Четири визии. Четири визионерски превозни средства.

По време на своята годишнина, BMW Group гледа напред: как ще изглеждат автомобилите на бъдещето?

През годината четири визионерски превозни средства ви дават представа за това какво предстои да се случи. Марките BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad създават визионерска картина на бъдещия свят на мобилността. BMW Motorrad обобщава изключително добре всичко това, като представя визионерски мотоциклет в Санта Моника през месец октомври.

Имаше вдъхновяващ предварителен преглед на футуристичните дизайни по време на тържественото откриване за годишнината в Olympiahalle в Мюнхен. На голямото празненство по случай рождения ден беше представено първото от общо четири визионерски превозни средства. Марката BMW brand постави началото и показа какво ще бъде усещането за мобилността през идващите десетилетия, чрез световната премиера на футуристичния автомобил BMW VISION NEXT 100. Завесите пред останалите визионерски превозни средства ще бъдат вдигнати през следващите месеци.

BMW Vision Next 100.

„Ако можете да си го представите, има много голям шанс да можете да го осъществите“, казва Адриан ван Хойдонк, старши вицепрезидент на BMW Group Design. Неговите дизайнери са създали автомобил в BMW VISION NEXT 100, който обединява два модела на шофиране: автономно шофиране, където водачът може просто да се отпусне в седалката или да се занимава с други неща и типично преживяване при каране на BMW, което не трябва да бъде забравяно в разширяващия се цифров свят.
+ Прочети още

Очакване за визионерския мотоциклет.

BMW Motorrad въплъщава радостта от карането на две колела. Поглед в бъдещето ще ви покаже, че мотоциклетизмът ще предостави невиждани свободи. Интелигентни технологии ще позволяват на мотоциклетиста да изживява максимално всеки един момент – в перфектен баланс от вълнуваща езда и максимална безопасност.
Интелигентно оборудване разширява възможностите на мотоциклетиста и го кани да поеме по нови маршрути. Визионерското превозно средство на BMW Motorrad ще бъде представено като част от световното турне на BMW Group на 11 октомври в Лос Анджелис.
+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner