки моторист е различен. От гледна точка на характер и амбиции, и на първо място причината поради която искаме да караме мотори. И доста обикновено що се отнася до вида също така. Всички ние сме уникални. Ние не сме клонинги. Всеки един от нас е единствен. Тогава защо трябва всички да караме еднакви мотоциклети? BMW Motorrad Spezial ви позволява да овладеете характера си на пътя.

+ Прочети още

Винаги на път.

Винаги на път.

Хинг Юнг кара 12 мотоциклета.

Заемете местата си, пригответе се за приключение, старт: Ако Хинг имаше начин, винаги би бил на пътя. Пътуване, пътуване и пак пътуване. На един от неговите 12 мотоциклети. Не е изненадващо: Хинг си у дома навсякъде, винаги отворен към света. Роден в Хонг Конг и отраснал в Холандия, той сега живее и работи в Лонг Бийч, Калифорния.    

+ Прочети още

Мама споделя историята си.

Мама споделя историята си.

Дженифър МакКан умира от удоволствие да е на мотоциклета.

На Дженифър и омръзна. Не е в нейния стил винаги да сяда отзад на мотоциклета. Тя е жена на действието. Прави нещата по своя начин. Преди няколко години тя се научила да шофира, така че може да кара собствен мотоциклет по всяко време, по което и се прииска да потегли. Иска време за себе си – напълно сама. Да избяга от телефоните, технологията и работата.

+ Прочети още

Човек на пътищата.

Човек на пътищата.

Брайън Тинклър шофира много.

Позьори. Брайън няма много време за такива мотоциклетисти. "Твърде много показност, ако питате мен" - казва 60-годишния пенсионер от Южна Каролина. Той не се фука със способностите си на мотоциклетист и няма нужда да се хвали с уменията си. Брайън не говори за шофирането изобщо. Той просто го прави. "Шофирането е всичко, което има значение" - казва той. За предпочитане бързото шофиране.

+ Прочети още

Не е педант.

Не е педант.

Келси обича вятъра и свободата на шофирането.

Започва се с осъзнаването. Келси живееше все още в Сан Франциско когато забеляза, че все повече и повече жени карат мотоциклети. Отиде си времето когато само мъжете обикаляха из града на две колела. Защо само тя от всички хора не си е купила мотоциклет все още? Мисълта за купуването на мотоциклет не я оставя на мира.

+ Прочети още

Като смазана светкавица.

Като смазана светкавица.

Ник Хубер е като фурия.

Неговите бебчета са класически BMW мотоциклети. Винаги намира време да обикаля. Той спира до малък ресторант, паркира мотоциклета си пред прозореца и яде хамбургер докато гледа втренчено спътника си с копнеж. Но Ник го харесва и когато е бърз и се е насладил на тръпката от скоростта на много мотоциклети. Приятелите му не случайно го наричат "Светкавица". "Аз съм фурия" - признава той.

+ Прочети още

Направете го свой.

spinner