M – най-силната буква на света

M – най-силната буква на света

Изключително подготвен, вдъхновяващ, ефективен Тези атрибути бележат още през 1972 г. манифеста при основаването на BMW Motorsport. Същата философия лежи в основата и на BMW M GmbH. Вдъхновени от моторните спортове, автомобилите BMW M отговарят на най-високите изисквания за прецизност, бързина, динамика и сила. Мощните двигатели и отличната цялостна концепция за превозното средство в комбинация с впечатляващ дизайн и специално оборудване помагат да почувствате колко много страст се крие във всяко едно високоефективно превозно средство. При това без да се нарушава пригодността за всеки ден.

+ Прочети още

Development

Още по-силни заедно

Още по-силни заедно

Общата изходна точка при всяко едно превозно средство М са спортните предизвикателство, волята за победа и абсолютната жажда за победа. Вследствие на това се пораждат предпоставки и условия за развитието на превозните ни средства по отношение на техниката, материалите и дизайна – от М автомобилите до мотоциклет като M RR.  Тъй като целта ни не се променя: най-висока мощност и, разбира се, най-добро време.

+ Прочети още
Вляво – историческо включване на BMW 3.0 CSL, вдясно – BMW R 90 S на Helmut Dähne.
Вляво – историческо включване на BMW M1, вдясно – легендарната машина от Rallye Paris Dakar.

Реверанс към Motorsport

Нашият юбилеен модел M RR 50 Years M: Той въплъщава почти 100 години Racing Spirit в конструирането на мотоциклети и половин век M DNA. Неговото серийно оборудване включва пакета M Competition с части от M Carbon и фрезовани части, веригата M Endurance, кобилицата за задните колела от анодиран алуминий, пакета за спътник, както и кода за активиране на M GPS спусъка. Със своя цвят Sao Paulo Yellow и емблемата BMW M 50 Years той привлича вниманието: ексклузивен и необикновен – просто типичен M.

+ Прочети още

Нашите M RR’s

Нашите M RR’s

Без значение дали в базовото оборудване, с пакет M Competition или като реверанс към 50 години BMW M. Нашите модели M RR са родени на състезателната писта, безкомпромисно ориентирани към резултати и конструирани с максимални изисквания към материали, обработка и ефективност.

+ Прочети още

Увеличена ефективност

   
+ Прочети още

M пакет за S 1000 RR

M пакет за S 1000 RR

Мощност до краен лимит: с M пакета увеличавате ефективността на своя RRна пистите и по пътищатаиз целия свят. Режимът на каране Pro ви предлага три допълнителни режима на каране, които могат да се конфигурират. При това колелата M от въглеродни влакна с дебелите 5 милиметра спирачни дискове гарантиран максимални резултати при каране- Спортната седалки М ви предлага идеалната опора за всяка една ситуация.

+ Прочети още

Части M Performance

Части M Performance

С частите M Performance можете да преобразите своя мотоциклет според желанията и нуждите си. Пакетът M Carbon, устройството за регистрация на данни М, кованите колела М или също и комплекта Cover Kit показват: Винаги преследвате решаващата милисекунда. С частите M Performance Race достигате още по-далеч: Повишаващите мощността преустройства – като двигателите Kit или пакетите за електроника, можете да получите само от BMW Motorrad Race Support.

+ Прочети още

Оттук ще ви отведем към Serienjunkie

spinner