R9T Japan Project.

Нова глава в областта на поръчковите модели.

Протагонистите: четирима японски създатели на поръчкови модели, всеки един от тях световно признат майстор на своя занаят. На четирима японски създатели на поръчкови модели им е даден един BMW R 9 T. Както и пълната свобода да го подобрят както желаят. Общите корени, които споделят, са разнообразните влияния на японската среда за поръчкови модели.

Да не споменаваме безкомпромисното отношение, индивидуалността и обсебващото внимание към детайлите. Това, което се появи като резултат, са изключителни уникални мотоциклети, всеки носещ ясния почерк на своя създател. Резултатите надминаха изключително много очакванията. Всъщност, мотоциклетите представляват нова глава в областта на поръчковите модели.

Четирима създатели на поръчкови модели –  една мисия.

Стар текст на изображение
Стар текст на изображение
Стар текст на изображение
Стар текст на изображение
Стар текст на изображение.
Стар текст на изображение.
Стар текст на изображение
Стар текст на изображение

Широ Накаджима.

Широ Накаджима.

Широ Накаджима създава студиото за поръчкови модели Ritmo-Sereno през 2001 г. Той става известен със своя поръчков мотоциклет "Cafe Racer" BMW. Сега той работи във собствено ново студио, 46Works, в Ятсугатаке, Япония. Той специализира в изграждането и обслужването на поръчкови мотоциклети. Той също е започнал производството на части за класически автомобили и планира да започне да произвежда оригинални амортисьори. Преди да открие собствено студио, Широ е автор и издател на автомобилни списания и професионален музикант.

+ Прочети още

Хидея Тогаши.

Хидея Тогаши.

Хидея Тогаши получава наградата Best Of Show Motorcycle на Hot Rod Custom Show (HRCS) в Йокохама през 2006 и 2007 г. Проектите на Хидея са показани на шоута за поръчкови мотоциклети в Европа и са му създали репутация в бранша. Той обръща специално внимание на представянето и дизайна на своите мотоциклети. Резултатите мотоциклети с нисък ключ и без излишни елементи неща. Той предлага и проекти, които са базирани на по-нови, спортни модели. Той вярва, че представянето трябва винаги да се превежда като по-голямо удоволствие при каране. И подобряването на удоволствието при каране е мисията на Hide Motorcycle след откриването на студиото през 2003 г.

+ Прочети още

Го Такамине.

Го Такамине.

Мотоциклети, като Harley Davidson, Triumph, Yamaha SR, XS и Kawasaki W650 са размивали граници и са обединявали цели поколения. Чопъри, бобъри, тракери и ретро МХ мотоциклети притежават напълно различни дизайни. Непогрешимото усещане за пътя е една от запазените марки на Brat Style, след откриването на студиото през 1998 г. Последно, студиото е произвеждало ретро MX мотоциклети, базирани на Yamaha SR. Го Такамине създава гама от оригинални части и поръчкови мотоциклети в Brat Style. Той също така се състезава и в Twinshock MX.

+ Прочети още

Кайчиро Куросу.

Кайчиро Куросу.

Кайчиро Куросу печели наградата Best Of Show Motorcycle на Hot Rod Custom Show (HRCS) в Йокохама през 2012 и 2013 г. В HRCS участват повече от 650 претенденти от целия свят. То е водещо световно шоу за поръчкови и стокови мотоциклети, концептуален дизайн и най-доброто в класа си креативно инженерство. Неговата двукратна победа е доказателство, че Кайчиро Куросу е един от най-добрите в занаята. Той открива своето студио през 2000 г. Вниманието към детайла е основен приоритет за него. Доказателство за това може да се открие в прекрасните криви и ръбове на неговите внимателно произведени части, които се събират заедно, за да създадат мотоциклети с изключително уникална красота.

+ Прочети още

Четирима създатели на поръчкови модели – четири философии.

Четирима създатели на поръчкови модели – безкрайни чудеса

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner