* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW F 850 GS

Приключение в кръвта

Изживявайте предизвикателствата. Пътувайте дотам, докъдето другите не стигат. Превръщайте препятствията във възможности: Това е #SpiritOfGS. BMW F 850 GS е идеално подготвен за офроуд пътуване, както се вижда от 21-инчовата предна гума. Това, което е важно, е любопитството ви – то ви мотивира да продължите напред, без значение докъде или в каква посока. С F 850 GS ще откриете с лекота какво се крие зад хоризонта благодарение на разширените серийни функционалности и разнообразното специално оборудване.

Плюсове за всеки терен

Мотоциклетът F 850 GS е готов за всичко, пред което би могъл да се изправи. Той осигурява безопасност и комфорт при сменяща се настилка благодарение на многобройните си функции, при това с голяма доза удоволствие от карането.

+ Прочети още
Dynamic ESA
Това е Dynamic ESA в близък план.
ABS Pro и DTC в серийно производство
Това е спирачната система на F 850 GS.
Иконичните LED мигачи в серийно производство
Това са LED мигачите на F 850 GS.
Разширен режим на каране Pro
Това е изображение на режим на каране Pro на TFT дисплей на F 850 GS.
Регулируем ветрозащитен щит и USB порт в серийно производство
Това е ветрозащитният щит и USB портът на F 850 GS.
Свързаност с TFT дисплей и мултиконтролер
We see the 6.5“ TFT display of the F 850 GS.
ECALL – надежден партньор
Това е бутонът за ECALL на F 850 GS.
Разширен избор при седалките
Това е седалката на 850 GS.

Карайте в собствен режим

Режимите на каране оказват влияние върху отварянето на дроселовата клапа и поведението на вашия F 850 GS. Можете да включите с едно натискане режимите Rain и Road в зависимост от това дали платното е сухо, или мокро. С режима Dynamic получавате пълната мощност на мотоциклета, когато се налага да дадете наистина газ, докато с режима Enduro покорявате черните пътища по света.

+ Прочети още

3 години гаранция.

Карай безгрижно, още и още. Даваме ти още една година гаранция.

Сега вече всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Мощно задвижване

70
70 kW (95 PS) макс. мощност на двигателя при 8250 об./мин
92
92 Nm макс. въртящ момент при 6250 об./мин
853
853 ccm работен обем
15
15 литра обем на резервоара
Двуцилиндров четиритактов редови двигател

Отдайте се на импулса

Любопитството и жаждата за приключения са само началото: Двуцилиндровият редови двигател със 70 kW (95 PS) е на ваша страна при всяко едно начинание – благодарение преди всичко на високия въртящ момент. Той работи икономично с разход от 4,1 литра на 100 km (съгласно WMTC) и доставя впечатляваща мощност не само на пътя, но също така и на всякакъв друг терен.

+ Прочети още

Забележителен звук

Уникален дизайн, индивидуален стил

Три силни характера.

Всяко едно от трите лакови покрития подчертава характера на F 850 GS. Какво ще избереш?

  GS Trophy

  Светът му принадлежи: F 850 GS в дизайн GS Trophy в Gravity blue metallic. Впечатляващите акценти и изразителните ивици подчертават страстта към приключенията. Ветрозащитният щит Tour и ендуро стъпенките завършват офроуд характера на мотоциклета. Благодарение на стойката за Navigator над цветния TFT дисплей никога не изпускате целта от поглед.

  Racing red uni

  Истинско въодушевление: F 850 GS в Racing red uni превръща кара сърцето на водача, ориентиран към високи резултати, да затупти. Червената тапицерия на мотоциклета привлича погледите.

  Triple Black

  Black storm металик 2 подчертава линиите на мотоциклета и подхожда идеално на приключенския дух на F 850 GS. А може би и на вашия?

  Екипировка за приключението ти

  spinner