Електризиращо удоволствие от карането.

Благодарение на компактните размери X2City заема дори по-малко пространство от повечето сгъваеми велосипеди. Въпреки това малкият електрически скутер тротинетка създава сериозно впечатление в градския трафик – благодарение на мотора в главината можете да го използвате и като нормална тротинетка, когато батерията е празна. Със заредена батерия BMW Motorrad X2City може да ускори до 25 км/ч. Контролният панел на кормилото предоставя пет нива на скорост, от които можете да си избирате (8, 12, 16, 20 и 25 км/ч). Енергията за електрическия мотор се осигурява от устойчива на вода и дъжд литиево-йонна батерия с 408 Wh, интегрирана в рамката на автомобила. 

+ Прочети още
BMW Motorrad X2City ви отвежда там, където другите моторни превозни средства не могат. “

С него, в зависимост от вашия стил на каране, можете да пътувате между 25 и 35 км. Достатъчно, за да преминете в града от точка А до точка Б и обратно. Не е нужно да изваждате батерията всеки път. X2City има външен щепсел за зареждане, което означава, че можете лесно да го зареждате с обикновен домашен контакт – пълното зареждане отнема само 2,5 часа. С X2City вие и вашият смартфон сте мобилни по всяко време: може да бъде зареждан чрез вградения микро-USB порт, докато карате и когато имате нужда от него. Между другото няма законово изискване да носите каска, докато карате BMW Motorrad X2City, въпреки че се препоръчва   

+ Прочети още

Готови ли сте да откриете нови маршрути?

BMW Motorrad X2City ви отвежда там, където другите моторни превозни средства не могат. И изглежда добре, докато го прави: наличен е в четири различни цвята, като със сигурност има такъв, който отговаря на вашия вкус. Бихте ли искали да научите повече? Разберете повече от Kettler, нашия оторизиран дилър, от вашия местен търговец специалист по велосипеди и се впуснете в напълно нова страна от градската мобилност.

Към уеб сайта на Kettler external-link-arrow-slim

Подходящи мотоциклети.

spinner