BMW S 1000 R Custom.

Представен от BMW Motorrad и Орландо Блум.

Мюнхен/Лос Анджелис: мнозина познават Орландо Блум като успешен актьор. И очакват целия блясък, който върви ръка за ръка с това да си холивудска звезда. Но малцина са чували за другата му голяма страст: мотоциклетите. Като дългогодишен почитател на мотоциклети BMW Орландо Блум притежава и кара няколко модела на BMW, включително и някои стари класики.

Когато карам мотоциклет, аз съм изключително концентриран. Като медитация е.

Орландо Блум

Визията на Орландо Блум.

Визията на Орландо Блум.

За своя къстъм проект той специално избира BMW S 1000 R. Блум иска неговият поръчков мотоциклет да съчетава минималистична и технична изисканост със силна емоция. За тази работа има само един човек: Майкъл „Ули“ Улъуей, ръководител на прочутото поръчково ателие Deus Ex Machina във Венеция, Калифорния, и близък приятел на Орландо Блум. Неговата задача е да превърне визията на Орландо Блум за BMW S 1000 R в действителност.

+ Прочети още

Уникален и подходящ за големия екран.

Уникален и подходящ за големия екран.

Резултатът от съвместната работа: BMW S 1000 R Custom. Един поразителен къстъм мотоциклет. S 1000 R Custom и Орландо Блум изкарват мотоциклета за първо пробно каране в Малибу Хилс, на снимките на 4CYL, една продукция на Артур де Керсьозон и Клемен Бове съвместно с BMW Motorrad.

+ Прочети още

S 1000 R

Roadster

Научи повече
Още истории, които могат да ви бъдат интересни.
Подходящи мотоциклети.
spinner