Състезавайте се

Ръцете ви са върху дръжките на кормилото. Пръстите ви са върху дросела. А очите ви са насочени към пътя пред вас. Направете живота пътуване.

Стартова решетка

Когато хората ме видят, те не се сещат веднага за мотоциклетни състезания.

Когато хората ме видят, те не се сещат веднага за мотоциклетни състезания.

Но мотоспорта не е въпрос на външен вид или пол. Няма значение дали сте най-бързият мъж или най-бързата жена, когато сте най-бързи. Така че не е важно какво мислят другите хора за мен. За мен, само състезанията имат значение и следващото състезание винаги е най-важното. Винаги хващам дросела и не изпускам от очи стартовата светлина. След това, останалият свят спира да съществува.

+ Прочети още

Идеалната линия

Червено. Не мигай.

Червено. Не мигай.

Червено. Мигането е враг. Червено. Мигането е частта от секундата, която ви отделя от губещите. Светлините изгасват. С цялата сила в мен и с цялата мощ под мен, аз се отдръпвам и пускам волята си във вятъра. Превключване. Светът се превръща в трептяща линия, която се движи в ляво и в дясно. Превключване. Единственото нещо, което все още съществува е асфалтът под краката ми и спектралния глас на времето, който шепне с подигравателен глас дълбоко в каската ми: тик-так. Тик-так.

+ Прочети още

Кариран флаг

Десен завой. Спирането ме ускорява. Ляво.

Десен завой. Спирането ме ускорява. Ляво.

Усещам състезателната линия върху асфалта. Дясно. Аз съм върху нея. Ляво. Тя е в мен. Дясно. Ние сме едно. Ляво. Идва правата отсечка. Сега е шансът ми. Превключване. Ето я финалната линия. Тик-так. Трудно мога да изчакам до следващия път. Превключване.

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner