Ускорителят на пулса

Пулсът ви се ускорява за секунди.

Style Sport с подходящия спойлер на мотора в Racingred uni и черните фрезовани части разкрива любовта ви към спорта. Ще бъдете винаги най-отпред благодарение на разширения пакет с електроника за още по-спортни характеристики, както и на Headlight Pro с включени адаптивни светлини при завой.

+ Прочети още
Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) регулира автоматично демпферирането на амортисьорната стойка в зависимост от режима на каране. По време на пътуването можете да избирате различни настройки на демпферирането, а предварителното натягане на пружините може да бъде настроено удобно чрез съответния бутон.

Режими на каране Pro

С режимите на каране Pro границите на ползване на машината могат да се разширят още повече. В допълнение на това регулиращите системи на машината стават изключително чувствителни при управление в легнало положение. Наред с отварянето на дроселовата клапа, също и регулиращите характеристики на ABS, MSR и динамичната система за предотвратяване на буксуването на колелата DTC, както и настройките на Dynamic ESA, се адаптират спрямо избрания режим.

Асистент за превключване на скоростите Pro

Асистентът за превключване на скоростите Pro позволява в почти всички диапазони на натоварване и обороти преминаване към по-висока и по-ниска скорост, без да се задейства съединителят. Така асистентът осигурява осезаемо намалени времена за превключване, освобождаване на ръката, обслужваща съединителя, а с това и повече комфорт, динамика и удоволствие от пътуването.

Елементи на спортния дизайн

Сгъваем лост на съединителя и сгъваем ръчен спирачен лост

Изрязаните с фреза с компютърно управление ръчни лостове от устойчив на корозия анодиран алуминий могат да бъдат настройвани в три степени за предпочитания диапазон. Благодарение на затварящия се механизъм имат зададен момент на затваряне с цел ограничаване на евентуални повреди при падане. Външният им вид подхожда идеално на дизайна на мотоциклета и подчертава индивидуалността му.

Регулируеми стъпенки

Стъпенките от анодиран в черно алуминий обединяват динамичен вид с ергономия и спортен характер от най-висока степен. Благодарение на рифеловата си повърхност и тристепенното регулиране на височината те осигуряват допълнителна устойчивост и оптимален контрол върху мотоциклета.

Протектори за ръчни лостове (Leverguards)

Протекторите за ръчния спирачен лост са уверена заявка по отношение на безкомпромисния спортен дух. Извитите скоби от алуминий и пластмаса предпазват спирачния лост и лоста на съединителя при кормилото от това да бъдат неволно задействани при допир с друго превозно средство или да бъдат повредени при падане на машината.

Спойлер на мотора

Спойлерът на мотора от три части и с красива форма е изработен от устойчива на удар и ултравиолетови лъчи пластмаса и придава индивидуален спортен вид на мотоциклета. Лакираните в цвета на мотоциклета странични панели добавят впечатляващи акценти към външния му вид.

Headlight Pro

С Headlight Pro фаровете са снабдени със светлинен елемент, който служи както за дневни, така и за габаритни светлини. Комбинацията с адаптивни светлини при завой подобрява видимостта както на водача, така и на околните превозни средства, а това подобрява и безопасността.

Тониран ветрозащитен щит Sport

Машината в Style Sport блести в яркия цвят Racingred uni. За впечатляващ контраст се грижат облицовките на радиатора и средната част на корпуса на резервоара в техническо метално-матово гранитно сиво, джантите в Nachtschwarz uni и златистите вилки. По-късият и тониран ветрозащитен щит Sport подчертава динамичния външен вид.

Властелинът на разстоянията.

Винаги на път.

Всеки, който безкомпромисно и уверено преследва завой след завой, се отличава от останалите. Със Style Triple Black неизменно показвате, че за вас мощността е от значение. Интересните контрасти в метално-матово гранитно сиво, джантите в Nachtschwarz uni, черните вилки, както и протекторите за ръце подчертават допълнително спортния външен вид.

+ Прочети още
Регулиране на скоростта

Електронното регулиране на скоростта се активира при скорост над 30 км/ч и контролира скоростта непрекъснато. По този начин то превръща преди всичко по-дългите етапи от пътуване по магистрали в приятно преживяване. Функцията се деактивира при задействане на спирачките, като след натискане на бутона „Resume“ отново се задава избраната скорост.

Стойка за куфар

Красивата стойка за куфар позволява лесно и сигурно закрепване на куфар за пътувания и мека пътническа чанта. Ако няма монтирана чанта, елегантната стойка е почти незабележима.

 

Мека пътническа чанта

Висококачествената мека пътническа чанта от устойчив на износване полиестер впечатлява с практични детайли и обем от 20 литра. Детайли като непромокаем вътрешен джоб, дълъг цип, дръжки за носене и бързодействащи заключващи механизми за лесен монтаж върху мотоциклета осигуряват стабилно положение и изключително практичноборавене.

 

Куфар за пътувания

Висококачествените куфари за пътувания със здрава конструкция предлагат със своите 32 литра обем достатъчно място за багажа за пътуването или за мотоциклетна каска. Те може да се заключват, защитени са от водни пръски и могат по избор да се уголемяват с непромокаем вътрешен джоб – идеалният спътник за кратки и дълги пътувания. Капаците на куфарите са лакирани в подходящ за превозното средство цвят с високо качество.

 

Голяма раница за резервоар

Раницата за резервоар от устойчив полиестер е оборудвана с множество полезни елементи и при нужда обемът ѝ се увеличава от 11 на 16 литра. Допълнително място предлагат отделението за карти и външните джобове. Добре обмисленото закопчаване предлага сигурна опора и позволява изключително практично боравене с раницата.

