Предизвикай града.

С G 310 R през Сао Пауло.

Предизвикателствата са едни и същи в градовете по целия свят: червени светлини на светофарите, претъпкани подлези, автомобили, наредили се един след друг в дълги линии, измежду които досущ като охлюви се движите едва-едва. Никакъв проблем за G 310 R. Той ще превърне ежедневното ви пътуване до работа в приятно придвижване и ще ви покаже града от друг ъгъл.

Стънт мотоциклетистът Крис Нортовър ще се повози на G 310 R в час пик в невъобразимия вечерен трафик на Сао Пауло. Той успява да се провира с мотоциклета си в гъмжилото на големия град с лекота и пъргавост. По множеството завои той оставя града зад себе си и отива да преобърне представата за ограниченията на града. С новия BMW Roadster Крис демонстрира, че 313 куб. см. е просто число, а истинското представяне се разбира на пътя.

За мен карането на мотоциклет означава широка усмивка на лицето и истинска наслада. “

Крис Нортовър

Лонгбординг и мотоциклети.

Лонгбординг и мотоциклети.

Да караш мотоциклет и лонгборд е начин на живот - свързва ги радостта да карат заедно. Крис, ентусиаст от малък на тема мотоциклети, и Гуто Негао, световен шампион по спускане с лонгборд, се събират с приятели за едно вълнуващо каране по пътищата около Сао Пауло. Оставиха улиците на града зад себе си и се отправиха към секващи дъха склонове и завоите по тях. Следвайте движението на улицата.

+ Прочети още

В градската джунгла

Крис Нортовър пътува до Сао Пауло, за да се разходи с Гуто Негао, да покара новия G 310 R и да се позабавлява. Той е впечатлен от града, но най-вече от хората. Всички са спокойни въпреки блъсканицата и навалицата. Гуто живее в Сао Пауло и е участник в бразилската лонгбординг сцена. В събота и неделя често може да го виждате в южна Бразилия, яхнал своя лонгборд, разбира се. Крис и Гуто ще се придвижват заедно през огромния мегаполис. Сао Пауло е транспортният център на щата Сао Пауло. Ежедневно по улиците на града се придвижват по 11.9 милиона души. Паулистанците, както са известни жителите на Сао Пауло, съставляват една мултикултурна група. В мегаполиса ще усетите много португалско, италианско, немско, ливанско и японско влияние.
По пътя към планините те минават по моста „Октавиу Фриаш де Оливейра“, една от основните забележителности на града. Този вантов мост е разположен над река Пинейрос. Със своите 1600 метра дължина и 138 метра височина мостът е внушителна гледка, особено нощем, и ако сте мотоциклетист, несъмнено си заслужава да го видите. Прекосяват моста и напускат града. Тяхното истинско приключение започва, когато Гуто се качва на своя лонгборд и набира скорост. Заедно те се наслаждават на планините, на карането и на спокойната бразилска атмосфера. Когато се открие гледка към града, едно нещо бързо става ясно. Това пътуване е едва началото.
+ Прочети още

Интервю с Крис Нортовър

„Аз съм непоправим ентусиаст.“

Интервю със стънт мотоциклетиста и автор Крис Нортовър.

Научи повече

Безкрайно удоволствие от карането

BMW G 310 R.

Пъргавото задвижване е ключът към удоволствието от карането. Създаден е за пулсиращи градове и за всички, които просто обожават да карат мотоциклети. Той е маневрен, управлява се лесно и същевременно е спортен. Независимо дали сте едър или не, всеки тип мотоциклетист мигновено си пасва с BMW G 310 R!

Относно G 310 R

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner