Механици и ентусиасти на стила.

Персонализирана майсторска изработка.

ИСТИНСКИТЕ мотоциклетисти са индивидуалисти. Мотоциклетите изразяват тяхната индивидуалност. Те са сложни и изразителни, точно като мотоциклетите, които яздят. Не много хора са достатъчно смели, за да изградят поръчков мотоциклет, но тези, които го правят, са ръководени от ЧИСТА страст и превръщат мечти на своите клиенти в истински икони. Все повече и повече известни студия за поръчкови модели трансформират стари двойно-клапанни BMW в уникални произведения на изкуствата. Тези са само няколко, ще продължим да добавяме още. В бъдеще, nineT може да създаде нова база за поръчково тунинговане.

Blitz Motorcycles.

Blitz Motorcycles.

Френското студио за поръчкови модели Blitz представи третия конвертиран BMW R nineT на легендарния фестивал Wheels & Waves в Биариц - интерпретация, която е напълно в традицията с американските пистови състезатели.

Френски минимализъм, комбиниран с добра доза мощност и чар. На пръв поглед, този конвертиран модел на nineT, създаден от Blitz, изглежда като цялостно отлято голямо смолисточерно парче. Тежкият и уголемен, ръчно изработен резервоар за гориво, е оформен така, че да се свързва плавно с единичната седалка и скъсената задница, с вградена светодиодна лента. Предната част също е освободена от почти всички, като не се вижда нищо друго, освен блестяща бяла табела със състезателен номер.

Звукът, който излиза от задния заглушител Akrapovič, който също е напълно черен, с отворен входящ колектор, дава идея за забавлението по време на езда, предлагано от тази уникална интерпретация на nineT.

+ Прочети още

Поръчков проект на R nineT

Поръчков проект на R nineT

Широ Накаджима, Хидея Тогаши, Го Такамине и Кайчиро Курозу – тези четири имена са отговорни за почти целия бранш за поръчкови модели BMW в Япония. За CUSTOM BUILDERS PROJECT те се обединяват, за да дадат своето чувство за забавление, креативност и майсторство при трансформацията на четири R nineT в напълно уникални образци.

+ Прочети още

Животът на Швейцарските студиа за поръчкови модели.

Животът на Швейцарските студиа за поръчкови модели.

VTR Customs е студио за поръчкови модели на мотоциклети на дългогодишния търговец на дребно на BMW Motorrad Stucki 2 Rad на Цюрихското езеро в Швейцария. На красивия фон, собственикът и управляват директор, Даниел Уидман, познат още като Дани, извежда поръчкови мотоциклети по улиците на Швейцария и по целия свят, влагайки цялото си сърце и душа.

VTR Customs основно изграждат BMW емблеми и R nineT поръчкови мотоциклети, но също така конвертират и други шасита в scramblers, cafe racers и brat styles.

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner