Социалното тестово каране.

Изживей всички важни моменти.

5 града, 5 C evolution, 25 е-водача, 25 перспективи – безброй въпроси, великолепни изгледи и нови впечатления. Или просто: #SocialTestride.

Амстердам, Барселона, Милано, Мюнхен, Париж – колкото и да са различни тези градове, те имат едно общо нещо: всички трябва да се справят с увеличаващия се ден след ден трафик, като същевременно запазят своята joie de vivre. И всички те са – по същата тази причина – дестинациите на BMW #SocialTestride. За едно пътуване в нова ера на градската мобилност.

Най-доброто от #SocialTestride. Всички важни моменти във филм.

Петте града – световни градове със собствено очарование.

Петте града – световни градове със собствено очарование.

Всеки един от петте града на #SocialTestride има свой собствен чар. Насладете се на многостранната арт сцена на Амстердам, savoir-vivre (жизнената мъдрост) на Париж, дизайнерския колорит на Барселона, красотата и спа центровете на Милано и очарователната традиция на Мюнхен. Междувременно C evolution осигурява пълна мобилност, чисто удоволствие от карането и цялостно градско изживяване. Самата градска мобилност на бъдещето.

+ Прочети още

Обиколка 1: Амстердам.

Обиколка 1: Амстердам.

В гарда на каналите традиционното се среща с авангардното. Потоци от туристи наводняват града през безбройните тесни алеи. Идеалният старт за C evolution и #SocialTestride.

+ Прочети още

Обиколка 2: Париж

Обиколка 2: Париж

Градът на любовта и добрата храна. Как се справиха участниците тук? Влюбиха ли се до уши в C evolution? Ами кулинарните изкушения?

+ Прочети още

Обиколка 3: Барселона.

Обиколка 3: Барселона.

От над стогодишна концертна зала до модерното студио на един от участниците. От плажа в планината: Барселона наистина има какво да предложи. Също така защото тук хората са отворени за нови мобилни решения.

+ Прочети още

Обиколка 4: Милано.

Обиколка 4: Милано.

Гости в дизайнерския град Милано. Градът на най-известното шоу за мебели в света и безспорната модна столица на Италия. Да не се забравя: италианците, чиито скутери са почти част от националната идентичност. Така че имаме причини да се вълнуваме относно представянето на C evolution тук.

+ Прочети още

Обиколка 5: Мюнхен.

Обиколка 5: Мюнхен.

Добре дошли в дома на BMW Motorrad. И един сърдечен "Servus" в BMW World. Последното пътуване от #SocialTestride започна в тази забележителна структура. Невероятни превозни средства и прототипи на BMW се забелязват редовно, когато са на Изар. Ще успее ли да привлече погледите C evolution тук?

+ Прочети още

Едно ново движение.

Бързият растеж на световните градове поставя нови предизвикателства: пътищата са по-пълни, разстоянията по-дълги, местата за паркиране по-трудни за намиране. Със задвижвания чрез електричество C evolution BMW Motorrad вече предоставя модерни решения за градската мобилност на утрешния ден.
+ Прочети още
Към C evolution external-link-arrow-slim

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner