Амбициозният

Спортният характер среща безопасността и комфорта

GS треската е завладяла и вас и единственото, за което мислите, е следващото ви приключения? Комбинирайте своя BMW F 750 GS в син спортен стил San Marino със системата ни за свързаност и светодиодни фарове за повече светлина по пътя към неизвестното. Dynamic ESA, режимите на каране Pro и регулируемият спирачен педал осигуряват неповторимо чувство за безопасно пътуване. Спортният шумозаглушител и тонираният ветрозащитен щит завършват спортния вид.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
BMW Motorrad Connectivity

 

BMW Motorrad Connectivity предлага иновативни функции на 6,5-инчов TFT дисплей за навигиране, телефониране и слушане на музика от мотоциклета.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) регулира автоматично демпферирането на амортисьорната стойка в зависимост от режима на каране.

Режими на каране Pro

С режимите на каране Pro отварянето на дроселовата клапа и регулиращите системи на машината се адаптират много лесно към различни ситуации на каране.

Светодиодни фарове със светодиодни дневни светлини

Емблематичният светлопровод придава неповторим външен вид, а интегрираните дневни светлини осигуряват по-голяма безопасност.

Спортен шумозаглушител.

Спортният шумозаглушител от титан и с карбонова капачка осигурява плътен звук и превръща всяко пътуване в оптично и акустично изживяване.

Регулируеми стъпенки

Снабдените с пружини стъпенки могат да се регулират в три позиции и предлагат максимална степен на комфорт и сигурност при стъпване както на пътя, така и офроуд.

Малък ветрозащитен щит, тониран

Малкият тониран ветрозащитен щит впечатлява с осигуряваната защита от вятър и атмосферното влияние и подчертава спортния външен вид на мотоциклета.

Любителят на пътуванията

Цялостното изживяване за GS пътуване

Искате да изминете още няколко километра? Пригответе нещата си за път в куфара и топ касата Vario, закрепете поставката за багаж и поемете напред. BMW Motorrad
Навигатор указва пътя, докато допълнителните светодиодни фарове ви осигуряват още по-добра видимост. Автоматичната система за смазване на веригата, както и
регулирането на скоростта осигуряват безпроблемно пътуване. А ако времето покаже по-бурната си страна, тогава големият регулируем ветрозащитен щит и предпазителят за ръце ще ви предпазят от времето и вятъра. А ако по време
на пътуването се случи нещо непредвидено, тогава ще се включи „интелигентното аварийно повикване“.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
ECALL

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига.

Регулиране на скоростта

Електронното регулиране на скоростта се активира при скорост над 30 км/ч и контролира скоростта непрекъснато.

Място за допълнителен багаж

Поставка за багаж

Поставката за багаж със стойката за куфар заместват серийната стойка за багаж и дават възможност за закрепване на системата за багаж Vario.

 

Куфар Vario

Непромокаемият Vario куфар отляво с патентован механизъм за регулиране предлага променлив  обем от 30 до 39 литра. Отдясно предлага променлив обем от 20 до 29 литра.

 

 

Vario топ каса

Непромокаемата Vario топ каса с патентован механизъм за регулиране предлага променлив  обем от 25 до 35 литра.

 

 

Държач за топ каса

Стабилната стойка за багажа в съответния дизайн дава възможност за надеждно закрепване на топ касата или други по-големи единици багаж.

 

 

Подплатена облегалка Vario топ каса

Подплатената облегалка за Vario топ касата осигурява повече комфорт за спътника както при кратки пътувания, така и при по-дълги пътешествия.

Защита от вятъра и времето

Настройка на ветрозащитния щит

С настройката на ветрозащитния щит водачът може да променя в две степени позицията на големия щит и на туринг ветрозащитния щит.

 

 

Голям ветрозащитен щит

Големият ветрозащитен щит осигурява по-добра защита за водача от вятъра и времето и убеждава с подобрения комфорт при пътуване.

 

 

Предпазител за ръцете

Здравият предпазител за ръце придава спортен вид на машината и предпазва надеждно ръццете от вятър, атмосферно влияние, клони и удари от камък.

Навигация

Подготовка за навигация

Подготовката на навигацията обхваща мултиконтролера, държач и Mount Cradle на закрепването на кормилото.

 

 

Навигатор VI

С навигатор VI феновете на пътуванията получават не само това, което са очаквали. Освен перфектното водене по маршрута системата предлага и множество допълнителни функции.

Автоматична система за смазване на веригата

Системата за смазване на веригата автоматично снабдява веригата със смазка по време на движение.

Допълнителни LED фарове

Мощните светодиодни допълнителни фарове осигуряват още по-добра видимост дори и при условия на лоша светлина.

Любителят на приключенията

Лесен за опитомяване

BMW F 750 GS в Lightwhite uni е създаден точно за да открива приключения. Регулирайте машината да е ергномична за ръста ви посредством ниското окачване и седалката „много ниска“, както и с регулируемия спирачен педал и лост за превключване Вариантът на двигател с ограничена мощност (35 kW или съответно 77 PS) може бързо да бъде овладян с помощта на асистента за превключване на скоростите Pro, докато преследвате приключенията си. Когато сте в позиция за завой, предпазвате двигателя от повреда благодарение на съответните предпазители, а с комплекта за декоративни лепенки Free демонстрирате, че се наслаждавате изцяло на новопридобитата си свобода.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Намаляване на мощността до 35 kW

С ограничаването на мощността до 35 kW (48 PS) могат дори и начинаещите със свидетелство за не толкова мощни машини да се насладят на истинско усещане за мотоциклет.

Седалка „много ниска“

Ниската седалка от една част и с декоративни шевове е с дебела подплата и предлага отличен комфорт при пътуване както за водача, така и за спътника.

Асистент за превключване на скоростите Pro

Асистентът за превключване на скоростите Pro дава възможност за удобно превключване към по-висока или по-ниска предавка без задействане на съединителя.

Комплект декоративни лепенки Free

Комплектът декоративни лепенки Free е идеално пригоден за машината и придава атрактивен, уникален външен вид.

Ергономично регулиране

Регулируем спирачен педал

Регулируемият спирачен педал е снабден с широка част и патентован механизъм за затваряне.

 

Регулируем лост за превключване

Лостът за превключване с регулируема част може да се управлява още по-добре, особено при изправен стоеж при офроуд каране.

Предпазители за двигателя отляво и отдясно

Предпазителят за двигателя от благородна стомана предпазва зоната на цилиндъра от повреда, без да ограничава свободата за легнало положение.

Създайте своя индивидуален F 750 GS

Изберете от богатото специално оборудване и оригиналните аксесоари на BWM Motorrad и създайте мотоциклет, който отговаря на собствените ви желания.

Към конфигуратора
spinner