Pure&Crafted Festival 2017.

Музика, Мотоциклети, новият Heritage.
26 - 27 VIII 2017
Berlin, Germany

Рокендрол в Румелсбург.

Рокендрол в Румелсбург.

Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

+ Прочети още
Адрес
Altes Kraftwerk Rummelsburg
Rummelsburger Landstraße 2
12459 Berlin
Germany
НАВИГИРАЙ МЕ external-link-arrow-bold

Мотоциклети

Мотоциклети

Любителите на персонализирани мотоциклети ще бъдат впечатлени от множество уважавани създатели на персонализирани мотори на Pure&Crafted Festival. Големите имена в бранша като Krautmotors, Nagel Motors, Urban Motor и Berham Customs имаха изложения на предишни фестивали. Новото място разполага с пространство за още повече изложения.

Камионът на BMW Motorrad включва също и впечатляващи персонализирани и концептуални мотоциклети, докато работилницата на BMW Motorrad ще работи върху текущи проекти по персонализиране. Близо до магазина на BMW Motorrad можете да откриете най-новото оборудване и аксесоари за мотоциклети. Набор от актуалните модели ще бъде достъпен за тестови пробези. Спиращият дъха Motodrom също ще се завърне и за първи път не два, не три а цели четири BMW R 25/0 ще направят съвместен пробег на „Стената на смъртта“. За да запомните събитието дълго след това, можете да запечатате момента във fotobox, да персонализирате собствените си снимки и да ги вземете със себе си!

+ Прочети още

E-Custom-bike.

E-Custom-bike.

Krautmotors представя своята електрическа BMW реконструкция на тазгодишния фестивал Pure&Crafted.

Груб, суров и неподправен: Ралф Райк е вложил добре познатия си стил в последния персонализиран проект: персонализиран мотоциклет, базиран на електрическия скутер BMW C evolution, който е също и мотоциклетът на Pure&Crafted Signature за 2017 г.  Това е първият случай, в който опитният създател на персонализирани мотоциклети работи върху електрически мотоциклет. Нямаше регламент. Така се роди драгстер, който ръководителят на Krautmotors ще кара на Glemseck 101  – по тих начин, разбира се. Завършен и представен публично на тазгодишния фестивал Pure&Crafted. Бъдете там, когато Ралф Райк представя своя „E-LisaBad“ пред публика за първи път! В събота , малко след основното представление на главната сцена.

+ Прочети още

Музика

Музика

Рок музика и звука на боксер: звукът на групите ще се слее с разпознаваемото мъркане на редови двуцилиндрови двигатели, за да създаде уникално сливане на звуци в историческата електроцентрала Румелсбург. Програмата е готова. И е впечатляваща. На главната сцена американската група Interpol ще покаже най-доброто от постпънка, както и много други групи, които ще забият на главната сцена и на Motodrome сцената. Музикалният спектър ще варира от психеделична електроника до пънк класики до чисти, написани на ръка акустични песни.

+ Прочети още

Нов Heritage

Нов Heritage

(Нов) heritage от глава до пети: ако търсите новия си любим аксесоар, отправете се към общия магазин на Pure&Crafted Festival. Там ще откриете всичко от ретро обувки и класическа мода до бижута и аксесоари до джаджи за мотоциклетисти. А ако се нуждаете от подходяща прическа за новия си стил, просто се отбийте при бръснаря. Горивото за тялото ще бъде налично навсякъде във фестивала: щандове и камиони за храна ще се грижат за всеки вкус от здравословни храни до обилна стрийт кухня.

+ Прочети още

#pureandcrafted

Преглед

Колекцията на BMW Ride & Style

Колекция BMW RIDE

Удоволствие от карането, което не познава ограничения. Това означава жажда за приключение. Но означава и да бъдеш подготвен за всичко. С колекцията BMW Motorrad RIDE ти си готов за път. Във всеки момент и във всякакво време. За всякакво приключение.

Открий сега

Колекция BMW STYLE

С колекцията BMW Motorrad STYLE ти ще направиш впечатление извън пътя. Син/Бял/Червен. Това е страст. Можеш да я почувстваш. Пътят те зове. Той те кани. Това е твоето състезание. Всеки ден. Стани и спечели деня за себе си. Но не най-бързият определя състезанието. Едно нещо е по-важно от всички останали в състезанието: работа в екип. Усети го във всяка гънка – ти си част от общността на BMW Motorrad.

Открий сега

ОЩЕ МОДЕЛИ НА HERITAGE

spinner