F 750 GS

от 18 450 лв*
236 лв. на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW F 750 GS.

НАЧАЛОТО НА НЕЩО НОВО.

Кара двигателят ви да работи, всеки ден. Сърцето ви бие с ритъма на BMW F 750 GS. Билетът ви към приключения. С балансираната, изцяло Enduro машина ще сте господар на всички пътища, без значение от повърхността, а и ще разширите своите хоризонти – защото искате повече. F 750 GS ви дава повече мощ, повече удобство, повече GS дух. Почувствайте двигателя със силен характер и се насладете на лесното управление на F 750 GS. Докато сте навън и откривате света, безопасността на мотоциклета ви е овладяна с Автоматичен контрол на стабилността (ASC) и ABS. И със  заводската опция Connectivity, 6,5-инчовият TFT дисплей показва, наред с всичко друго, на кое кръстовище трябва да завиете или кой се обажда. Кратко и ясно – без да ви разсейва от пътя. Влизането към следващото ви изживяване е – също и благодарение на ниската височина на седалката – по-лесно от всякога.  

ДИЗАЙНЪТ НА F 750 GS

Изберете своя стил.

Тук можете да пригодите F 750 GS, така че да хармонира с личните ви предпочитания: можете да избирате между базовия цвят Light white, Austin жълт металик (като добавка) за спортен вид и стил Exclusive в елегантен Stereo матов металик.

  Light white

  Вашият мотоциклет се забелязва дори и с базовия цвят.

  Austin жълт металик

  F 750 GS изглежда още по-динамичен при впечатляващото боядисване с металик.

  Стил Exclusive

  Машината изглежда елегантно и уверено със стил Exclusive и цвят Stereo матов металик.

  Истински GS корени.

  Очевидно е: от олекотената задна част до ефектния преден резервоар и типичния за GS преден калобран, елементите на дизайна на F 750 GS говорят ясно: мотоциклетът е с гените на GS. Типичната линия е характерна и оригинална. Погледнато отпред новите светодиодни фарове са особено ефектни – истински светлинен портрет. И поцинкованият радиатор при стил Exclusive подчертава високото качество на машината и въплъщава духа на GS. Открийте повече!  
  + Прочети още

  ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

  77
  к.с. при 7500 об/мин
  83
  Нм макс. въртящ момент при 6500 об/мин
  853
  куб. см работен обем
  815
  мм височина на седалката
  F 750 GS Четиритактов, двуцилиндров сериен двигател с водно охлаждане

  Нов двуцилиндров двигател при стартиране.

  Когато запалите своя F 750 GS, започва пътешествието към непознати земи. Пъргавият двуцилинров редови двигател ще ви накара да се усмихнете – с 57 kW (77 HP) дава на новопроектирания двигател изобилие от мощност при задното колело – при това запазва разхода да е все така нисък (4,1 l на 100 km според WMTC).
  За млади мотоциклетисти с шофьорска книжка клас A2: дори и версията с ограничена мощност, с 35 kW (48 HP), ви дава това истинско GS усещане.

  + Прочети още

  ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА F 750 GS

  Всяко начало е лесно.

  Всяко начало е лесно.

  Пъргавото управление, високият комфорт и възможността по-ниско окачване правят влизането ви в света на GS по-лесно от всякога. За да е гарантирано, че сте настанени идеално, F 750 GS може да се пригоди към различни височини на седалката: от снижено 770 mm до 830 mm. И това не е всичко: Спокойната, но същевременно активна позиция на седене и регулируемата ергономичност помагат за вашата активна безопасност и създават връзка между вас и вашия мотоциклет – за удобен туринг.  

  + Прочети още

  ООСНОВНИ АКЦЕНТИ ПРИ F 750 GS

  Стил Exclusive.

  Стил Exclusive.

  Желаете ли да получите елегантна производителност с вашия F 750 GS? Значи стилът Exclusive с цвета си Stereo матов металик е идеален за вас. При този стил поцинкованият радиатор заслепява с големия стикер GS, а джантите с цвят сив гранит въвеждат идеално F 750 GS. Седалката в черно и сиво, двата протектора за ръце и сивата анодирана ръкохватка допълват изискания външен вид.  

  + Прочети още

  Елегантно начало.

  Елегантно начало.

  BMW F 750 GS ви представя интелигентно – с Connectivity: можете да свържете своя смартфон към F 750 GS през Bluetooth и да управлявате широка гама от иновативни функции, използвайки интуитивния мултиконтролер на ръкохватките. После те се показват на 6,5-инчовия TFT дисплей. Навигацията на Connectivity завой-по-завой ви показва пътя с необикновено ясно представяне, директно на дисплея. И това не е всичко: при свързване с комуникационната система на BMW Motorrad говоренето по телефона е толкова лесно – без значение дали приемате обаждане или вие звъните. Тъй като при свързване на вашия смартфон към мултиконтролера, имате даже и достъп до вашия списък с контакти и можете да избирате от тях. Благодарение на комуникационната система вие дори можете да избирате музика от смартфона си и да слушате докато карате. Винаги интуитивен и без отвличане на внимание – гаранция, че никога няма да се разсеете.  

  + Прочети още

  Удобно и с удоволствие при каране.

  Удобно и с удоволствие при каране.

  Има по нещо за всеки тип мотоциклетист: F 750 ​​GS може да бъде пригоден към вашите нужди – налични са много седалки с различна височина на седалката. Също така има и ниска двойна седалка и седалка comfort. По желание мотоциклетът може и да бъде снижен.

  + Прочети още
  Още акценти при F 750 GS
  • Модерният заден светодиоден фар подчертава динамичния дизайн на BMW F 750 GS. В пакета за оборудване ABS Pro той се превръща в динамична стоп светлина, като предоставя още повече безопасност.

    

  • BMW F 750 GS е оборудван с малко челно стъкло, предоставящо достатъчно защита от вятър и промени във времето при всичките ви пътувания. При заявка можете да добавите към аксесоарите си и голямо челно стъкло.  

    

  • Със стандартната стойка за багаж сте подготвени за всяка вероятност: предлага ви достатъчно място за чанта или раница.  

  Живей, за да караш.

  Карай, за да живееш.

  Повече индивидуалност

  За вашите нужди.

  Изцяло GS: при F 750 GS има налична широка гама от специализирано оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad. Позволява съвършено да пригодите своя мотоциклет към вашите нужди и изисквания.

  НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

  Аксесоари за F 750 GS

  Подходящо облекло за вашето пътешествие

  Други модели Adventure