„Независимо какво правя, то трябва да ме прави щастлива“.

Интервю с ретро състезателя и фен на scrambler Джой Люис.

Защо да следвате тълпата, като може да се забавлявате много повече отвъд множеството? Джой Люйс записа своето име като част от програмата. Разговор с една весела душа, която не се адаптира, а живее според собствен стил.

Джой, защо сте толкова запалена по мотоциклетите?
Мотоциклетите винаги са ме привличали. Баща ми ми разказваше много за неговите пустинни ралита. Когато бях на дванадесет, дядо ми ме научи да карам неговата Honda и това веднага ме грабна. За мен, мотоциклетизмът е вълнуващ, приключение и пълна концентрация на всички сетива по време на ездата. Също така обичам да имам нови преживявания при всяко пътуване.
Вие бяхте в "Babes Ride Out". За какво ставаше въпрос?
В "Babes Ride Out", мотоциклетисти се срещат в средата на пустинята. Това е фантастична възможност за жените да споделят своята страст към мотоциклетизма, независимо дали са нови или имат опит, дали са млади или стари.
Но все още няма много жени, които да карат мотоциклети, нали?
Междувременно, около 14 процента от всички мотоциклетисти са жени и всеки по-малък, по-лек мотоциклет, който се пуска на пазара, техният брой става по-голям и по-голям. Не обичам постоянно да дискутирам разликите в стиловете на езда между мъжете и жените. Аз карам всеки ден с момчетата и срещу тях, по време на състезания. Често се оказва, че аз изживявам по-добре този начин на живот, отколкото те!
+ Прочети още
Нека отидем където и да е: Джой Люис и R nineT Scrambler.
Ако можехте да изберете, къде бихте отпътували?
В момента съм в средата на планиране. Бих искала да пътувам до Аляска, моят роден щат. Също така бих искала да прекарам известно време в Южна Америка или да попътувам из Европа на моя мотоциклет. И списъкът продължава и продължава. Защото все още има толкова много да откриване – в идеалния случай, с моя мотоциклет и с хора, които споделят страстта ми за всичко на две колела. Не мога да си представя екскурзия без мотоциклет.
Как изглежда перфектният ден с R nineT Scrambler?
Ставам рано, натоварвам мотоциклета с няколко комплекта дрехи, оборудване за спане и съдове за готвене на къмпинг и тръгвам – без фиксирана дестинация и с цялото време на света. Обожавам спонтанните екскурзии и обожавам да откривам най-добрите маршрути от местните хора. С мотоциклет, като R nineT Scrambler, е лесно да отидеш навсякъде.
+ Прочети още
R nineT Scrambler означава свобода, неконвенционалност и неукротим начин на живот. Това подходящо ли е за вас?
Уоу, много сериозен въпрос. Семейството ми никога не ми е казвало какво трябва и не трябва да правят момичетата и момчетата. Така че никога не съм имала чувството, че нещо ми е забранено. Моята независимост винаги е била важна за мен. И семейството ми винаги ме е подкрепяло в това. С име като Джой (радост), е ясно, че не съм дете на унинието. Поради тази причина правя всичко възможно да се забавлявам с всичко, което правя.
Имате ли мото в живота?
Днес е ДЕНЯТ. Или: Животът е кратък, изяж първо десерта. Мисля, че и двете означават едно и също нещо.
Моля, завършете изречението: За мен, мотоциклетизмът е ...
Живот.
+ Прочети още
Когато съм върху мотора си, това е смес от вълнение, страх и радост. Това е точно каквото е – просто усещане за любов. “

Джой Люис

Истински. Неопитомен. С въздушно охлаждане.

Усетете вятъра, наклонете се при всеки завой и изживейте свободата при всеки изминат метър – BMW R nineT Scrambler ви позволява да бъдете тези, които наистина сте. Здрав, неконвенционален и противоречащ на установените стандарти, той отива там, където вие желаете. Създаден за всички, които желаят техният мотоциклет да бъде чист, минималистичен и да нарушава правилата.

Относно R nine T Scrambler

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner