Отново и отново.

Светът няма граници.

Опаковайте багажа си и се впуснете в пътуване към непознатото. Ние сме любопитни и знаем, че приключенията ни очакват на всеки ъгъл. Всяка миля ни разкрива непознатото, всяка секунда дава нови перспективи и всяка гледка запечатва картина в паметта. Израстваме с всяко преживяване, всяко приятелство и всяко приключение – това е #spiritofGS. Опознайте хората зад "духа на GS". Изпробвайте и вие GS или се впуснете в изживяването с GS Action на GS Experience. И за всички, които понастоящем са във вихъра на приключение – разкажете ни за него и го споделете с нас с хаштаг #spiritofGS.

Ние караме GS

Това не е просто каране на мотоциклет. Това е начин на живот; отношение, вкоренено под самите ни каски. Да пътуваш из света с GS означава да бъдеш новатор и да си част от общността на GS. #SpiritofGS ни приветства по целия свят с най-добрите съвети за маршрути, оказва ни помощ и отваря вратите на чуждестранна кухня, както и към нови приятелства.

+ Прочети още

Изумителни снимки. Неразказани истории. Да се доближите до невижданото или да придобиете нови перспективи към познатото. Всеки от нас има собствен поглед за това какво е за него GS. Споделете вашия поглед. Разкажете ни историите си и споделете вашите снимки. Станете част от общността на GS на #spiritofGS

+ Прочети още

Приключението започва от вашата входна врата.

Напред към Монголия.

Напред към Монголия.

Открийте света. Опознайте непознатото. Създайте дълготрайни приятелства. И преминете през всички предизвикателства с вашия GS. Международният GS Trophy е приключение за мотоциклети, което поставя света във вашите крака. Отбори от цял свят се състезават в интензивни дневни етапи и многобройни специални предизвикателства.

+ Прочети още

Готови ли сте за #spiritofGS?

Готови ли сте за #spiritofGS?

Веднага след дадено издание на GS Trophy следва подготовка за следващия GS Trophy: през 2017 г. това е националната квалификация за GS Trophy. Неоткрити светове. Непознати култури. Нови приятелства. Свят, изпълнен с преживявания. Искате ли да навлезете в непозната територия от името на вашата държава? Искате ли да дадете всичко от себе си и да спечелите много опит? Имате ли отборен дух и глад за приключения? Тогава кандидатствайте за квалификацията за GS Trophy във вашата страна и докажете, че носите Духа на GS.

+ Прочети още

Легендите на GS

Впуснете се в приключение.

GS легендите стигат далеч.

Икона. Предвестник. Новатор. Никой друг мотоциклет не предоставя по-надеждна възможност за впускане в приключения от BMW GS. Подобно на моторите създателите им също са истински легенди. Те са бащите на GS. Много мотоциклетисти преживяват незабравими истории благодарение на тях. Наричаме това "Духа на GS".

Прочети още

Гарантирано приключение.

Никой друг мотоциклет няма повече приключения от GS. Модели GS се движат по кални пътища, през пустинята Гоби, тайландския дъжд или криволичещи планински проходи към следващата панорамна точка от 1980 г. насам – приключението е целта. Независимо от това какво приключение сте си наумили, правилният GS ще ви отведе до него.

Относно F 850 GS

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner