Покорителят на терени

Без проблеми по всякакви терени

Обичате да минавате по обиколни пътища или по сурови терени? F 850 GS Adventure в Style Rallye се чувства удобно не само върху асфалт, но също така и на офроуд. Гумите за всякакъв терен и режимът на каране Pro с Dynamic ESA осигуряват подвижност, а асистентът за скорости Pro ви осигурява още повече контрол в неочаквани ситуации. Регулируемите лостове за крачна спирачка и за превключване се грижат за надеждно спиране. Фаровете и предпазителят на двигателя осигуряват оптимална защита на машината – дори и в напрегнати ситуации.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Гуми за всякакъв терен

С безплатната опция за гуми за всякакъв терен можете да се насладите на пълния офроуд потенциал на мотоциклета.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) регулира автоматично демпферирането на амортисьорната стойка в зависимост от режима на каране.

Режими на каране Pro

С режимите на каране Pro отварянето на дроселовата клапа и регулиращите системи на машината се адаптират много лесно към различни ситуации на каране.

Асистент за превключване на скоростите Pro

Асистентът за превключване на скоростите Pro дава възможност за удобно превключване към по-висока или по-ниска предавка без задействане на съединителя.

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя

Разработеният специално за офроуд каране устойчив ендуро алуминиев предпазител за двигателя го защитава ефективно от повреди в долната част.

Предпазител за фарове

Одобреният само за офроуд употреба предпазител за фарове се поставя лесно и предпазва ефективно фара от повреди при движение по терена.

Ергономично регулиране

Регулируем спирачен педал

Регулируемият спирачен педал е снабден с широка част и патентован механизъм за затваряне.

 

Регулируем лост за превключване

Лостът за превключване с регулируема част може да се управлява още по-добре, особено при изправен стоеж при офроуд каране.

Увереният в стила си

Приключение във всеки един детайл

 

Спортен дух до най-малкия детайл: LED фаровете, черният спортен шумозаглушител и висококачествените фрезовани лостове на съединителя и ръчната спирачка подчертават впечатляващия дизайн. Тонираният ветрозащитен щит предпазва не само от вятъра и атмосферните условия, но той също така показва по еднозначенначин какво се крие в този мотоциклет: истинско желание за приключения. С Keyless Ride ключът за превозното средство остава в джоба ви – просто се качете и потеглете.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Keyless Ride

С Keyless Ride ключът за превозното средство от този момент нататък остава в джоба. Просто се качете и поемете напред – това е девизът.

Светодиодни фарове със светодиодни дневни светлини

Емблематичният светлопровод придава неповторим външен вид, а интегрираните дневни светлини осигуряват по-голяма безопасност.

Допълнителни LED фарове

Мощните светодиодни допълнителни фарове осигуряват още по-добра видимост дори и при условия на лоша светлина.

Фрезован ръчен лост

Ръчен лост на съединителя

Ергономично оптимизираният лост на съединителя от черен анодизиран алуминий може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината ви.

 

Ръчен спирачен лост

Ергономично оптимизираният ръчен спирачен лост от черен анодизиран алуминий може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината ви.

Спортен шумозаглушител черен

Спортният шумозаглушител от титан с карбонова капачка осигурява плътен звук и превръща всяко пътуване в оптично и акустично изживяване.

Тониран ветрозащитен щит

Ветрозащитният щит за дълги разстояния е с устойчиво на надраскване покритие и подобрява значително защитата на водача и пътника от вятър и други атмосферни влияния.

Създайте своя собствен F 850 GS Adventure.

От лаковото покритие до оборудването – създайте в конфигуратора своя собствен мотоциклет.

Към конфигуратора
spinner