Усетете сами духа на GS.

Приключение за всеки.

Искаме да пътуваме по целия свят или просто да усетим вкуса на приключението. Искаме да вдигнем летвата или просто да тръгнем на обиколка за няколко дни. Или просто да караме своя GS тук и сега. Приключенията нямат граници. Приключението не е за специално избрани. Всеки може да се впусне в приключение. Понеже GS е навсякъде и за всеки.

Усетете GS отблизо

Пътувания с GS – по пътищата на света.

Пътувания с GS – по пътищата на света.

Искате ли да карате по най-добрите пътища и маршрути на планетата? Ако искате, глобалната мрежа от сертифицирани партньори за пътувания от BMW Motorrad може да ви помогне. Всяко пътуване се води от обучени партньори и инструктори за пътувания, които съблюдават професионално мотоциклетните приключения. Ниво: основно, за напреднали или за експерти – имаме точното пътешествие за всеки, за да гарантираме, че пътуването несъмнено ще се превърне в едно незабравимо приключение.

+ Прочети още

GS под наем – гмурнете се в приключението тук и сега.

GS под наем – гмурнете се в приключението тук и сега.

Ако се окажете на почивка и заобиколени от най-красивите завои и мотоциклетни маршрути и нямате собствен GS, не се притеснявайте! Не е необходимо да се прави без духа на GS. Много доставчици имат парк на BMW Motorrad директно при хотела. Просто се качвате и потегляте. Застраховани и обслужени. И винаги най-новите модели. Перфектно за впускане в приключение тук и сега.

+ Прочети още

Национални предложения – приключение у дома.

Национални предложения – приключение у дома.

Има много неща, които могат да се предложат по света по отношение на карането на GS. За начинаещи и експерти. В Европа, Азия, Африка и по света. Кратки екскурзии или дълги обиколки. Всички предложения са сертифицирани от BMW Motorrad и водени от обучени инструктори. Предоставяме ви най-добрите хора и най-новите модели. Където и да ви отведе приключението, там ще откриете духа на GS.

+ Прочети още

Все по-добре и по-добре

Паркове на GS – по-добри и по-интензивни.

Паркове на GS – по-добри и по-интензивни.

Машината разполага със способности, а вече и вие. Индивидуално обучение в един от парковете или центровете от опитни партньори и инструктори за обучение. Независимо дали сте начинаещ, или професионалист, това е шансът да заживеете с духа на GS. Всяко обучение ви прави по-добри и приключението е по-интензивно. Предоставяме всичко необходимо!

+ Прочети още

Обучение за GS – добре дошли в прахоляка.

Обучение за GS – добре дошли в прахоляка.

Водени от духа на GS, ще бъдете обучени как да управлявате по правилен начин GS до най-високите стандарти и на различни нива. Специалното обучение ще ви подготви за следващото пътуване и ще ви гарантира безопасност при управление на мотоциклета – офроуд, по стръмни склонове, кални единични пътеки, покрити с корени горски пътеки, тесни кални пътеки, коловози и малки, но които не за подценяване, изкачванията и спускания. Ще се запознаете с тялото и душата на основните техники на офроуд шофирането – повече от най-основните неща.

+ Прочети още

Уоркшоп за пътувания – основите на приключението.

Уоркшоп за пътувания – основите на приключението.

Отдайте се на величието на свободата и открийте чужди земи с GS. Избягайте от ежедневието, оставяйте всичко зад себе си, изчистете ума и просто си прекарайте добре. Това не винаги трябва да е пътуване по света; една страхотна обиколка през уикенда също носи обещание за приключение. Уоркшопът за пътувания ще ви научи как да се движите безопасно офроуд с напълно натоварени мотоциклети и как да се справяте с потенциалните аварии. Всичко, от което се нуждаете за едно пътуване, също е част от основните неща на пътешествията приключения.

+ Прочети още

International GS Trophy

Заедно през прах, мръсотия и чакъл.

Заедно през прах, мръсотия и чакъл.

Мотоциклетите маневрират над счупени мостове. Реките се пресичат с GS. Гумите се подготвени, когато времето ни притиска. International GS Trophy е Шампионската лига за GS мотоциклетистите, която поставя на високи изпитания и скорости човека и неговата машина.

+ Прочети още

Отбори от цял свят се борят през непроходимия терен в продължение на седем дни и се състезават един срещу друг, преминавайки през извънредни предизвикателства, от 2008 г. насам. Това изисква нерви от стомана, умения в карането и най-вече отборен дух. И така състезанието започва; незабравимото приключение на живота.

+ Прочети още

Не е за хора със слаби сърца.

Не е за хора със слаби сърца.

На International GS Trophy 2016 нещо липсваше, 19 отбора преминаха през джунгли, тропически гори, реки и язовири право през северен Тайланд. За седемте дни GS професионалистите покриха общо разстояние от 1400 км и преминаха през 19 извънредни предизвикателства на своите R 1200 GS. Нежелани спътници на пътуването им бяха високите температури и влажността, което направи предизвикателството в Югоизточна Азия най-горещото събитие в историята на Int. GS Trophy.

+ Прочети още

Вашият шанс да станете GS легенда.

Вашият шанс да станете GS легенда.

Началният сигнал за квалификацията прозвуча. Дни на изпитанията, изпълнени с вълнения и адреналин, се провеждат в момента във всяка страна. Възползвайте се от възможността да стигнете до финала на Int. GS Trophy чрез една от квалификационните сесии. Умението за каране, гъвкавостта, доброто състояние на тялото, отборните умения и схватливостта са търсени.

Регистрирайте се сега за бюлетина, за да получавате актуални новини.

+ Прочети още

Гарантирано приключение.

Никой друг мотоциклет няма повече приключения от GS. Модели GS се движат по кални пътища, през пустинята Гоби, тайландския дъжд или криволичещи планински проходи към следващата панорамна точка от 1980 г. насам – приключението е целта. Независимо от това какво приключение сте си наумили, правилният GS ще ви отведе до там.

Относно F 750 GS

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner