Удоволствие от карането зад кулисите.

Заснемането на предизвикателство Park ‘n’ Ride

Заснемането на предизвикателството Park ‘n’ Ride не беше предизвикателство само за G 310 R. Снимките продължиха две нощи, монтираха се безброй неонови тръби, горяха лонгборди, направиха се часове филмови записи и, разбира се, изпиха са литри кафе. Въпреки това зад кулисите не липсваше и веселие. Крис Нортовър беше сред хората, които се грижеха това да е така с непрестанното си добро настроение, дори в 4.00 часа сутринта.

Заснемане

Приповдигнато настроение.

Приповдигнато настроение.

С прожектори, дим и светлинни ефекти един най-обикновен паркинг на няколко етажа се превърна в гореща точка в града за мотоциклетисти и лонгбордъри. През цялото време се вършеше работа на два етажа. Безброй работливи ръце сглобяваха и разглобяваха едновременно, за да създадат съвършеното място за предизвикателството Park ‘n’ Ride. Веднага щом някоя снимачна площадка станеше готова, проехтяваше „Камера-работи!“.

+ Прочети още

На Сара, Гуто, Крис и Себастиян това нямаше нужда да се казва за втори път. Защото когато стънт мотоциклетисти и световни и европейски шампиони по лонгбординг натиснат газта, екшънът е гарантиран. Дори почивките се използваха напълно за максимално удоволствие от карането. Гуто и Себастиян се погрижиха да има тонове спортно разнообразие за всички на снимачната площадка с кратки уроци по лонгбординг. Сара пък привлече внимание, като за загрявка покара на задна и предна гума.

Екшънът приключи две вечери по-късно, а удоволствието от карането беше очевидно за всички. Може да видите резултата тук:

+ Прочети още
Беше ясно от самото начало, че ще падне голяма веселба. “

Сара Льозито

Стънт мотоциклетист

Безкрайно удоволствие от карането

Предизвикателство Park ‘n’ Ride

Преминаваме на следващо ниво с G 310 R.

Научи повече

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Правилните мотоциклети.

spinner