Визионерски автомобили обикалят земното кълбо.

След направи своя дебют на събитието, отбелязващо стогодишнината, на 7 март, концептуалният автомобил BMW VISION NEXT 100 стартира символично околосветско турне до Китай, Великобритания и САЩ, където мотоциклетът на бъдещето ще бъде показан на гранд финала. Темата на турнето: „Иконични импулси. Бъдещото преживяване на BMW Group“. Като визионер, BMW Group изследва възможностите на цифровизацията и влиянието на технологията върху нашия личен и професионален живот.

От Мюнхен, BMW VISION NEXT 100 пътува към Пекин за своя дебют в Азия. Дебют в Лондон на визионерски превозни средства от MINI и Rolls-Royce.

Последният акцент е световният дебют на визионерското превозно средство на BMW Motorrad в Лос Анджелис на 11 октомври. Мотоциклетът на бъдещето започва да придобива форма, дори преди да бъде реално показан.

Изложбата Преживяване от бъдещето в Света на BMW.

Едновременно с „Иконичните импулси. Бъдещи преживявания на BMW Group“, изложбата Преживяване от бъдещето се открива в началото на месец април в Двойния конус в изложбения център Светът на BMW в Мюнхен. Инсталацията предоставя преглед на темите и показва „Иконичните импулси“ през празничната година.
+ Прочети още

Временна изложба на 100 шедьовъра

За да се отбележи стогодишния рожден ден на BMW Group, временната изложба на 100 шедьовъра показва сто важни събития в историята на BMW. Започвайки със 7-ми март, посетителите на музея на BMW могат да видят шедьоврите от изминалите сто години на компанията, като BMW 328, BMW 507 или BMW Turbo. Изложбата показва и новаторски решения, които са оформили групата и нейната съществуваща история до днес.
+ Прочети още

Четири визии. Четири визионерски превозни средства.

Посетителите в Олимпийската зала имат възможността да зърнат визионерския автомобил BMW VISION NEXT 100.

Относно Визионерските превозни средства

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner