Най-красивите обиколки на Берлин.

Вашата екскурзия с мотоциклет до фестивала Pure&Crafted.

Всички пътища водят към столицата – но кой иска да кара в права линия? Далеч от магистралите и най-кратките възможни маршрути, карайте по криволичещи междуградски пътища през дерета и край поляни и открийте културните акценти на градовете и селата. Отделете време, за да стигнете до Pure&Crafted в Берлин за едно брилянтно откриване на фестивала. Съвети за пътища до, в и около Берлин.

Крайпътни лагуни

От Хоф до Берлин.

От Хоф до Берлин.

От североизточния баварски град Хоф дневният маршрут води на изток и преминава през Клингентал във Фогтланд. От там се продължава към Дрезден. Тези, които искат, могат да си отдъхнат в саксонската столица. Струва си, защото Дрезден изненадва не само с невероятна архитектура като операта Semper, но най-вече с открития си начин на живот и средиземноморския си нюх. Той е чудесно начало на предстоящото ви приключение през Шпреевалд. Водните потоци се разтягат като лагуни през областите, образуващи лабиринт от водни и зелени площи. От Шпреевалд ви остава само час до Берлин.

+ Прочети още

Спускане в Елбтал

от Хамбург до Берлин.

от Хамбург до Берлин.

С мотоциклет през най-големия речен пейзаж на Германия: Елбталауе. Пътят ще ви преведе през междуградски пътища по тучни пасбища до Даненберг. Градът се намира между Вендланд, Алтмарк, Елбталнидерунг и Люнебургското поле. От тук маршрутът ви преминава през Елбтал до Бранденбург. След три часа път ще достигнете Витенберге, който поради местоположението си точно върху Елба е подходящо място за обедна почивка. От тук ви остават още три часа до Румелсбург в Берлин. По пътя ви очаква красотата на Хавеланд с двореца Клесен, който се намира на едно от най-красивите езера в Бранденбург.

+ Прочети още

Берлински бриз.

Градска разходка в Берлин.

Градска разходка в Берлин.

От Румелсбург карате по Шпрее в северозападна посока. Преминавайки покрай исторически паметници ще достигнете до езерото Тегел в западен Берлин. То е съвсем близо до Шпандау, където се намира фабриката на BMW Motorrad в Берлин. Сега се отправете към града. Покарайте през града, преминавайки през задръствания, трафик и тълпи. Веднъж щом слезете от седалката, открийте акцентите на метрополиса: Бранденбургската врата, Триумфалната колона, Потсдамер плац. Прокарайте си път през градската джунгла до Площада на авиацията с граничещото летище Темпелхофер и назад към Румелсбург.

+ Прочети още

До покрайнините на Берлин.

До покрайнините на Берлин.

Вдъхновени от музиката, мотоциклетите и новия heritage, можете да стартирате обиколка на покрайнините на Берлин от фестивала Pure&Crafted. Като първи акцент на обиколката ще достигнете до Мюгелзее по пътя си на изток. Той е популярна местна зона за отдих за жители на Берлин и ентусиасти на водните спортове. На тази обиколка ще има множество примери за това колко много гори и вода има около Берлин. Например пътят по Фредерсдорфер Мюленфлийс покрай хълмовете Лангес Лух и Брайтес Лух. По време на това четиричасово пътуване ще достигнете и до Меркише Швайц – най-старият природен парк в Бранденбург с безброй езера, извори и букови гори.

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner