EICMA 2017.

Esposizione Mondiale Del Motociclismo
7 - 12 XI 2017
Mailand, Italy

Fiera Milano – Търговски панаир в Милано.

Fiera Milano – Търговски панаир в Милано.

Милано е градът на модата – и мотоциклетите. Когато производителите на мотоциклети представят най-новите си продукти в края на есента, това означава, че отново е време за един от най-големите и най-важните международните търговски панаири в света. На EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) известни производители представят своите модели за идния сезон по време на сензационно шоу на нови продукти в северния италиански град Милано.

+ Прочети още

Вижте за пръв път утрешните тенденции в областта на мотоциклетите.

Вижте за пръв път утрешните тенденции в областта на мотоциклетите.

Едно е сигурно: ако ги няма световните премиери на BMW Motorrad, нещо ще липсва на най-голямото мотоциклетно изложение в света. Това е една от причините, поради които и тази година ще ви представим новите мотоциклети и вълнуващите характеристики на EICMA. Изгледайте видеоклипа, за да придобиете първи изключителни впечатления какво да очаквате от BMW Motorrad на EICMA 2017.

+ Прочети още

Примерите включват R 1200 GS Rallye, R nineT Urban G/S, K 1600 GTL с подобрена технология K 1600 B, който запазва своя „багер“ стил. И нека не забравяме новия едноцилиндров G 310 GS, който се справя еднакво добре по градските улици и чакълестите трасета. HP4 Race с рамка с карбонови влакна е проектиран за писта и е базиран на супербайка S 1000 RR. Докато очаквате да видите с какви нови продукти BMW Motorrad 2018 ще изненада света на мотоциклетите, гледайте пресконференцията на BMW Motorrad на живо на Facebook в 9:30 ч. на 7 септември 2017 г.  

+ Прочети още
Адрес
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
НАВИГИРАЙ МЕ external-link-arrow-bold
spinner