Предизвикателната

Пригоден изцяло за офроуд

Обичаш ли предизвикателствата извън предначертаните пътища? Тогава избери F 850 GS в спортен стил Rallye.  Изправи се срещу чакъла и праха с гумите за всякакъв терен, ендуро алуминиевия предпазител за двигателя и предпазителя за фарове. Офроуд карането в изправен стоеж не е проблем благодарение на високото кормило и ендуро стъпенките, а контролът върху машината е изцяло в твои ръце с регулируемия лост за превключване и ръчната спирачка. С режимите за каране Pro и Dynamic ESA завладяваш без проблеми всеки един терен, а с асистента за превключване на скоростите Pro сменяш предавките и без съединител, когато се изисква бърза реакция.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Основни офроуд характеристики

Гуми за всякакъв терен

С безплатната опция за гуми за всякакъв терен можеш да се насладиш на пълния потенциал на мотоциклета за офроуд.

 

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя

Разработеният специално за офроуд каране устойчив ендуро алуминиев предпазител за двигателя го защитава ефективно от повреди в долната част.

 

 

Предпазител за фарове

Одобреният само за офроуд употреба предпазител за фарове се поставя лесно и предпазва ефективно фара от повреди при движение по терена.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) регулира автоматично демпферирането на амортисьорната стойка в зависимост от режима на каране.

Режими на каране Pro

С режимите на каране Pro отварянето на дроселовата клапа и регулиращите системи на машината се адаптират много лесно към различни ситуации на шофиране.

Асистент за превключване на скоростите Pro

Асистентът за превключване на скоростите Pro дава възможност за удобно превключване към по-висока или по-ниска предавка без задействане на съединителя.

Високо кормило

The 14 mm higher handlebars make both seated and standing positions comfortable, ensuring noticeably safer handling of the bike when off road.

По-високото с 14 mm кормило осигурява удобна позиция в седнало и изправено положение и чувствително улеснява управлението на мотоциклета при офроуд каране.
Ендуро стъпенки

По-дългите и по-широки ендуро стъпенки осигуряват повече устойчивост и по-добър контрол върху превозното средство при всякакъв терен.

Ергономично регулиране

Регулируем спирачен педал

Регулируемият спирачен педал е снабден с широка част и патентован механизъм за затваряне.

 

Регулируем лост за превключване

Лостът за превключване с регулируема част може да се управлява още по-добре, особено при изправен стоеж при офроуд каране.

Изразителната

Демонстрирай #SpiritofGS

За вас е важно не само качественото оборудване, но и впечатляващият дизайн? Тогава  BMW F 850 GS в Style Triple Black ви подхожда идеално. В черната алуминиева топ каса има място за всичко, което ви е необходимо за приключението ви в неизвестното. Благодарение на емблематичните LED фарове и LED дневни светлини запазвате ясен поглед наоколо дори и извън обичайните пътища по всяко време.  Черният спортен шумозаглушител придава не само благороден завършек, но също така осигурява и впечатляващ звук. А с функцията Keyless Ride няма нужда да изваждаш ключа от джоба си.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Keyless Ride

С Keyless Ride ключът за превозното средство от този момент нататък остава в джоба. Просто се качваш и тръгваш – удобният девиз.

Светодиодни фарове със светодиодни дневни светлини

 

Емблематичният светлопровод придава неповторим външен вид, а интегрираните дневни светлини осигуряват по-голяма безопасност.

Алуминиева топ каса черна

Черната топ каса от анодизиран алуминий с обем от 32 литра осигурява място за шлем BMW и впечатлява дори и при екстремни условия.

Фрезован ръчен лост

Ръчен лост на съединителя

Ергономично оптимизирания лост на съединителя от черен анодизиран алуминий може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината.

 

 

 

Ръчен спирачен лост

Ергономично оптимизирания ръчен спирачен лост от черен анодизиран алуминий може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината.

Спортен шумозаглушител черен

 

 

Спортният шумозаглушител от титан и с карбонова капачка осигурява плътен звук и превръща всяко пътуване в оптично и акустично изживяване.

Регулируема стъпенка

Снабдените с пружини стъпенки могат да се регулират в три позиции и предлагат максимална степен на комфорт и сигурност при стъпване както на пътя, така и офроуд.

Откривателката

Готов за нови приключения

Винаги се стремиш да откриваш нови неща? Тогава вземи F 850 GS в Racingred uni и с декоративен стикер „New Ways“, който недвусмислено показва, че ще поемеш по неутъпкани пътища. Опаковай багажа си в куфарите и топ касата Vario, закрепи ги към поставката за багаж и тръгвай. Благодарение на Navigator винаги знаеш накъде си поел, а с удобната функция за регулиране на скоростта можеш да се насладиш на всеки миг от пътуването си. С прозрачния ветрозащитен щит за дълги пътувания и допълнителните LED фарове имаш добра видимост без значение от атмосферните условия. Накъдето и да тръгнеш, интелигентната система за аварийно повикване е спътник, който носи спокойствие.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
ECALL

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига.

Регулиране на скоростта

Електронното регулиране на скоростта се активира при скорост над 30 км/ч и контролира скоростта непрекъснато.

Концепция за мястото за допълнителен багаж

Поставка за багаж със стойка за куфар

Поставката за багаж със стойката за куфар заместват серийната стойка за багаж и дават възможност за закрепване на системата за багаж Vario.

 

Куфар Vario

Непромокаемият Vario куфар отляво с патентован механизъм за регулиране предлага променлив  обем от 30 до 39 литра. Отдясно предлага променлив обем от 20 до 29 литра.

 

 

Vario топ каса

Непромокаемата Vario топ каса с патентован механизъм за регулиране предлага променлив  обем от 25 до 35 литра.

 

 

Държач за топ каса

Стабилната стойка за багажа в съответния дизайн дава възможност за надеждно закрепване на топ касата или други по-големи единици багаж.

 

 

Подплатена облегалка Vario топ каса

Подплатената облегалка за Vario топ касата осигурява повече комфорт за спътника както при кратки пътувания, така и при по-дълги пътешествия.

Защита от вятъра и времето

Прозрачен ветрозащитен щит за дълги пътувания

Ветрозащитният щит за дълги разстояния е с устойчиво на надраскване покритие и благодарение на по-голямата си височина предлага максимална защита на водача и пътника от вятър и други атмосферни влияния.

Навигация

Подготовка за навигация

Подготовката на навигацията обхваща мултиконтролера, държач и Mount Cradle на закрепването на кормилото.

 

Навигатор VI

С навигатор VI феновете на пътуванията получават не само това, което са очаквали. Освен перфектното водене по маршрута системата предлага и множество допълнителни функции.

Декоративен стикер New Ways

Комплектът декоративни стикери New Ways е идеално пригоден за машината и придава атрактивен, уникален външен вид.

Допълнителни LED фарове

Мощните светодиодни допълнителни фарове осигуряват добра видимост дори и при условия на лоша светлина.

Int. GS Trophy Bike 2020

Int. GS Trophy Bike 2020

F 850 GS, производство 2020 г., стана основата за мотоциклета на Int. GS Trophy 2020 в Нова Зеландия. Запознай се с машината, с която най-талантливите водачи на света покориха най-отдалечените писти, и се вдъхнови от множеството функции, сред които можеш да избираш за новия си F 850 GS.

+ Прочети още

Създай своя индивидуален F 850 GS

Избери от богатото специално оборудване и оригиналните аксесоари на BWM Motorrad и създай мотоциклет, който отговаря на собствените ти желания.

Към конфигуратора
spinner