За любовта към мотоциклетите.

Където персонализирането се превръща в начин на живот.

Не само миризмата на бензин и звукът на моторите омайват ентусиастите на мотоциклети в Pure&Crafted; това правят и индивидуалните артистични произведения – ръчно изработени и с невероятно внимание към детайла. На фестивала можете да откриете много и добра музика, невероятни мотоциклети и запознанства в света на персонализираните мотоциклети. По-долу ще откриете набор от създатели на персонализирани мотоциклети, с които ще можете да се запознаете.

Berham Customs

Berham Customs

Berham Customs е място, където се произвеждат изключителни мотоциклети. Никой чертеж не се използва два пъти. Момчетата от работилницата в Берлин са убедени: „Можеш да сътвориш нещо красиво от всичко, което има две колелета“. Заедно с KRT Framework, Berham Customs проектира, произвежда и продава серии с малки партиди от потребителски части под общия лейбъл #bhckrt. Фокусът в момента е върху двуклапанови мотоциклети на BMW – това става ясно на Pure&Crafted.  

+ Прочети още

Herzbube

Herzbube

Поддържане на добрите стари стилове на мотоциклетите живи – това е мисията на Herzbube Motorcycles.  Чрез възстановяването на стари мотоциклети, създателят на персонализирани мотоциклети от Берлин иска да внесе разнообразие по улиците и да зададе креативни импулси. Мотоциклетистите могат да участват в този процес, който разглежда човека и машината като едно цяло. Herzbube се фокусира върху класическите мотоциклети от 20-те до 70-те години на миналия век. Старата школа ще бъде на Pure&Crafted!  

+ Прочети още

Karoo

Karoo

Karoo Motorcycles е работилница за персонализирани мотоциклети, която се специализира в приспособяването на модерни класически мотоциклети, които да отговарят на характера и стила на собственика. Името „Karoo“ произлиза от полупустинния район на високото плато в провинцията Западен Кейп на Южна Африка, който разполага с едни от най-добрите маршрути за мотоциклети на пътя и офроуд. Гадзо Хаутманс, който идва от района на Западен Кейп, е създал Karoo Motorcycles в Хамбург като хоби проект. Той предлага на клиентите възможността да карат неокласически мотоциклет с модерна техника, но със ярък индивидуален характер и уникален дизайн. Добре дошли в Pure&Crafted!

+ Прочети още

Kradwahn

Kradwahn

Kradwahn е група от мотоциклетни ентусиасти от немския регион Мюнстерланд. Тяхната основна движеща сила е страстта към старото желязо, което има потенциала да се превърне в истинско съкровище. Общността Kradwahn има за цел да излиза на групови езди, да посещава събития за персонализиране, да участва в спринт състезания и най-вече: да персонализира мотоциклети. В гаражите си те персонализират най-вече мотоциклети BMW от 60-те, 70-те и 80-те. Те се преобразуват в индивидуални мотоциклети с изчистена естетика и внимание към детайла. Това е точно в стила на Pure&Crafted.  

+ Прочети още

Krautmotors

Krautmotors

В предишните битки за най-добър мотоциклет и най-бърз състезател, „Krauts“ бяха една крачка пред всички. Това е и идеята на Krautmotors: историческите традиции, внедрени в днешния стил. С тази максима персонализираните мотоциклети на Krautmotors излизат извън рамките на стандартното. Благодарение на това, техните мотоциклети са несравнимо уникални и са силно търсени в света на персонализирането в продължение на години.

Неконвенционален и уникален са качества, които са определящи и за новия им проект: Pure&Crafted Signature Bike, който г-н Krautmotors, Ралф Райк, персонализира от BMW Motorrad електрически макси-скутер C evolution. Той ще го приключи и демонстрира на тазгодишния Pure&Crafted. 

+ Прочети още

KRT Framework

KRT Framework

KRT Framework не е просто типична работилница. Тя представлява фабрика, която произвежда индивидуални, ръчно изработени мотоциклети по традиционни методи. В сътрудничество с Berham Customs, KRT Framework проектира, произвежда и продава серии с малки партиди от потребителски части под общия лейбъл #bhckrt. В момента вниманието им е насочено към двуклапановите мотоциклети на BMW. На фестивала Pure&Crafted те ще покажат своето класическо майсторство, заедно с отдадеността си към мотоциклетите.

+ Прочети още

Motorworld

Motorworld

Трите момчета от Берлин са се отдали на много специален вид цирк. Като посланици на мотоциклетната култура, те следват идеал, който е нещо повече от „просто“ каране на мотоциклети. Те водят начин на живот, който сами са си избрали и който се състои от няколко важни съставки. Тяхната любов към персонализирани мотоциклети е в основата на тази страст и е причината за всяко ново приключение. Поради тази причина, те определено имат истории за разказване на Pure&Crafted.  

+ Прочети още

Omega Kraftrad

Omega Kraftrad

Множество години практически опит правят мотоциклетните ентусиасти от Omega Kraftrad експерти в тяхното поле. В работилницата си те произвеждат и възстановяват мотоциклети. На Pure&Crafted те ще представят впечатляващи персонализирани мотоциклети, както и облекло и резервни части.

+ Прочети още

The Curves

The Curves

С доста конски сили, тази мотоциклетна компания „само за жени“ на име The Curves отдава заслуженото на нежната страна от мотоциклетите и света на персонализираните мотоциклети. Верни на мотото „вълнение за приключения“, тези дами на възраст между 25 и 50 се събират за групови езди и самостоятелно организирани механични работилници. През 2016 г. дамите стартираха събитието Petrolettes, което е един празник на лайфстайла на модерната жена-мотоциклетист. Време е за страхотно време за момичетата на Pure&Crafted.  

+ Прочети още

Urban Motor

Urban Motor

Urban Motor е далеч от големия стремеж за постижения. Напротив, тези момчета от Берлин са известни с ексклузивните си мотоциклети, които са произведени от стар и нов метал. С традиционни ценности но винаги най-доброто – така те живеят мечтата си в центъра на Берлин. Традиционното майсторство и чистата естетика са тяхната специфична страст. Нека видим какви изненади са подготвили Urban Motor за тазгодишния фестивал Pure&Crafted.  

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner