Glemseck 101 2017.

Три дни рокендрол.
1 - 3 IX 2017
Leonberg, Germany
+ Прочети още

На 1 септември 2017 г. Glemseck 101 влезе в дванадесетия си кръг. Събитието се превърна в константа в европейското изложение Café Racer. Всяка година хиляди посетители се отправят към Леонберг, близо до Щутгарт, със своите модифицирани мотори и добре организираното Café Racers. В атмосферата на рокендрол фестивала те изживяват очарованието си за мотори по поръчка и ретро мотоциклети и проследяват спринтовете на най-бързите машини.  

+ Прочети още

Забавление на фурлонг.

Забавление на фурлонг.

Той ще вкуси кръв и ще се върне отново: състезателят Нейт Керн от САЩ ще се включи в надпреварата на фурлонг с своя поръчков R nineT на име Goldrausch. Съперниците на любимеца на публиката също са именити и популярни: японската легенда Кенго Кимура с поръчковия Heiwa Scrambler, Джой Люис с Hell on Wheels Scrambler, Джузепе Ронцен с Lowride NineT, Амели Муседър с модифицирания мотор VTR Customs, наречен Eddie 21, или Йенс фом Браук със Scrambler One. Нищо не е безплатно на фурлонга. И все пак забавлението е най-големият приоритет.  

+ Прочети още

От Леонберг до Лондон.

От Леонберг до Лондон.

От Glemseck 101 до легендарния Ace Café Reunion: в понеделник след фестивала група мотористи ще потегли за Continental Run. Повече от 1250 километра по маршрут през Шварцвалд, Елзас, Люксембург, Белгия и Франция до Лондон, родното място на Café Racer. В групата на стартовата линия влизат и Нейт Керн, Джой Люис и Хейдън Робъртс. Денят на пристигане в Лондон е 7 септември, а на следващия ден, с мотоциклетен нощен купон, започва събитието Ace Café Reunion.  

+ Прочети още

Пушек и огледала.

Пушек и огледала.

Вече от дванадесет години околностите на Леонберг празнуват с бързи спринтове, добър, стар рокендрол и уникални реконструкции. От миналата година е ясно какво има в изключителната и спокойна атмосфера на Glemseck 101 – силен дух на спринтове. Абсолютно задължително за приятелите на класическия Boxer, стилния Café Racer и истинската музика.  

+ Прочети още
Адрес
Glemseck 1
71229 Leonberg
Germany
НАВИГИРАЙ МЕ external-link-arrow-bold
spinner