Поръчкови модели

Абсолютно уникални мотоциклети и техните създадели.

Те са механици, ентусиасти на стила и индивидуалисти. Всеки един от техните мотоциклети, сам по себе си, е произведение на изкуството. Хората, изработващи поръчкови мотоциклети, експериментират с цветове, форми и материали, за да създадат единствени по рода си мотоциклети. Отличителните щрихи, които те поставят по R nineT ще заинтригуват ентусиастите на поръчкови мотоциклети. В следващите страници ние ще ви покажем някои от тези поръчкови мотоциклети и ще ви разкажем историите на тяхното създаване.

DA#4

Diamond Atelier и K1X.

Diamond Atelier и K1X.

Това е резултатът, когато се обединят създател на поръчкови мотоциклети и баскетболна марка: те създават поръчков R nineT, който създава раздвижване на сцената на café racer. Както създателят на поръчкови мотоциклети Diamond Atelier, така и баскетболната марка K1X произлизат от Мюнхен, така че е било ясно от самото начало, че модел на BMW ще служи като отправна точка за DA#4.

Те избраха чисто нов R nineT, който Diamond Atelier подобриха, за да осъществят визията на K1X за агресивен мотоциклет с ниско окачване, който ще намеква за предстоящата есенно-зимна колекция на марката. Логотата са изработени от сребро и са допълнени с реален диамант, типично в стила на Diamond Atelier. Допълнителни акценти включват въздухозаборник, който преминава през ръчно направен резервоар за гориво и преработена електроника от най-висок клас. CNC-машинно обработени елементи, като горната тройна скоба или капака на алтернатора са брандирани с емблематичното листо на K1X и допълват този шедьовър.

Чисто новият DA#4 ще бъде показан Glemseck 101, където той ще се състезава в 1/8 миля Essenza Sprint.

+ Прочети още

Поръчков проект на R nineT

Широ Накаджима, Хидея Тогаши, Го Такамине и Кайчиро Куросу – това са четиримата персонализатори, които се обединяват в CUSTOM BUILDERS PROJECT. Те трансформират четири R nineTs в абсолютно уникални екземпляри, като в работата си влагат много забавление, креативност и майсторство.
+ Прочети още
Отидете в проекта external-link-arrow-slim

Чиста езда от 1923 г.

За повече от 90 години, BMW Motorrad постоянно поставя нови стандарти в изкуството на мотоциклетния дизайн. Този постоянен стремеж за иновация, обединен с уникалния характер на BMW мотоциклетите, в продължение на години вдъхновява фенове по целия свят. Техните поръчкови боксери въплъщават индивидуалност, качество и богата традиция на марката BMW Motorrad – наследството на BMW Motorrad.

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви заинтересуват.

Подходящи мотоциклети.

spinner