Разговор за рали

Интервю с Хуберт Ауриол

Дежа-вю: Хуберт Ауриол се връща на местата на своите най-големи постижения. Какво беше чувството изведнъж да станете известен, докато карахте от Париж до Дакар и да окажете толкова голямо влияние на следващото поколение мотоциклетисти? И кои спомени извиква изгледа на R nineT Urban G/S? Това са темите, по които Хуберт разговаря с любителката на мотоциклети Джой Люис.

Две думи.

Две думи.

Париж и Дакар са разделени от 10 000 километра, пустиня, температурни разлики от повече от 30 градуса и безброй препятствия. Хуберт Ауриол говори за две думи, което едва ли могат да бъдат по-различни.

+ Прочети още

Парижки стил.

Парижки стил.

Джой Люис се вълнува, когато разглежда родния град на Хуберт върху нейния Urban G/S и открива елегантния стил на парижани. „Хората тук наистина са облечени добре. Мотоциклетистите просто имат стил“, казва тя. И най-вече, Хуберт Ауриол, който комбинира своя парижки стил с цветовете на моторния спорт на BMW по време на ралито Париж-Дакар.

+ Прочети още

Вдъхновение

Вдъхновение

Ралито Париж-Дакар променя имиджа на мотоциклетистите. Хуберт е един от модерните герои, който илюстрира абсолютно нов начин на живот. Но той не е очаквал, че приключението Париж-Дакар ще се окаже такова вдъхновение за толкова много хора и до днес, също и за мотоциклети като R nineT Urban G/S.

+ Прочети още
Никога не съм мислил, че Париж-Дакар ще стане начин на живот и ще вдъхнови толкова много хора и мотоциклети като новия Urban G/S. “

Хуберт Ауриол

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner