Квалификация на международния женски отбор.

Търси се: GS отборен играч.

Женската сила гори във вас. Чувствате се истински, когато можете да дигнете прах, карайки своя GS. Обичате предизвикателствата на две колела и не желаете да оставите International GS Trophy да бъде доминирано само от мъже? Тогава е време за вълнуващо мотоциклетно приключение в Монголия. Бъдете част от отбора и вдъхновете GS феновете по света. 

Направихте първата стъпка, като участвахте в националното квалификационно събитие. Ако се класирате в топ 3, ще представлявате страната си в националния отбор. Освен това, двете най-добре класирали се жени, които не са част от националния си отбор, се квалифицират за Квалификациите за Международния женски отбор, за да отвоюват своето място в международния женски отбор. Няма отделна регистрация за Квалификацията на международния женски отбор.

Мотоциклетистите от Int. GS Trophy 2016 г. в Тайланд знаят, че усилията си заслужават, защото те завладяха сърцата на феновете на офроуда. В тази Югоизточно азиатска държава, трите жени показаха неуморим борбен дух в Int. GS Trophy Стефани Буисон, Ами Харбург и Мораг Кембъл показаха зашеметяващи умения за езда. А най-хубавото от всичко: всички мотоциклетисти са победите – възможността да преживеят незабравимия дух на GS и да прекарат уникално време, карайки GS мотоциклет. Готови ли сте за преживяване, което никога няма да забравите?    

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner