F 800 GS Adventure

от 24.300,00 лв*
310 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW F 800 GS Adventure.

Adventure: без граници.

Без значение колко далеко ще те отведе пътешествието – и без значение от терена: С BMW F 800 GS Adventure ще преминете през всяко приключение. Този пътнически Enduro е създаден за истински пътешественици, за които няма твърде далечно разстояние – тези, които искат да завладеят света извън познатите пътища. F 800 GS Adventure: надеждният и издръжлив спътник в безкрайно приключение.

Дизайнът на F 800 GS

Изберете своя стил.

Със стил Rallye можете да придадете на своя F 800 GS Adventure въздействащ вид.

  Rallye стил

  Цветът Racing червен мат подчертава приключенския характер и оф-роуд опита на F 800 GS Adventure.

  Racing син металик

  Вашият F 800 GS Adventure получава изключително спортна визия с цвят Racing син металик.

  Характер: неподражаем.

  Всеки сантиметър от F 800 GS Adventure е пътешественик – от високото ветрозащитно стъкло до комбинираната скоба на резервоара и стойка за куфар. Въпреки ефектния страничен панел и по-големия резервоар, оригиналният характер на F 800 GS Adventure от пръв поглед показва връзката му със семейството на GS. Това се подчертава от детайли, като поцинкования капак на охладителя с логото на GS в новия шаблонен формат или с надписа GS на матираното ветрозащитно стъкло. Без значение дали е в стандартния Catalano сиво неметалик или във вариант стил Rally с Racing червен мат: ясно е, че тази enduro машина излиза да завладее света.
  + Прочети още

  Двуцилиндров редови двигател

  63
  kW (85 hp) при 7500 rpm
  222
  kg максимален товар
  24
  l обем на резервоара
  890
  mm височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

  Производителност: без компромиси.

  Производителност: без компромиси.

  Задвижван от динамичен паралелен двуцилиндров двигател с мощност 63 kW (85 bhp), F 800 GS Adventure няма проблеми да избяга от населените места и пътища. С въртящ момент от 83 Nm при 5750 rpm този enduro мотоциклет има достатъчно резерв да се справи безпроблемно с всяко оф-роуд предизвикателство – без значение колко далеко се намира. Системата Ride-by-Wire позволява на мотоциклетиста да управлява по-фино подаването на газ. С обем на резервоара от 24 l и разход на гориво 4,3 l на 100 километра машината изминава разстояния, където други отдавна ще са принудени да се откажат.

  + Прочети още

  Изживейте звука на F 800 GS Adventure

  Основни акценти при F 800 GS Adventure

  Матирано ветрозащитно стъкло.
  Централен куфар.
  Двуцветна седалка.
  Заден заглушител
  Инструментално табло.
  Атрактивни цветове.
  Страничен протектор на резервоара.
  Корпус със заключване на запалването.

  Контрол: безусловен.

  Контрол: безусловен.

  От пясъчни дюни, през планински преход до прекосяване на реки, F 800 GS Adventure се справя с всяка задача при отдалечените си пътешествия. Устойчива на деформации тръбна пространствена рама от стомана оформя центъра му. Разполагате с 230 mm ход на окачване отпред и 215 mm отзад. Множество системи ви осигуряват електронна помощ. ABS, разбира се, е налично по стандарт. Като мотоциклетист можете да избирате и между два режима на каране по стандарт, „Rain“ и „Road“. Получавате допълнителна помощ с двата опционални режима на каране „Enduro“ и „Enduro Pro“. Правилната настройка и регулирането на ABS/ASC са под ръцете ви при всяка ситуация на каране и повърхност.

  + Прочети още
  Преглед на техническите характеристики.
  • Класическата ABS на BMW Motorrad е стандартна за сериите. Без значение дали сте начинаещ или опитен мотоциклетист, този аспект на безопасността прави спирането по-лесно и сигурно при мокър терен, в извънредни случаи, при пътуване с пътник и при каране багаж – общо взето, при всяка ситуация. Осигурява на мотоциклетиста винаги оптималния спирачен път, без риск от падане поради блокиране на колелата. При оф-роуд ABS просто може да се изключи.
  • Опционалният контрол на сцеплението ASC (Автоматичен контрол на стабилността) също повишава сигурността. В зависимост от пътните условия, този контрол ограничава въртящия момент на задвижването, като значително повишава активната безопасност при каране в извънредни ситуации. Разбира се, при оф-роуд системата може да бъде изключена.
  • Със системата за електрически дросел сега подаването на газ от мотоциклетиста се предава директно със сензор на ръкохватката на газта към системата за управление на двигателя и впоследствие към клапана за газта. Резултатът е още по-добра възможност за управление и характеристики на реакция за дори по-голям контрол.
  • Режимът на каране „Rain“ позволява лека реакция на газта. ABS контролът е настроен за управление по шосе, а автоматичният контрол на стабилността ASC е конфигуриран за управление по шосе с нисък коефициент на триене. При режим „Road“ реакцията на газта е оптимизирана, ABS е настроена за управление по шосе, а ASC е конфигуриран за управление по шосе с висок коефициент на триене.

  • Режимът „Enduro“ се характеризира с лека реакция на газта. Освен това характеристиките на контрола на ABS и автоматичния контрол на стабилността ASC са конфигуриране за лек оф-роуд с гуми за шосе. Като отдаден оф-роуд мотоциклетист можете да използвате и режима „Enduro Pro“, който предлага оптимизирана реакция на газта с управление на ABS и ASC, конфигурирано за каране с оф-роуд гуми. За още по-голям контрол при оф-роуд. Освен това при този режим ABS е деактивирана и така можете да правите отлични дрифтове при спиране.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 800 GS Adventure, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

  Научете повече

  Да се целиш високо със Squash Falconer

  Аксесоари за F 800 GS Adventure

  Правилното облекло за вашето приключение

  Други модели Adventure