Играйте.

Вашето търсене не е това да се установите. Но да намерите собствения си път към щастието. Направете живота пътуване.

Въведение

Проба, проба. Едно, две.

Проба, проба. Едно, две.

Слънцето потъва в море от къщи и хвърля своите замиращи лъчи през прозореца. Това не е нашият град. Но това е нашето време. Защото това е нашият първи и последен ден тук. И ние сме готови. Преминаваме още веднъж през последователността в главите си, вземаме нещата си и отиваме да завладеем нашата сцена. Станете. Излезете. Бъдете смели. Бъдете шумни.

+ Прочети още

Припев

Каските са поставени. Двигателите са включени.

Каските са поставени. Двигателите са включени.

И влизаме в шумотевицата на пътя. Пътуването е нашата генерална репетиция, въздушният поток е нашата публика, а звукът от двигателите, нашите аплодисменти. Това е нашата движеща сила. Отново и отново. Нищо и никой не може да ни спре. Станете. Излезете. Бъдете смели. Бъдете шумни. Ние сме тук. С нашите машини на крикове, ние преминаваме през задния вход и през тесни пътеки. Сцената ни очаква. Както и феновете. Ние образуваме кръг. Проверка на звука. Поемаме дъх. И тръгваме. Раздаваме се напълно. Тълпата пощурява. Песните се изпълняват сами. Адреналинът се повишава. Клубът гори. Ние сме едно. С нас. С феновете. С музиката. Станете. Излезете. Бъдете смели. Бъдете шумни.

+ Прочети още

Изход

Бис. Бис. Бис.

Бис. Бис. Бис.

И закриване. Изтриваме потта от челата си. Инструментите сега са на пътниците. И улиците отново са наши. Въздушният поток ни охлажда. Плъзгаме се през морето от неонови светлини. Ние сме кръвта във вените на града. Ние се уверяваме, че никой никога не спи. И утре, ние откриваме следващото нещо. Това е нашият живот. Станете. Излезете. Бъдете смели. Бъдете шумни.

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner