M – най-силната буква на света

M – най-силната буква на света

Изключително подготвен, вдъхновяващ, ефективен Тези атрибути бележат още през 1972 г. манифеста при основаването на BMW Motorsport. Същата философия лежи в основата и на BMW M GmbH. Вдъхновени от моторните спортове, автомобилите BMW M отговарят на най-високите изисквания за прецизност, бързина, динамика и сила. Мощните двигатели и отличната цялостна концепция за превозното средство в комбинация с впечатляващ дизайн и специално оборудване помагат да почувствате колко много страст се крие във всяко едно високоефективно превозно средство. При това без да се нарушава пригодността за всеки ден.

+ Прочети още

Development

Още по-силни заедно

Още по-силни заедно

Общата изходна точка при всяко едно превозно средство М са спортните предизвикателство, волята за победа и абсолютната жажда за победа. Вследствие на това се пораждат предпоставки и условия за развитието на превозните ни средства по отношение на техниката, материалите и дизайна – от М автомобилите до мотоциклет като M RR.  Тъй като целта ни не се променя: най-висока мощност и, разбира се, най-добро време.

+ Прочети още

Родени за пистата M RR

Концепцията на още първите мотоциклети BMW е насочена към състезателните писти и постигането на рекорди. Още през 1929 г. Ернст Якоб Хене поставя нов световен рекорд със своя WR 750, като развива скорост от 216,75 km/h. Първите от общо 76. Години по-късно нашите модели High Performance (HP) впечатляват със специалното си оборудване и аксесоарите с марката HP и се превръщат в спортния лидер сред нашите мотоциклети. Развиваме тази ефективност все повече и повече. Резултатът от това: M пакети и M аксесоари за отличните RR. При това имаше възможност само за още едно повишаване: Първият M модел на BMW Motorrad: M RR. Той е роден на състезателната писта и е в тясно родство с нашия WorldSBK Bike.

Открийте M RR

Увеличена ефективност

   
+ Прочети още

M пакет за S 1000 RR

M пакет за S 1000 RR

Мощност до краен лимит: с M пакета увеличавате ефективността на своя RRна пистите и по пътищатаиз целия свят. Режимът на каране Pro ви предлага три допълнителни режима на каране, които могат да се конфигурират. При това колелата M от въглеродни влакна с дебелите 5 милиметра спирачни дискове гарантиран максимални резултати при каране- Спортната седалки М ви предлага идеалната опора за всяка една ситуация.

+ Прочети още

Части M Performance

Части M Performance

С частите M Performance можете да преобразите своя мотоциклет според желанията и нуждите си. Пакетът M Carbon, устройството за регистрация на данни М, кованите колела М или също и комплекта Cover Kit показват: Винаги преследвате решаващата милисекунда. С частите M Performance Race достигате още по-далеч: Повишаващите мощността преустройства – като двигателите Kit или пакетите за електроника, можете да получите само от BMW Motorrad Race Support.

+ Прочети още

Оттук ще ви отведем към Serienjunkie

spinner