Удоволствие от карането зад кулисите.

Заснемането на предизвикателство Park ‘n’ Ride

Заснемане

Приповдигнато настроение.

Приповдигнато настроение.

С прожектори, дим и светлинни ефекти един най-обикновен паркинг на няколко етажа се превърна в гореща точка в града за мотоциклетисти и лонгбордъри. През цялото време се вършеше работа на два етажа. Безброй работливи ръце сглобяваха и разглобяваха едновременно, за да създадат съвършеното място за предизвикателството Park ‘n’ Ride. Веднага щом някоя снимачна площадка станеше готова, проехтяваше „Камера-работи!“.

+ Прочети още

На Сара, Гуто, Крис и Себастиян това нямаше нужда да се казва за втори път. Защото когато стънт мотоциклетисти и световни и европейски шампиони по лонгбординг натиснат газта, екшънът е гарантиран. Дори почивките се използваха напълно за максимално удоволствие от карането. Гуто и Себастиян се погрижиха да има тонове спортно разнообразие за всички на снимачната площадка с кратки уроци по лонгбординг. Сара пък привлече внимание, като за загрявка покара на задна и предна гума.

Екшънът приключи две вечери по-късно, а удоволствието от карането беше очевидно за всички. Може да видите резултата тук:

+ Прочети още
Беше ясно от самото начало, че ще падне голяма веселба.

Сара Льозито

Стънт мотоциклетист

Безкрайно удоволствие от карането

Предизвикателство Park ‘n’ Ride

Преминаваме на следващо ниво с G 310 R.

Научи повече
Още истории, които могат да ви бъдат интересни.
Правилните мотоциклети.
spinner