В преследване на невъзможното

HP4 RACE

За много хора границите са краят на историята. За други – те са само началото. С HP4 RACE показваме страстта на тези, които обичат да надхвърлят границите си. Независимо до какво може да доведе това, то е нещо, което преди беше невъобразимо.

ЛУДОСТТА Е ПРЕКАЛЕНО ТЕОРЕТИЧНА

Тръпката от високата скорост е нещо, което състезателите търсят непрекъснато. Тя е нещо, което според мен е вродено от ранна възраст, или имаш тази умствена нагласа, или не. “

Питър Хикман

Питър Хикман

Питър Хикман

С 300 km/h в тунела. Питър Хикман е от този тип хора, които захвърлят предпазливостта на вятъра.

Трябва да си малко луд, за да обикаляш криволичещите улични състезателни писти с 300 km/h. Питър Хикман казва, че или си роден с това, или не. Така че не става дума за лудост. Понеже това би било прекалено мислене. А мисленето не те води доникъде. Чувството е единственият начин да стигнеш някъде. Той ни разказва какво е чувството да седиш върху HP4 RACE,  тук.    


+ Прочети още

ИДЕИТЕ СА ИСКРИТЕ, КОИТО СТАРТИРАТ ЗАПАЛВАНЕТО. ЧИСТА СТРАСТ КЪМ ДВИГАТЕЛЯ.

Когато времето е на изчерпване и са необходими резултати, страстта е единственият ни спасител. “

Крис Гоншор

Крис Гоншор

Крис Гоншор

Разработването на изцяло карбонова рама е голямо постижение. Крис Гоншор знае как да прави всичко това в стандартно производство.

Разбира се, достигате границите си и понякога пот избива на челото ви. Номерът е да го преодолеете. И именно тук страстта играе голяма роля. Без страст към цялото нещо, към състезателен мотор, който все още не е произвеждан, никога няма да успеете да го преодолеете. Истински спорт – също и в етапа на разработване. Можете да прочетете какво друго мотивира Крис Гоншор, тук.   

+ Прочети още

АКО МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ, МОЖЕТЕ ДА ГО КОНСТРУИРАТЕ.

Наистина трябва да изпреваря сега. Но няма пролука – все пак ще опитам. “

Сеп Мехлер

Сеп Мехлер

Сеп Мехлер

Страстта към моторните спортове го отведе за първи път на състезателната писта и след това, е, обратно на състезателната писта.

Грапав като асфалта, върху който се чувства у дома си. Това би било един начин да се опише Сеп Мехлер. И е вярно. Грапавите повърхности осигуряват повече триене и обратна връзка. Всеки състезател знае това. Затова не е изненада, че продуктовият мениджър иска да е навън на състезателната писта. Понеже тъкмо за това е създаден HP4 RACE. Не за пътя, не за гаража, а за суровите завои на състезателните писти по света. Прочете за първото му пробно каране с HP4 RACE тук.

+ Прочети още

От ентусиасти – за ентусиасти

Границите се преодоляват само със страст. Идеално за хора, които споделят тази страст. Екип от ентусиасти работи за постигането на прогрес всеки ден. И не само е отличен, но и върви. Бързо.
+ Прочети още
Карбонова предна част на HP4 RACE
2D табло на HP4 RACE
Радиална спирачна помпа Brembo на HP4 RAC
Вилка Öhlins FGR 300
Изпускателна система Akrapovič на HP4 RACE
Карбонова задна част на HP4 RACE
Спирачен апарат Brembo GP 4 PR на HP4 RACE
Амортисьор с пружина Öhlins TTX 36 GP на HP4 RACE

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner