BMW S 1000 R Custom.

Представен от BMW Motorrad и Орландо Блум.

Мюнхен/Лос Анджелис: мнозина познават Орландо Блум като успешен актьор. И очакват целия блясък, който върви ръка за ръка с това да си холивудска звезда. Но малцина са чували за другата му голяма страст: мотоциклетите. Като дългогодишен почитател на мотоциклети BMW Орландо Блум притежава и кара няколко модела на BMW, включително и някои стари класики.

Когато карам мотоциклет, аз съм изключително концентриран. Като медитация е. “

Орландо Блум

Визията на Орландо Блум.

Визията на Орландо Блум.

За своя къстъм проект той специално избира BMW S 1000 R. Блум иска неговият поръчков мотоциклет да съчетава минималистична и технична изисканост със силна емоция. За тази работа има само един човек: Майкъл „Ули“ Улъуей, ръководител на прочутото поръчково ателие Deus Ex Machina във Венеция, Калифорния, и близък приятел на Орландо Блум. Неговата задача е да превърне визията на Орландо Блум за BMW S 1000 R в действителност.

+ Прочети още

Уникален и подходящ за големия екран.

Уникален и подходящ за големия екран.

Резултатът от съвместната работа: BMW S 1000 R Custom. Един поразителен къстъм мотоциклет. S 1000 R Custom и Орландо Блум изкарват мотоциклета за първо пробно каране в Малибу Хилс, на снимките на 4CYL, една продукция на Артур де Керсьозон и Клемен Бове съвместно с BMW Motorrad.

+ Прочети още

Безкомпромисна динамичност

S 1000 R

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner