В преследване на невъзможното

HP4 RACE

За много хора границите са краят на историята. За други – те са само началото. С HP4 RACE показваме страстта на тези, които обичат да надхвърлят границите си. Независимо до какво може да доведе това, то е нещо, което преди беше невъобразимо.

ЛУДОСТТА Е ПРЕКАЛЕНО ТЕОРЕТИЧНА

Тръпката от високата скорост е нещо, което състезателите търсят непрекъснато. Тя е нещо, което според мен е вродено от ранна възраст, или имаш тази умствена нагласа, или не.

Питър Хикман

Питър Хикман

Питър Хикман

С 300 km/h в тунела. Питър Хикман е от този тип хора, които захвърлят предпазливостта на вятъра.

Трябва да си малко луд, за да обикаляш криволичещите улични състезателни писти с 300 km/h. Питър Хикман казва, че или си роден с това, или не. Така че не става дума за лудост. Понеже това би било прекалено мислене. А мисленето не те води доникъде. Чувството е единственият начин да стигнеш някъде. Той ни разказва какво е чувството да седиш върху HP4 RACE,  тук.    


+ Прочети още

ИДЕИТЕ СА ИСКРИТЕ, КОИТО СТАРТИРАТ ЗАПАЛВАНЕТО. ЧИСТА СТРАСТ КЪМ ДВИГАТЕЛЯ.

Когато времето е на изчерпване и са необходими резултати, страстта е единственият ни спасител.

Крис Гоншор

Крис Гоншор

Крис Гоншор

Разработването на изцяло карбонова рама е голямо постижение. Крис Гоншор знае как да прави всичко това в стандартно производство.

Разбира се, достигате границите си и понякога пот избива на челото ви. Номерът е да го преодолеете. И именно тук страстта играе голяма роля. Без страст към цялото нещо, към състезателен мотор, който все още не е произвеждан, никога няма да успеете да го преодолеете. Истински спорт – също и в етапа на разработване. Можете да прочетете какво друго мотивира Крис Гоншор, тук.   

+ Прочети още

АКО МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ, МОЖЕТЕ ДА ГО КОНСТРУИРАТЕ.

Наистина трябва да изпреваря сега. Но няма пролука – все пак ще опитам.

Сеп Мехлер

Сеп Мехлер

Сеп Мехлер

Страстта към моторните спортове го отведе за първи път на състезателната писта и след това, е, обратно на състезателната писта.

Грапав като асфалта, върху който се чувства у дома си. Това би било един начин да се опише Сеп Мехлер. И е вярно. Грапавите повърхности осигуряват повече триене и обратна връзка. Всеки състезател знае това. Затова не е изненада, че продуктовият мениджър иска да е навън на състезателната писта. Понеже тъкмо за това е създаден HP4 RACE. Не за пътя, не за гаража, а за суровите завои на състезателните писти по света. Прочете за първото му пробно каране с HP4 RACE тук.

+ Прочети още

От ентусиасти – за ентусиасти

Границите се преодоляват само със страст. Идеално за хора, които споделят тази страст. Екип от ентусиасти работи за постигането на прогрес всеки ден. И не само е отличен, но и върви. Бързо.
+ Прочети още
Още истории, които могат да ви бъдат интересни.
Подходящи мотоциклети.
spinner