Покорителят на терени

Без проблеми по всякакви терени

Обичате да минавате по обиколни пътища или по сурови терени? F 850 GS Adventure в Style Rallye се чувства удобно не само върху асфалт, но също така и на офроуд. Гумите за всякакъв терен и режимът на каране Pro с Dynamic ESA осигуряват подвижност, а асистентът за скорости Pro ви осигурява още повече контрол в неочаквани ситуации. Регулируемите лостове за крачна спирачка и за превключване се грижат за надеждно спиране. Фаровете и предпазителят на двигателя осигуряват оптимална защита на машината – дори и в напрегнати ситуации.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Гуми за всякакъв терен

С безплатната опция за гуми за всякакъв терен можете да се насладите на пълния офроуд потенциал на мотоциклета.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) регулира автоматично демпферирането на амортисьорната стойка в зависимост от режима на каране.

Режими на каране Pro

С режимите на каране Pro отварянето на дроселовата клапа и регулиращите системи на машината се адаптират много лесно към различни ситуации на каране.

Асистент за превключване на скоростите Pro

Асистентът за превключване на скоростите Pro дава възможност за удобно превключване към по-висока или по-ниска предавка без задействане на съединителя.

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя

Разработеният специално за офроуд каране устойчив ендуро алуминиев предпазител за двигателя го защитава ефективно от повреди в долната част.

Предпазител за фарове

Одобреният само за офроуд употреба предпазител за фарове се поставя лесно и предпазва ефективно фара от повреди при движение по терена.

Ергономично регулиране

Регулируем спирачен педал

Регулируемият спирачен педал е снабден с широка част и патентован механизъм за затваряне.

 

Регулируем лост за превключване

Лостът за превключване с регулируема част може да се управлява още по-добре, особено при изправен стоеж при офроуд каране.

Увереният в стила си

Приключение във всеки един детайл

 

Спортен дух до най-малкия детайл: LED фаровете, черният спортен шумозаглушител и висококачествените фрезовани лостове на съединителя и ръчната спирачка подчертават впечатляващия дизайн. Тонираният ветрозащитен щит предпазва не само от вятъра и атмосферните условия, но той също така показва по еднозначенначин какво се крие в този мотоциклет: истинско желание за приключения. С Keyless Ride ключът за превозното средство остава в джоба ви – просто се качете и потеглете.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Keyless Ride

С Keyless Ride ключът за превозното средство от този момент нататък остава в джоба. Просто се качете и поемете напред – това е девизът.

Светодиодни фарове със светодиодни дневни светлини

Емблематичният светлопровод придава неповторим външен вид, а интегрираните дневни светлини осигуряват по-голяма безопасност.

Допълнителни LED фарове

Мощните светодиодни допълнителни фарове осигуряват още по-добра видимост дори и при условия на лоша светлина.

Фрезован ръчен лост

Ръчен лост на съединителя

Ергономично оптимизираният лост на съединителя от черен анодизиран алуминий може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината ви.

 

Ръчен спирачен лост

Ергономично оптимизираният ръчен спирачен лост от черен анодизиран алуминий може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината ви.

Спортен шумозаглушител черен

Спортният шумозаглушител от титан с карбонова капачка осигурява плътен звук и превръща всяко пътуване в оптично и акустично изживяване.

Тониран ветрозащитен щит

Ветрозащитният щит за дълги разстояния е с устойчиво на надраскване покритие и подобрява значително защитата на водача и пътника от вятър и други атмосферни влияния.

Любителят на пътешествия

Мощен, издръжлив и готов на всичко.

Във вас се крие истински пътешественик, за който нито едно разстояние не е достатъчно далеч? F 850 GS Adventure обединява в себе си всичко, което прави безкрайните пътувания още по-удобни и безопасни: Черната алуминиева топ каса, както и алуминиевите куфари от двете страни предлагат изобилие от място – при това получавате допълнително 27 литра благодарение на разширението на обема с надпис „40 Years GS“.  RDC и ECALL осигуряват спокойствие. Регулирането на скоростта и навигаторът в комбинация с TFT дисплея се грижат за спокойното ви пътуване.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
ECALL

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига.

Регулиране на скоростта

Електронното регулиране на скоростта се активира при скорост над 30 км/ч и контролира скоростта непрекъснато.

Място за допълнителен багаж

Алуминиева топ каса черна

Черната топ каса от анодизиран алуминий с обем от 32 литра осигурява място за BMW шлем и впечатлява дори и при екстремни условия.

 

 

Алуминиев куфар черен

Черният анодизиран алуминиев куфар осигурява обем от 44 литра отляво и обем от 36 литра отдясно. Многото практични елементи впечатляват дори и при екстремни условия.

 

 

Стойка за куфар за алуминиеви куфари

Алуминиевият куфар може да се закрепва лесно и стабилно на стойката за куфар от полирана неръждаема стомана.

 

 

 

Комплект за разширение на обема за алуминиев куфар Limited Edition 40 Years GS, черен

Комплектът за разширение на обема за алуминиев куфар увеличава обема на куфарите от всяка страна с около 13,5 литра обем за багаж, т.е. до 27 литра допълнителен обем.

RDC

Системата за контрол на налягането в гумите (RDC) автоматично предупреждава при загуба на налягане и своевременно сигнализира на водача за възможни опасности.

Навигация

GS Trophy скоба за навигация

GS Trophy скобата предлага сигурно закрепване за BMW Навигатор в непосредственото зрително поле на водача.

 

 

Навигатор VI

С навигатор VI феновете на пътуванията получават не само това, което са очаквали. Освен перфектното водене по маршрута системата предлага и множество допълнителни функции.

Създайте своя собствен F 850 GS Adventure.

От лаковото покритие до оборудването – създайте в конфигуратора своя собствен мотоциклет.

Към конфигуратора
spinner