Винаги на път.

Хинг Юнг кара 12 мотоциклета.

Заемете местата си, пригответе се за приключение, старт: Ако Хинг имаше начин, винаги би бил на пътя. Пътуване, пътуване и пак пътуване. На един от неговите 12 мотоциклети. Не е изненадващо: Хинг си у дома навсякъде, винаги отворен към света. Роден в Хонг Конг и отраснал в Холандия, той сега живее и работи в Лонг Бийч, Калифорния.

Аз не почиствам мотоциклета си. Карам го в дъжда. #MAKEITSPEZIAL “

Винаги готов да тръгне.

Винаги готов да тръгне.

Жаждата му за приключение го е завела в 25 държави на неговия мотоциклет. Югоизточна Азия, Колумбия, Мароко, Западна Европа, САЩ и Мексико са само някои. Неговият герой: Норвежецът Хелге Педерсън. Любителят на приключения е изминал 250 000 мили и е пропътувал 77 държави за десет години.

+ Прочети още

Хинг Юнг и Хелге Педерсън. Двамата мъже имат още нещо общо: BMW R 80 G/S. Любимият мотоциклет на Хинг. Това е емблематичен мотоциклет и легенда в света на мотоциклетите. "Това е най-добрият мотоциклет, който някога е произвеждан" - изпада във възторг Хинг. От дузината мотоциклети, които той притежава, шест са BMW ендуро: три R 80 G/S, един R 80 G/S HPN Dakar Replica и два R 80 G/S Paris-Dakar. Всички легендарни мотоциклети. R 80 G/S е мотоциклет за победители: мотоциклетът, управляван към победата в Рали Дакар през 1981, 1983, 1984 и 1985. Когато Хинг се качва на един от тези легендарни мотоциклети, той съживява историята.

+ Прочети още

Хинг обича да пътува спонтанно и без да планира. Просто настъпва педала и тръгва. Той се нуждае от свободата, за да спре когато и където си поиска. Без да трябва да мисли за другите мотоциклетисти. "И без това винаги срещате хора на пътя". И той по-скоро би прекарал време да говори с хората отколкото да си лъска мотоциклета. Неговият метод на миене на мотоциклета е нестандартен: "Карам мотоциклета си когато се излива дъжд. Супер лесно е и не отнема повече от пет минути". Докато кара слуша песента на Фарел Уилямс "Come get it Bae": "Gonna pop a wheelie, don't try to high".

+ Прочети още

Очевидно е, че Хинг не може да живее без неговите мотоциклети. Но професионалният творчески директор би бил загубен без своя смартфон. Той го използва за навигация в градовете, да се обажда на приятели и да прави невероятни снимки. И тъй като лесно огладнява на пътя, той използва приложението "Food Finder", за да намира близки ресторанти. Хинг е винаги готов за път. Той иска да "изследва повече" – това е мотото, което би надписал върху резервоара си. Още 25 страни очакват да бъдат открити от ненаситния турист. И той потегля.

+ Прочети още

Още профили, които биха ви заинтересували.

Направете го свой

spinner