Човек на пътищата.

Брайън Тинклър шофира много.

Позьори. Брайън няма много време за такива мотоциклетисти. "Твърде много показност, ако питате мен" - казва 60-годишния пенсионер от Южна Каролина. Той не се фука със способностите си на мотоциклетист и няма нужда да се хвали с уменията си. Брайън не говори за шофирането изобщо. Той просто го прави. "Шофирането е всичко, което има значение" - казва той. За предпочитане бързото шофиране.

Не говоря много. Но съм човек на пътя. #MAKEITSPEZIAL “

Антикомформист.

Антикомформист.

Брайън трупа километри на своите четири различни мотоциклета като нищо. На пръв поглед той изглежда скромен, по-скоро като чичко. Но при втори поглед осъзнавате, че Брайън не е конформист. Той е индивидуалист. Специален човек – независим и свободен, каквито са и неговите невероятни пътувания из Калифорния. Не следвай никога тълпата. Това винаги е бил неговия девиз.

+ Прочети още

Брайън шофира първото си двуколесно моторно превозно средство на 12. Той посетил братовчед си във ферма в Орегон. От деня, в който кара скутер Vespa, той винаги се заглежда по страхотни мотори. Години по-късно той мечтае да притежава BMW R 90 S, мотоциклетът, който знаменитият конструктор Роланд Сандс, открива наново като концепция Ninety. В крайна сметка Брайън купува R 100 S, но мечтата му все още остава. Той кара и други три мотоциклета в зависимост от настроените си. Любител на разнообразието, вече пенсиониран, той избира между своя спортен мотоциклет, комбинирания спортен модел и класическият чист мотоциклет.  

+ Прочети още

Мотоциклетите се нуждаят от любов и привързаност. Такъв си е Тинк, както го наричат приятелите му. Та какво точно означава любовта и вниманието в този случай? Понякога той използва стара четка за зъби, за да изтърка трудно достъпните места върху мотоциклетите си и да излъска прашните части. Неприятно е, но мотоциклетите му означават всичко за него. Но пък не ги кръщава с прякори. "Това е глупаво. Не е ли момичешко?", казва той с презрителен жест.

+ Прочети още

Носенето на каска е точно толкова важно за Тинк колкото е и почистването на мотоциклетите му с четка за зъби. Безопасността преди всичко: "Ценя живота си и искам да се предпазя". Човек с ясни приоритети. Брайън е планувал още повече пътувания и иска да натрупа още повече километри. "Понякога карам с други хора, но също така обичам и да карам сам". По този начин той може да се отпусне повече и просто да се наслаждава на свободата да бъде на път. Докато слуша парчета на Лед Цепелин или Джими Хендрикс. Думите "дишам", "мисля" и "оцелявам" проблясват през ума му докато шофира. Може би звучи леко като екзистенциалист, но именно това е което Тинк би изписал върху резервоара си. Все пак Брайън е индивидуалист. 

+ Прочети още

Още профили, които биха ви заинтересували.

Направете го свой

spinner