Като смазана светкавица.

Ник Хубер е като фурия.

Неговите бебчета са класически BMW мотоциклети. Винаги намира време да обикаля. Той спира до малък ресторант, паркира мотоциклета си пред прозореца и яде хамбургер докато гледа втренчено спътника си с копнеж. Но Ник го харесва и когато е бърз и се е насладил на тръпката от скоростта на много мотоциклети. Приятелите му не случайно го наричат "Светкавица". "Аз съм фурия" - признава той.

Наричат ме Светкавицата. #MAKEITSPEZIAL “

Винаги готов да тръгне.

Винаги готов да тръгне.

Ник колекционира мотоциклети така както други биха колекционирали пощенски марки. Когато той не кара BMW си, обновява мотоциклетите си от Bultaco, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Moto Guzzi, Norton, Suzuki и Triumph. Ник винаги дава всичко от себе си. В безброй проекти е показал, че има талант за мотоциклети. Той винаги създава нещо уникално на две колела, преоборудвайки го идеално.

+ Прочети още

"Светкавицата" поддържа мотоциклетите си чисти и в изправност. Те трябва да блестят и лъщят. "Това ги прави по-лесни за ремонт и откриване на всеки проблем по-бързо. Изглеждат по-добре когато са полирани." Видът и външността са важни. Ето защо той обича коженото си яке. Не би се качил на мотора без него. То е единствено по рода си. "Става по-добро с възрастта."

+ Прочети още

Предпочита да пътува сам, но няма против да кара и в малки групи. "Намирам големите групи за изтощителни и напрегнати. Всеки иска да бъде щастлив и преследва забавлението на пътя." И какво би го направило щастлив? "Хангар за самолети." Защото тогава би имал достатъчно място за всичките си мотоциклети – винаги готов да полети. 

+ Прочети още

Ник иска скоро да замине отново и да обикаля Европа, да посети стария си дом – роден е близо до Тегернзее в Бавария. Той се преместил в САЩ като малък и сега живее в Минеаполис. Забавлява се с още някои идеи и мечти: Би могъл да участва в Рали Baja 1000 в Мексико? Или да предприеме дълго пътуване до Аржентина и да се включи със своя мотоциклет отново.

+ Прочети още

Още профили, които биха ви заинтересували.

Направете го свой

spinner