* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW F 850 GS.

ЖАЖДА ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

Живеете за предизвикателството. Когато другите обръщат, вие продължавате да карате. Преодолявате границите. Препятствията се превръщат във възможности. Във вените ви тече приключенски дух. С F 850 GS лесно ще надвиете оф-роуд пистите благодарение на 21-инчовата предна гума. От значение е само докъде ви подтикват мислите и любопитството ви – няма значение колко далеко искате да пътувате с F 850 GS. И няма значение дали ще минете през калта: с фабричната опция Connectivity по всяко време имате достъп до навигация, телефон, мултимедия и данни за превозното средство. Кратко и ясно върху 6,5-инчовия TFT дисплей – без разсейване. Получавате повече време за важните неща. И можете да видите какво ви очаква зад хоризонта.  

ДИЗАЙНЪТ НА F 850 GS

Изберете своя стил.

Изборът е ваш: F 850 GS в цвят Pollux матов металик при стил Exclusive елегантно хваща окото. Докато стил Rallye, с цветове Light white, Racing red и Lupin син металик, ви позволява да придадете по-спортен акцент на мотоциклета си. Или можете да изберете вашия F 850 GS да е с базовия цвят Racing red.

  */-->

  Rallye стил

  Така изглеждат спортните акценти на F 850 GS: стилът Rallye пренася на мотоциклета цветовете Light white, Racing red и Lupin син металик. Анодираните златисти джанти също подчертават динамиката.

  */-->

  Racing red неметалик

  Неустоимо красив и никога скучен: ще привличате всички погледи с базовия цвят Racing red uni.

  */-->

  Стил Exclusive

  Тук очевидно говорим за страст: стилът Exclusive придава на мотоциклета изключително елегантна визия с цвета Pollux матов металик.

  Още повече GS дух.

  Мощна визия: вие и вашият F 850 GS с оригинална характеристика. Когато става дума за дизайн, чувството за приключение може да се усети на всяка повърхност, на всеки ъгъл и линия на мотоциклета. От задницата, предния резервоар чак до типичните за GS фарове, чиито дневни светлини напомнят за наклонената тунингована вилка и са налични като допълнително оборудване, елементите на дизайна са балансирани за оф-роуд, а вие сте настроени за уникални пътувания от началото до края. Поцинкованият радиатор заслепява при стиловете Rallye и Exclusive и имате чудесна визия както на пътя, така и оф-роуд.

  + Прочети още

  ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

  95
  к.с. при 8250 об/мин
  92
  м макс. въртящ момент при 6500 об/мин
  853
  куб. см работен обем
  860
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров сериен двигател с водно охлаждане

  Вътрешният двигател.

  Вътрешният двигател.

  Вашият двигател са любопитството и жаждата за открития. Двуцилиндровият редови двигател със своите 70 kW (95 HP) е на ваша страна във всяко начинание – силните му страни са висок въртящ момент и пъргавост. Мощният звук на двигателя впечатлява, а в същото време работи икономично и е винаги с впечатляваща производителност. Открийте непознатото с F 850 GS!  

  + Прочети още

  ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА F 850 GS

  За вашия момент.

  За вашия момент.

  Не мислите за нищо, погледът ви е насочен към пътя пред вас. Управлението, смяната на скоростите и спирането с F 850 GS е почти инстинктивно –работа без ограничения: вие сте във вашия момент, напълно фокусирани в своето приключение. И благодарение на типичната за GS ергономичност карате изправени и уверени, като си личи, че не искате да спирате.  

  + Прочети още

  Основни акценти при F 850 GS

  Удобно и с удоволствие при каране.

  Удобно и с удоволствие при каране.

  Има по нещо за всеки тип мотоциклетист: можете да пригодите своя F 850 GS, така че да отговаря идеално на вашите нужди – налични са множество седалки с различна височина. Налични са и ниска двойна седалка, както и удобна седалка. Дори можете да снижите окачването на мотоциклета, ако желаете.

  + Прочети още

  Допълнителният тласък.

  Допълнителният тласък.

  За  изискващото много усилия каране оф-роуд F 850 GS има колела с кръстосани спици с безкамерни гуми. Позволява ви да достигнете нови дестинации, следващото ниво, следващата доза адреналин. Същевременно навлизането ви в непознати земи сега е по-безопасно благодарение на „Интелигентното спешно повикване“ – познато също и като eCall: при тежки случаи мотоциклетистът с натискане на бутон задейства системата, вградена в ръкохватките, за да извика помощ. В зависимост от ситуацията eCall се задейства автоматично и помага за по-бърз отговор от спасителните служби – където и да се намирате.  

   

  + Прочети още
  Още акценти при F 850 GS.
  • За да карате смело оф-роуд, можете да добавите оборудването за вграждане за гуми Enduro към колелата с кръстосани спици.  

  • Стандартно включеният предпазител за двигател е изработен от пластмаса и предпазва двигателя на BMW F 850 GS от хвърчащи камъни и повреди при оф-роуд пътувания. За по-спортен стил богата програма за оборудване предлага предно разположено предпазно устройство, изработено от алуминий.  

  • Широката алуминиева ръкохватка приляга удобно в ръката и помага за по-лесно управление на BMW F 850 GS. Анодираната повърхност подчертава визията на мотоциклета.  

  International GS Trophy 2018 г.

  Монголия ни зове.

  Открийте света. Опознайте непознатото. Създайте дълготрайни приятелства. И преминете през всички предизвикателства с вашия GS. International GS Trophy е приключение с мотоциклети, с което светът е в краката ви. Екипи от цял свят ще се съревновават в интензивните етапи и множеството специални предизвикателства и преживяват пътуването на своя живот от 3 до 10 юни 2018 г.!

  Прочети още

  Господарят на Enduro.

  Господарят на Enduro.

  Dirk Thelen преодолява препятствията на Enduro d'Agadir върху BMW F 850 GS.

  За Dirk Thelen нещата имат само една посока: напред и нагоре. Когато другите участници в 4-дневния Enduro d’Agadir преодоляваха скалисти, чакълести, песъчливи писти и мръсна кал със своите корави мотоциклети Enduro, четирикратният шампион на Германия с Enduro даде пример без никакви усилия – с новия F 850 GS. Enduro Touring на дълго разстояние с преминаване на брутални изпитания и терен, точно през Мароко.

  + Прочети още

  Персонализиран F 850 GS.

  Искате персонализиран F 850 GS? На помощ идва широката гама от специално оборудване и аксесоари. Можете да сглобите мотоциклета си точно както желаете.

  НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

  Аксесоари за F 850 GS

  Подходящо облекло за вашето пътешествие

  Други модели Adventure