Мама споделя историята си.

Дженифър МакКан умира от удоволствие да е на мотоциклета.

На Дженифър и омръзна. Не е в нейния стил винаги да сяда отзад на мотоциклета. Тя е жена на действието. Прави нещата по своя начин. Преди няколко години тя се научила да шофира, така че може да кара собствен мотоциклет по всяко време, по което и се прииска да потегли. Иска време за себе си – напълно сама. Да отбие където си иска. Да избяга от телефоните, технологията и работата.

Управлявам семейство. И аз карам мотоциклет. #MAKEITSPEZIAL “

Извън града.

Извън града.

Мама. Когато дъщеря и я нарича така, Дженифър се изпълва с гордост. Мама контролира всичко: "Аз съм жена и майка, която работи на пълен работен ден. И пътувам и карам мотора си толкова често колкото мога" - обяснява тя уверено. Организацията е ключът. Но това не означава, че иска да бъде позната като супержена.

+ Прочети още

Мотоциклетът на Дженифър е толкова оригинален колкото е и тя. Тази майка кара retro twin, който е бил наличен само в Съединените Щати за кратко. "Има относително малък двигател – като се има предвид колко често го използвам и колко далече пътувам". Тя обича да обикаля, да кара свободно, предпочита пътищата из страната – далече от Вентура Сити, Калифорния и винаги щастлива при смяната на пейзажа.

+ Прочети още

Може би не ясно на всеки. Но Дженифър има първо своите приоритети - на първо място безопасността: "Никога не бих се качила на мотора без каска, моето кожено яке и моите ботуши." Когато "Gypsy" на Флиитууд Мак прозвучи по радиото нищо не я задържа, тя включва предавката и тръгва на път. Песента не просто я кара да дава газ. Кара я да се обърне към миналото си. При всичките и пътувания. Родена в Солт Лейк Сити, тя често се е премествала тук и там, живяла е в Джакарта, Ню Йорк, Бостън и Лос Анджелис.

+ Прочети още

За мама е ясно: Тя няма да се откаже от мотоциклетите само защото е станала майка. Напротив. По-вероятно е да окуражи децата си да харесат този начин на живот и това поведение. След това Дженифър ще покаже на дъщеря си какво означава да се предприеме страхотно пътуване на мотоциклет. 

+ Прочети още

Още профили, които биха ви заинтересували.

Направете го свой

spinner