 

Малка раница за резервоар

Устойчивата малка раница за резервоар със закрепване чрез ремъци е идеалният спътник за кратки пътувания. Главното отделение с подвижен, непромокаем вътрешен джоб, мястото за кабели, обема от 5,5 литра, дръжката за носене и подвижните ремъци за носене през рамо са практични елементи, които изпълняват всички изисквания за удобство в ежедневието.

Комфортна седалка

Благодарение на допълнителна тапицерия комфортната седалка предлага чувствително по-голям комфорт при седнало положение за водача и спътника, а с това и още повече безпроблемни километри. По този начин можете да пътувате спокойно и без умора дори и на по-дълги разстояния.

Навигация

Подготовка за навигация

Подготовката за навигация със стойка и Mount Cradle на закрепването на кормилото служи за сигурно закрепване на BMW навигатора в зоната на видимост на водача. Управлението на системата за навигация и на функциите Connectivity се осъществява удобно от мултиконтролера на кормилото.

 

Навигатор VI

С навигатор VI феновете на пътуванията получават не само това, което са очаквали. Системата превръща планирането на маршрута в детска игра и предлага множество допълнителни функции, които превръщат всяко пътуване в преживяване. Сензорният екран с размери пет инча е водонепроницаем, може да се разчита отлично дори при директна слънчева светлина и осигурява преглед на необходимата информация.

Основна стойка

Основната стойка осигурява стабилно положение на машината и предлага предимства при зареждане, при товарене и разтоварване на куфарите или при работа по поддръжката. Освен това при по-дълъг престой се освобождават гумите и ресорите.

Допълнителни LED фарове

Мощните допълнителни LED фарове осигуряват необходимата видимост при лоши условия на видимост благодарение на разширеното осветяване, с което се превръщат в идеално допълнение към основния фар. LED технологията гарантира експлоатация почти без износване.

Градското момче

Градски открития.

Преодолявате задръстванията винаги с идея за по-кратък маршрут. Без усилие се носите из градската джунгла. Благодарение на разнообразието от ергономични детайли и на височината на седалката от 775 до 870 mm, мотоциклетът ви подхожда идеално на вас и на начина ви на живот. Стартирате го без усилие с функцията Keyless Ride. Практична и винаги с вас: малката топ каса за важните неща.

 

Базовият модел в цвят Lightwhite uni доказва лекото си тегло, подходящо за спортния характер на машината. Облицовките на радиатора и средната част на корпуса на резервоара са в метално-матово гранитно сиво, а седалката – в черно. Джантите в метално-матов бял алуминий допълват изчистения дизайн.

+ Прочети още
Keyless Ride

С Keyless Ride ключът за превозното средство от този момент нататък остава в джоба. Понеже системата за достъп без ключ е изключително удобна и позволява на водача да стартира машината си лесно с натискане на бутона. Ключалката на кормилото и капакът на резервоара също могат да се деблокират по този начин. Така че девизът е: просто сядай и потегляй!

Отопляеми ръкохватки

Никога вече студени ръце: За това се грижат електрическите отопляеми ръкохватки с многостепенно регулиране. Те повишават комфорта и безопасността, тъй като при топли ръце и по-голяма чувствителност на пръстите контролът върху превозното средство се осъществява по-добре. Отоплението на ръкохватките се управлява удобно от комбиниран прекъсвач на кормилото.

Протектори за ръчни лостове

Протекторите за ръчния спирачен лост са уверена заявка по отношение на безкомпромисния спортен дух. Извитите скоби от алуминий и пластмаса предпазват спирачния лост и лоста на съединителя при кормилото от това да бъдат неволно задействани при допир с друго превозно средство или да бъдат повредени при падане на машината.

Стойка за багажник

Върху стабилната стойка за багаж от алуминий с черно прахово покритие можете да закрепяте лесно и сигурно топ каса или други чанти за багаж. Тъй като стойката е закрепена самостоятелно към мотоциклета, поведението при каране с монтирана топ каса се подобрява чувствително, особено при по-висока скорост.

Малка топ каса, 30 l

Малка топ каса, 30 l

Водонепроницаемата пластмасова топ каса със своя обем от 30 литра предлага достатъчно място за каска. Лакираният по избор в метално-матово асфалтово сиво, Blackstorm metallic, Racingred uni или Lightwhite uni капак и шарнирните елементи Soft Close, които позволяват плавно спускане на капака, подчертават впечатлението за високо качество.

Система за контрол на налягането в гумите (RDC)

Системата за контрол на налягането в гумите (RDC) дава информация за актуалното налягане в гумите и при загуба на налягане своевременно сигнализира на водача за възможни опасности. Стойностите могат да се извикват от дисплея на кокпита. По време на движение една жълта сигнална лампа и една червена предупредителна лампа автоматично сигнализират за отклонение от зададените стойности.

ECALL

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига. При това се изпраща позицията на превозното средство и по възможност се изгражда връзката за първи разговор с пострадалото лице. Системата може да се задейства и ръчно, напр. за да се окаже помощ на други участници в пътното движение

Оригинални аксесоари от BMW Motorrad.

Придайте уникален вид на своя F 900 XR В каталога ни с аксесоари ще намерите всичко необходимо, за да придадете изцяло индивидуален вид на своя F 900 XR.

+ Прочети още

Изтегляне на каталога с аксесоарите

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   53.99 MB   |   English

Design your own F 900 XR

F 900 XR

spinner