Оригинални BMW Motorrad спирачни дискове.

Оригинални BMW Motorrad спирачни дискове.

Независимо дали карате в града, през планинските проходи или на състезателната писта, спирачките ви винаги трябва да работят. Идеално. Дори при тежки условия. Ето защо подлагаме спирачните си дискове на най-стриктни тестове. За най-дългия експлоатационен живот и най-краткия спирачен път.

+ Прочети още

Original BMW Motorrad маслени филтри.

Original BMW Motorrad маслени филтри.

Двигателят ви е перфекционист. Ето защо трябва да му давате не само най-доброто масло, но и най-добрите филтри, които са обширно тествани и идеално пригодени за вашата машина. Филтрите ни ефективно отстраняват горивни остатъци, метални парчета и прахови частици. За стабилно маслено налягане и отнемащи дъха характеристики. Километър след километър.

+ Прочети още

BMW Motorrad гуми.

BMW Motorrad гуми.

Независимо дали искате да счупвате рекорди за скорости или обикаляте по света, нашите сервизни специалисти знаят кои гуми са точно за вас. Те ще работят с вас, за да намерят точната комбинация за машината ви. Пригответе се за оптимална работа и перфектна теглителна сила. И справяне с всеки завой по-бързо.

+ Прочети още

Оригинални BMW Motorrad батерии.

Оригинални BMW Motorrad батерии.

Свършете вашата част. С машина, която се подчинява винаги при натискане на бутона. Нашите акумулатори ви осигуряват надеждността, от която се нуждаете. Те са идеално пригодени за вашия мотоциклет и никога няма да ви изоставят, дори при най-екстремните условия. Така ще сте готови да излезете на пътя по всяко време. Без значение накъде сте тръгнали.

+ Прочети още

Original BMW Motorrad въздушни филтри.

Original BMW Motorrad въздушни филтри.

Един двигател трябва да диша, за да осигурява най-добрата производителност. Ето за какво са нашите филтри. Те намаляват смукателния шум, както и износването. Дайте на двигателя си точния въздух, от който се нуждае: чист. За оптимално действие.

+ Прочети още

Original BMW Motorrad запалителни свещи.

Original BMW Motorrad запалителни свещи.

По-мощни и по-трайни от всякога: С нашите запалителни свещи винаги ще сте в безопасност, дори и при най-екстремните условия. Не е изненадващо, че са тествани по време на процеса на проектиране на мотоциклета и пригодени за вашата машина. За оптимално действие и максимална ефективност. За следващото ви пътуване. Без значение накъде сте тръгнали. Да потегляме!

+ Прочети още

Web EPC за клиенти на BMW Motorrad

Електронният каталог на частите ви осигурява разширен общ преглед на всички части, монтирани във вашия BMW мотоциклет. От последният модел директно към класиките на BMW - от A до Я на всички части и аксесоари.

Просто изберете вашия модел като въведете или номера на шасито, или вида - точно както вашия BMW Motorrad Сервизен мениджър - след това разгледайте разширения каталог на частите, който е структуриран според моделите.

Вход:
Потребителско име: eu333333
Парола: bmwetk1

Бележка:

Настоящият Електронен каталог на частите е само с информационна цел. Можете да се сдобиете с резервни части за вашия мотоциклет от вашия дилър на BMW Motorrad.

+ Прочети още
Отидете на EPC external-link-arrow-slim

Партньорски сервизи на BMW близо до вас.

Чрез световната ни сервизна мрежа ние сме навсякъде по всяко време на ваше разположение. Намерете сервизен партньор на BMW близо до вас и се възползвайте от услугите му.

Намерете партньорски сервиз
spinner