Идеално оборудвани.

Как вашият GS да стане trophy мотоциклет.

International GS Trophy в Монголия не само ще изисква много от мотоциклетистите. Мотоциклетите ще се изправят пред изключителни предизвикателства и натоварвания. R 1200 GS Rallye отговаря на тези изисквания – той е здрав и гъвкав, дори и само със стандартното си оборудване. За да бъде подготвен за всяка ситуация, мотоциклетът е оборудван оригинални аксесоари на BMW Motorrad, така че участниците да могат да преминат през всякакъв терен с още по-добра безопасност, надеждност и комфорт.  Представяме ви аксесоарите, така че да можете да превърнете своя GS в истински GS trophy мотоциклет.

БЕЗОПАСНИ И УДОБНИ

Регулируеми стъпенки за мотоциклетиста

Предлагат се специални GS Ендуро стъпенки за R 1200 GS Rallye, които да бъдат използвани в Монголия. Те ви предлагат пълен комфорт, дори когато карате седнал. А когато карате в изправено положение, пружинната педална плоча потъва надолу, поради теглото на мотоциклетиста, а назъбеният външен контур на стъпенките осигуряват идеална опора върху стъпенката – за постигане на възможно най-добър контрол над мотоциклета по всяко време.     

Регулируеми крачна спирачка и лостчета за смяна на скорости.

Тrophy мотоциклетът е оборудван с регулируеми лост за крачна спирачка и лост за смяна на скоростите, които са особено полезни при езда с Ендуро ботуши, в стоящо положение, и подпомагат, като цяло, боравенето с мотоциклета при офроуд условия.  

Предпазител за фар

Предпазителят за фар предпазва вашия фар от хвърчащи камъни при тежка офроуд употреба. В зависимост от типовото разрешително на превозното средство и разрешителното за движение по пътищата, предпазителят за фар може да се използва само при офроуд условия – а с неговата система на фиксиране чрез щракване, той може да бъде демонтиран бързо и лесно.     

Защитен панел на двигателя

Мотоциклетът, също така, е оборудван и със защитен панел за двигателя – той е проектиран по такъв начин, че да абсорбира и разпределя силите по оптимален начин, в случай на падане. Това предотвратява повреда както на цилиндъра, така и на двигателя. Същевременно, той ви предоставя начин за по-лесно повдигане на мотоциклета и може да бъде използван като точка за дърпане.     

Защитно покривало/капак за главата на цилиндъра

Защитното покривало за капак на глава на цилиндъра от неръждаема стомана защитава капака на главата на цилиндъра от надрасквания и летящи камъни, като по този начин гарантира, че мотоциклетът ще запази своята стойност.     

Алуминиев Ендуро предпазител за двигателя.

Най-добрата защита за сърцето на вашия GS: алуминиевият ендуро предпазител за двигателя защитава долната част на двигателното отделение от камъчета и защитава мотоциклета при движение по грапавини. Той е доста по-широк и дълъг от серийната предпазна плоча и подсилва офроуд характера на GS мотоциклета.  

БАГАЖ И ОЩЕ НЕЩО

Чанти за задната седалка

А къде ще сложите багажа? Водоустойчивите чанти, прикрепени към задната седалка ви дават 14 литра място за съхранение, като могат да бъдат разширени до 18 литра. Предимството: за разлика от чантите за резервоар, тези няма да ви притесняват докато карате – те не оказват отрицателно влияние върху баланса на вашия мотоциклет, когато са поставени на пътническото място.  

Поставка за багаж от неръждаема стомана.

Ако желаете да вземете със себе си своето оборудване и прибори, поставката за багаж от неръждаема стомана не само ви предлага гъвкави варианти за интегриране на системата за багаж Atacama soft и алуминиевата система за багаж, но също печели точки и за Ендуро употреба.  

Голям комплект за първа помощ.

Големият комплект за първа помощ е абсолютно задължителен на борда на R 1200 GS Rallye: той отговаря на DIN стандарта за комплекти за първа помощ за мотоциклети, и пести място и опакован така, че да отблъсква водата.    

ADVANTEC Ultimate.

С ADVANTEC, оригиналните двигателни масла на BMW engine , вашият мотоциклет ще се движи по същия начин, по който се е движил в първия ден, дори и след хиляди километри. То е идеално приспособено към двигателя на машината ви. Защото е разработено от същите специалисти, които са го създали.    
   

Облицовка за радиатор.

Всички мотоциклетисти от International GS Trophy са уникални и такива са и техните мотоциклети. Поради тази причина, облицовката за радиатора, която е произведена чрез процес на 3D печат, показва номера на участника и името на мотоциклетиста. Няма две еднакви части. Освен това, логото на International GS Trophy е интегрирано в капака.  

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner