Създавайте.

Животът не е магистрала. Той е път, направен от кръстопътища, изкачвания, спускания и завои. Създаван от никой друг, а от вас. Направете живота пътуване.

Вдъхновение

Вдъхновението се нуждае от контрасти.

Вдъхновението се нуждае от контрасти.

Без разлики и без промяна, вдъхновението няма да съществува. Пробивите идват в началото на всяко създаване. А всяко създаване, само по себе си, е пробив в нещо ново. За мен, изкуството не представлява комфортна отбивка, но дълго, лъкатушещо преминаване през планинския регион на моя живот. Пътуването по този път е по-красиво, отколкото стоенето.

Лъч светлина разделя стената на моята работилница, като разделя светлината от тъмнината и създавайки идея в главата ми. Дали тя ще порасне и процъфти, вече зависи изцяло от мен. Все още има дълъг път, докато инсталацията бъде завършена – но пътуването е дестинация.

+ Прочети още

Създаване

Няколко дни по-късно: слънчевият лъч изчезна отдавна, но вдъхновението остана.

Няколко дни по-късно: слънчевият лъч изчезна отдавна, но вдъхновението остана.

Идеите са вечни, защото промяната е безкрайна. Нито едно състояние не е постоянно. Животът е преход. Това, което е важно е, че днешният ден е различен от вчерашния. Точно за това живея и работя.

Жълтият лъч на фара ми и шума на двигателя разделят пътя. Моят мотоциклет е символ на моя дух на откривателство: защото и двамата разпръскваме светлина и караме нещата, които до сега са били невидими, изведнъж да станат видими. Всеки момент е нов, защото следващата секунда е нов свят, който чака да бъде открит. А нашето следващо велико откритие е зад следващия ъгъл.

+ Прочети още

Инсталация

Идеята е жива.

Идеята е жива.

Светлината от неоновите тръби пробива сенките под моста. Това винаги е било символ на преход между две страни, символ на промяна, ежедневното разстояние, изминато от хиляди граждани. Но дори и никой да не разбере това съобщение, сега мостът представлява нещо повече: той е част от художествено произведение. Той крие съобщение, което е скрито под повърхността и желае да бъде открито. И то промени всеки, който го открие.

Изкуството създава промяна, а промяната е сърцето на моето произведение. Така че моят живот е мое художествено произведение. И независимо къде ме закара мотоциклетът ми утре, аз ще пренеса промяната със себе си.

+ Прочети още

Boxer Roadster

Уникални образци.

Преобразувания на R nineT.

Научи повече

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner