На пътя.

На пътя с R nineT Scrambler.

Позволете ни да ви представим

Джой Люис

Джой Люис

Тя си е създава добре познато име. В интервю с Фронатюр, тя говори за живота си като ретро състезател и фен на Scrambler. 

+ Прочети още

Хейдън Робъртс.

Хейдън Робъртс.

Хейдън Робъртс не се занимава само с изработване на поръчкови модели в Hell on Wheels MC, той е и човекът за легендарното състезание с ретро мотоциклети със същото име.

+ Прочети още

Стивън Кен

Стивън Кен

Дизайнер от Лос Анджелис, добре познат със своя минималистичен, изключително изчистен дизайн. От дивани до столове, чанти и аксесоари - всички негови проекти смесват автентичния ретро материал със съвременния стил.

+ Прочети още

Скот Кембъл.

Скот Кембъл.

Той е звезда в областта на татуирането и е оставил артистичните си следи по телата на Стинг, Орландо Блум и Пенелопе Круз. Скот не само превръща техните истории в символи.

+ Прочети още

Лаура и Себастиян

Лаура и Себастиян

Страстен мотоциклетист, Лаура Антоан пътува със своя Scrambler от родния си град в Тулуза до Лион. Там тя посещава някой, който е направил своя стил в мисия за цял живот и, който – като Лаура – обича ретрото и мотоциклетите: Себастиян Ширпаз.

+ Прочети още

Роберто Пароди

Роберто Пароди

Писател и водещ, Роберто Пароди разказва как мотоциклетите подхранват неговото въображение и какво мисли той за BMW R nineT Scrambler.

+ Прочети още
Когато съм на мотоциклета, това е като чист адреналин. Страхотно е! Смес от вълнение, страх и радост.

Джой Люис

Scrambler ентусиаст

R nineT Scrambler

Хоризонтът е пред вас, звукът на двигателя е в ушите ви и вятърът в кожата ви, а вие забравяте за ежедневните си грижи, веднага щом направите първия завой. Това е R nineT Scrambler. Здрав и автентичен Scrambler, който обещава едно нещо повече от всички: неограничена свобода.

Научете повече
Още истории, които могат да ви заинтересуват.
Подходящи мотоциклети.