International GS Trophy 2018 г.

Монголия ни зове.

Открийте света. Опознайте непознатото. Създайте дълготрайни приятелства. И преминете през всички предизвикателства с вашия GS. International GS Trophy е приключение с мотоциклети, с което светът е в краката ви. Екипи от цял свят ще се съревновават в интензивните етапи и множеството специални предизвикателства и преживяват пътуването на своя живот от 3 до 10 юни 2018 г.!

Очарованието се повишава все повече и повече.

Очарованието се повишава все повече и повече.

BMW Motorrad организира това събитие за търсещите приключения мотоциклетисти на всеки две години от 2008 г. Прекрасни, вълнуващи пейзажи кара сърцето на всеки мотоциклетист да ускори своя ритъм. До днес, International GS Trophy е завело участници в Тунис, Южна Африка, Патагония, Канада и Тайланд. Стартовата линия на първото GS Trophy беше пресечена от пет отбора. В последното състезание участваха 19 отбора. А и нещо по-важно, офроуд приключението не беше само за момчета: през 2016 г. се включи първият женски отбор. Техният непоколебим състезателен дух и брилянтна езда спечели зрителите. В Монголия ще участват два международни отбора с жени мотоциклетисти.

+ Прочети още

Трудни изпитания.

Само тези, които са преминали през трудните предварителни квалификации в техните страни, могат да представляват страната си в отбор и да участват в International GS Trophy 2018 г. в Монголия. Тежки предизвикателства очакват Ендуристите: те трябва да маневрират със своя GS по счупен мост, да карат през дълбоки пясъци и да издигнат своите мотори през каменисти речни корита и стволове на дървета. Освен това, ще има навигационни упражнения с GPS, състезания с въпроси за GS и технически предизвикателства, като смяна на гума за време.

+ Прочети още

Тийзър с предизвикателства на Int. GS Trophy 2018.

Отбори

Един за всички, всички за един.

Един за всички, всички за един.

Запознайте се с всички отбори, които успешно се квалифицираха за участие в Int. GS Trophy 2018.

+ Прочети още

Два женски отбора се квалифицираха за Монголия.

Два женски отбора се квалифицираха за Монголия.

След четири състезателни дни в Country Trax Off Road Riding Academy в Южна Африка, не един, а два, женски отбора се квалифицираха за шестото издание на BMW Motorrad International GS Trophy, което ще се проведе в Монголия през месец юни 2018 г. Поради високия стандарт на умения за управление на мотоциклет, ентусиазъм и отборен дух, екипът на BMW Motorrad реши спонтанно да удвои бройката и да заведе шест жени GS мотоциклетисти в Монголия.

+ Прочети още

ОТКРИВАЙТЕ И ПРЕЖИВЯВАЙТЕ

Хора и места.

Хора и места.

Разузнавачите са възбудени. Те изследваха Монголия и знаят точно: идеалното GS приключение е пред вас, независимо дали участвате в International GS Trophy 2018 г. или сте водени от желанието си за ново приключение. Вдъхнете духа на GS в Централна Азияi.

+ Прочети още

Следвайте пътя на Trophy.

Следвайте пътя на Trophy.

Завиждате на участниците в International GS Trophy 2018 г. и бихте искали сами да изследвате маршрутите на отсечките? Това не трябва да остане меча: Enduro Park Andalusia ви предлага уникална възможност да пропътувате общо 2 200 километра през зашеметяващите пейзажи на Монголия на оригинален мотоциклет GS Trophy 2018 г., да спите в типични юрти и да се запознаете с културата на номадите.

+ Прочети още

Вдишайте приключението.

Вдишайте приключението.

Може да не успеете да участвате в International GS Trophy 2018 г, но носите духа на GS в себе си. Ние имаме решение за вас: BMW Motorrad организира индивидуални мотоциклетни приключения с опитни интруктори, които са персонализирани спрямо вашите умения за езда. Предлага се широка гама от семинари за пътувания, като получавате шанса да вкусите приключението и да се потопите по-дълбоко в света на GS. Портфолиото е изключително разнообразно, независимо дали сте начинаещ, или опитен мотоциклетист. Независимо къде по света се намирате. Защото няма ограничения, когато става въпрос за вас и вашия GS.

+ Прочети още

GS-Trophy

GS TROPHY 2016.

Няма как да бъде още по-офроудно.

Няма как да бъде още по-офроудно.

Прекрасни, вълнуващи пейзажи кара сърцето на всеки мотоциклетист да ускори своя ритъм. До днес, International GS Trophy е завело участници в Тунис, Южна Африка, Патагония, Канада и Тайланд. Стартовата линия на първото GS Trophy беше пресечена от пет отбора. В последното състезание участваха 19 отбора. А и нещо по-важно, офроуд приключението не беше само за момчета: през 2016 г. се включи първият женски отбор. Техният непоколебим състезателен дух и брилянтна езда спечели зрителите.

+ Прочети още

Прекосяване на реки, маневриране с вашия GS по счупени мостове, проверка на отборния дух. Езда по прашни коловози, кални пътища и каменисти пътеки. International GS Trophy 2018 г. без съмнение ще бъде едно от най-големите офроуд предизвикателства в света – и вие можете да бъдете част от него. Няма значение дали сте аматьор. Трябва да бъдете достатъчно здрав, да въведете своите умения и дух в действие и да демонстрирате безкрайно желание за борба, и вие ще завладеете приключението. 

+ Прочети още
Към преглед на GS Trophy 2016 г. external-link-arrow-slim

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner