C.A.R.E. означава безопасност.

C.A.R.E. означава безопасност.

Всички каски и облекла на BMW Motorrad са разработени от мотоциклетни специалисти. Вътрешните лаборатории и обширните тестове гарантират най-високите стандарти за безопасност за цялата колекция. Материалът, използван за костюмите на BMW Motorrad, предлага изключителна защита от протъркване в съответните защитни точки. Това е тествано при изключително реалистични условия в симулатора за падане на BMW: падането и последващото плъзгане на човек с тегло 75 кг се симулират върху бетонно шосе със скорост до 100 km/h. Никакъв проблем: всички якета, панталони и костюми на BMW Motorrad са подсилени в предпазните точки с двойно захващане и притежават най-новото поколение CE протектори.

+ Прочети още

C.A.R.E. означава иновация.

C.A.R.E. означава иновация.

Изисква се много работа, за да си пионер в областта на иновациите: от 2013 г. насам например BMW Motorrad е първият производител, който поставя ABS във всичките си мотоциклети като стандарт. BMW Motorrad дава отличен пример и когато става дума и за екипировка за мотоциклетисти. Целта е да се постигне подходящо решение за удовлетворяване на различните изисквания на екипировката за мотоциклетисти чрез изследване, развитие и непрекъснато търсене на най-добрите материали и продукти.

+ Прочети още

C.A.R.E. означава комфорт.

C.A.R.E. означава комфорт.

За да бъде наистина безопасна, екипировката на мотоциклетистите трябва да отговаря и на изискванията за ергономичност. Ето защо каските на BMW Motorrad са особено „тихи“, а дрехите са оборудвани с иновативни вентилационни и мембранни системи. В крайна сметка само ако мотоциклетистите се чувстват комфортно във всякакви температурни и метеорологични условия, ще могат да реагират бързо. Качеството на C.A.R.E. е достъпно само от BMW Motorrad с цел активна и пасивна безопасност на пътя и безгрижно каране.

+ Прочети още

C.A.R.E. означава качество.

C.A.R.E. означава качество.

Артикулите от екипировката за мотоциклетисти на BMW Motorrad често остават трайни спътници за безброй километри. Ето защо непроменливото качество и устойчивост са ключови критерии за всяка сертифицирана от C.A.R.E. екипировка. Голям брой тестови километри се изразходват по пътищата, за да се установят потенциалните слабости на продуктите. Никой друг производител не прилага този тип стандарт: тези насоки гарантират най-високо качество – от каската до основата.

+ Прочети още

Дори още по-подробна информация за технологията

spinner