Не е педант.

Келси обича вятъра и свободата на шофирането.

Започва се с осъзнаването. Келси живееше все още в Сан Франциско когато забеляза, че все повече и повече жени карат мотоциклети. Отиде си времето когато само мъжете обикаляха из града на две колела. Защо само тя от всички хора не си е купила мотоциклет все още? Мисълта за купуването на мотоциклет не я оставя на мира.

Името на мотоциклета ми е ‚Дядо Магнит". Но не мислете, че карам като баба. #MAKEITSPEZIAL “

Бързо и отпуснато.

Бързо и отпуснато.

Сега работи като мениджър маркетинг в Лос Анджелис и е влюбена в психическите, физическите и емоционалните предизвикателства на карането на мотоциклет от 2012. "Понякога моторът ме отвежда в собствения ми свят". За Келси шофирането е успокояващо за душата, отдих от всекидневието. Малко приключение. "Чувствам вятъра, понякога е доста тих. Всичко около мен е в движение".

+ Прочети още

Келси познава опасността от шофирането, особено като жител на Лос Анджелис. Каската и е спасила живота. "Когато паднете целият ви дух се променя и може да е цяло предизвикателство да превъзмогнете това чувство". Тя в никакъв случай не е искала да се откаже от хобито си. Свикнала е с вятъра в косите си и свободата.

+ Прочети още

Купила първия си мотоциклет с 9000 мили на километража. Мотоциклетът е имал двама предишни собственици. "Сега с мен си живее живота". Келси е останала вярна на "Дядо Магнит" – любимият прякор на нейния мотоциклет през всичките тези години. Приятен мотоциклет, въпреки че признава с усмивка, че понякога неглижира грижата за него. "Когато не мога повече да отлагам, ще грабна кофата с вода".  

+ Прочети още

А тя как обича да кара мотоциклет? "Бързо и свободно", казва Келси смеейки се. Това не е странно за нея. В неделя обича спонтанно да кара сама мотоциклета, като често слуша музиката на "The Black Angels". Разбира се, също обича да обикаля и с приятелите си. Ще замине за уикенда с принадлежностите си за къмпинг в багажа. Приятелят и също кара мотоциклет – Kелси препоръчва това положение. "Много по-забавно е когато партньорът ти е мотоциклетист също".

+ Прочети още

Още профили, които биха ви заинтересували.

Направете го свой

spinner