EICMA 2018.

Esposizione mondiale del motociclismo.
6 - 11 XI 2018
Mailand, Italy

Fiera Milano – Търговски панаир в Милано.

Fiera Milano – Търговски панаир в Милано.

Милано е градът на модата – и мотоциклетите. Когато производителите на мотоциклети представят най-новите си продукти в края на есента, това означава, че отново е време за един от най-големите и най-важните международните търговски панаири в света. На EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) известни производителите представят своите модели за идния сезон по време на сензационно шоу на нови продукти в северния италиански град Милано.

+ Прочети още
Адрес
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
НАВИГИРАЙ МЕ external-link-arrow-bold

Преглед на 2017

Утрешните тенденции в областта на мотоциклетите.

Утрешните тенденции в областта на мотоциклетите.

Едно е сигурно: ако ги няма световните премиери на BMW Motorrad, нещо ще липсва на най-голямото мотоциклетно изложение в света. Това е една от причините, поради които и тази година ще ви представим новите мотоциклети и вълнуващите характеристики на EICMA. Изгледайте видеоклипа, за да придобиете първи ексклузивни впечатления за това какво да очаквате от BMW Motorrad в бъдеще.

+ Прочети още

Мотор за всички цели.

Мотор за всички цели.

Новите мотори на мотоциклетния сезон 2017 включваха например R 1200 GS Rallye, R nineT Urban G/S, K 1600 GTL с подобрена технология K 1600 B, който запазва своя „багер“ стил. И нека не забравяме новия едноцилиндровия G 310 GS, който се справя еднакво добре по градските улици и чакълестите трасета. Друг акцент бе HP4 Race с рамка с карбонови влакна, проектиран за писта и базиран на супербайка S 1000 RR. 

+ Прочети още
spinner