Решена.

Шампион в преодоляването на предизвикателства.

Сара Льозито вече е постигнала много, но въпреки това продължава непрестанно да търси нови предизвикателства. Появява се с G 310 R в предизвикателството Park ‘n’ Ride, среднощно състезание на паркинг между мотоциклети и лонгборди. Това звучи забавно и като за Сара.

Битка в паркинга на няколко етажа

Сара Льозито с партньора си Себастиян Хертлер.

„Състезание по спускане на паркинга между мотоциклети и лонгборди - дори не можех да си го представя“ спомня си Сара. Намира се на най-горното ниво на паркинг на няколко етажа. Насред града. Силуетът на града е надвиснал зад нея. „Но цялото нещо звучеше много забавно и определено щеше да е яко да покараме с момчетата“ споделя Сара. „Момчетата“ са другите трима участници, които се изправиха лице в лице с това предизвикателство заедно с 24-годишната французойка: партньора на Сара, шампион по спускане с лонгбординг за Германия и Европа, Себастиян Хертлер, и срещуположния отбор на стънт мотоциклетиста Крис Нортовър и четирикратния световен шампион по лонгбординг Гуто Негао.

+ Прочети още

Талантлив стънт мотоциклетист и лонгбордър в предизвикателстовто Park 'n' Ride.

"Уменията на лонгбордъра са невероятни. Ще ми се да можех да правя това. От време на време карам скейтборд, но не е нищо сериозно.“ Вместо това Сара посвещава повечето си време и амбиции на стънт мотоциклетизма откакто е на 13 години. Яханала G 310 R, тя демонстрира таланта си на всички, участващи в предизвикателството Park 'n' Ride. Обожавам да си играя с мотоциклета". И когато Сара каже „игра“, тя наистина има предвид „игра“. Каране на задна и предна гума, бурнаути - още преди да е започнало предизвикателството, мотоциклетът наистина е всячески тестван. „Този мотоциклет лесно печели доверието ти“ потвърди тя, преди да се приготви за битката в паркинга на няколко етажа.

+ Прочети още

Фокусирана и спокойна

Каране на задна и предна гума, бърнаути: Сара Льозито танцува със своя мотоциклет.    

Когато Сара Льозито е на мотоциклета, за сядане и дума не може да става. Тя е като гимнастик върху мотоциклета си. Или танцьор. Стилът ѝ напомня улични танци. Той е икзключително бърз и ритмичен. Номерата ѝ са технически изчистени и усъвършенствани. Това не остава незабелязано от журито. На състезания Сара впечатлява всички членове на журито. Тя се класира сред първите десет на Стънт Гранд При. Като единствена дама на стартовата линия тя изпреварва мнозина от мъжете състезатели и привлича много внимание. Оттогава Сара се счита за най-добрата стънт мотоциклетистка в света.

+ Прочети още

Пълна концентрация: Сара Льозито непосредствено преди старта.

Нивата на концентрацията ѝ са точно толкова високи колкото и тези на спокойствие и хладнокръвие по лицето ѝ. „Концентрацията е ключът. Когато карам, съществуваме само аз и мотоциклетът" обяснява тя. При все че Сара счита себе си за относително предпазлива, паданията и пречките са неделима част от стънт мотоциклетизма. Въпреки това за предаване не се говори. Рецептата ѝ за успех: „Старая се да се развивам стъпка по стъпка. Не твърде бързо. За мен това е ключът". Успехите ѝ говорят сами за себе си. "Започнах да се занимавам със стънт мотоциклетизъм, защото беше забавно. И все още е, но на друго ниво" обяснява тя, смеейки се.

+ Прочети още
Започнах да се занимавам със стънт мотоциклетизъм, защото беше забавно. И все още е, но на друго ниво. “

Сара Льозито

Park ‘n’ Ride Challenge.

Moving to the next level with the G 310 R.

Научи повече

Безкрайно удоволствие от карането

BMW G 310 R.

Пъргавият мотор е в самата основа на удоволствието от карането. Създаден е за пулсиращи градове и за всички, които просто обожават да карат мотоциклети. Той е маневрен, управлява се лесно и същевременно е спортен. Независимо дали сте едър или не, всеки тип мотоциклетист мигновено си пасва с BMW G 310 R!

Вижте G 310 R

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

spinner