Fast Start 2023

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА НОВ МОТОЦИКЛЕТ?

Готови ли сте за нов мотоциклет с предимства? Вземете любимия си модел от гамата на BMW Motorrad между 01.01.2023 и 28.02.2023 и се възползвайте от безплатно удължаване на 3-годишната гаранция до 5 години*! Така ще си гарантирате безгрижно каране без притеснения от непредвидени разходи за дефекти, в продължение на още две години, без ограничение в километрите! 

ПАКЕТ УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ НА BMW MOTORRAD:

Пакетът включва опционална удължена гаранция, до четири или пет години, покриваща корекционни работи с оригинални части BMW Motorrad. Покритие и предимства:

  • Поправка на технически дефекти на нови мотоциклети BMW (без ограничение в пробега)
  • Най-висок стандарт на работа, дългогодишен опит и експертно мнение
  • Запазване стойността на мотоциклета
  • В сила при всички официални сервизи на BMW Motorrad по света
  • Запазване на гаранцията при продажба

*Предложението е валидно за покупки межди 01.01.2023 и 28.02.2023.

+ Прочети още

BMW M

BMW M

Максимални стандарти – създадени в моторните спортове, изпитани на състезателната писта и доказани в състезания: това са нашите M модели. Машини с безкомпромисен дизайн и технология за абсолютна ефективност. Конструирани за максимално удоволствие от карането до професионална употреба в състезателните спортове.

+ Прочети още

SPORT

SPORT

Ние създаваме спортисти без компромиси. Това демонстрират силата и динамиката, но също така и перфектното управление на нашите спортни модели. Това, което не трябва да липсва при високите изисквания: динамичен дизайн, който носи в себе си ДНК на мощността.

+ Прочети още

ROADSTER

ROADSTER

Ние създаваме истински Naked Bikes – безкомпромисни и надеждни: мощни, маневрени и прецизни мотоциклети. С къса предна част, характерна задна част и спортна ергономичност, съсредоточена в предното колело: за максимално добър контрол.

+ Прочети още

HERITAGE

HERITAGE

Някои наричат мотоциклетите ретро, винтидж или класически. Ние ги наричаме Heritage. Защото дори само един поглед към емблематичния дизайн и уникалния боксерен двигател показва: Става дума за дизайн, за усещане по време на шофирането, за редукция. За начин на живот. А който иска да продължи по-нататък: Нашите модели Heritage са идеалната основа за персонализиране.

+ Прочети още

TOUR

TOUR

Ние създаваме нещо повече от мотоциклети за дълги пътувания. Ние създаваме турери с мощни шестцилиндрови и боксерни двигатели. Истински туристически мотоциклети, които със своя лукс и безопасност изпълняват всяко едно желание. Това са мотоциклети, които с всеки километър дават много повече от очакваното.

+ Прочети още

ADVENTURE

ADVENTURE

С нашите Enduro и туристически ендуро откривате далечния свят и сте перфектно оборудвани за всякакъв климат и за всеки случай. Или искате да се наслаждавате динамично на всеки километър и на всеки завой върху асфалта и въпреки това и комфортно. Без значение дали GS или XR: Ние конструираме мотоциклетите Adventure за всякакви предизвикателства и житейски ситуации. Винаги с характерен дизайн, комфортна ергономичност и перфектно управление.

+ Прочети още

URBAN MOBILITY

URBAN MOBILITY

От електрически тротинетки и моторолери до визията на бъдещето: Ние конструираме скутери и ориентирани към бъдещето превозни средства, които ни позволяват да усетим града по нов начин. Прогресивният дизайн, маневрените задвижвания и обмислените решения внасят повече забавление и комфорт в градското ежедневие.

+ Прочети още

ЗАПОЗНАЙТЕ BMW MOTORRAD

spinner