R 1200 GS

от 29.650,00 лв*
379 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW R 1200 GS.

Още повече приключение.

BMW R 1200 GS. Не може да е повече GS. Положи основите на сегмента при мотоциклетизма за комбиниран спортен модел – и днес все още е уверен лидер в него. Разнообразието – шосета, с висока проходимост, в градски условия, в провинцията, удобство, производителност – в комбинация с легендарната издръжливост и опита от 36-годишното развитие на GS води до създаването на мотоциклет, който отвява конкуренцията. Редица успехи при тестове и награди от технически списания дават изумителното доказателство за това. R 1200 GS винаги е вдъхновявал. Новият модел е напредничав: както по отношение на туринг, така и за производителност при оф-роуд. За вас това означава: повишен комфорт, динамика и повече удоволствие. Накратко: още повече приключение.

Дизайнът на R 1200 GS

Изберете своя стил.

С два различни базови цвята и два нови стила – Exclusive и Rallye – можете още повече да пригодите R 1200 GS към личните си предпочитания. Стиловете се състоят от дизайн на цветовете със специално приспособено стандартно оборудване.

  Black storm металик

  GS поглежда към всяко приключение с динамика и мощност.

  Light white неметалик

  Има особено спортен и лек ефект при каране оф-роуд.

  Стил Exclusive

  Стилът Exclusive с iced chocolate металик поставя фокуса основно върху уверения външен вид.

  Rallye стил

  Със стил Rallye в lupin blue металик амбициозните оф-роуд мотоциклетисти получават максимума, за който са платили.

  Здрав. Динамичен. Силен характер.

  Където и да ви отведе пътешествието, R 1200 GS неминуемо привлича всички погледи. От предницата до задницата – ефектният стил на линията GS крещи за неутолимата жажда за приключение. Висококачествените елементи по дизайна и атрактивните цветове и стилове правят новия GS незаменим. Основният цвят на рамата може да се избере с три различни завършека. Детайли, като поцинкованата облицовка на радиатора, загатват за повишена видима здравина. В стиловете е използвана само неръждаема стомана. Освен това стиловете Exclusive и Rallye притежават свои акценти, допълващи стила: от протектора за резервоара до шрифта на GS логото. R 1200 GS никога не е бил така отличителен – точно като вас.
  + Прочети още

  Готов за всичко, което предстои.

  Готов за всичко, което предстои.

  Иновациите, като предния подкалник, аеродинамичните елементи на крилата и предпазните части за оф-роуд, правят вашия GS дори още по-здрав. При това най-новата технология се приспособява още по-съобразително към различни условия и ви помага в трудни ситуации. Така здраво екипирани можете да завладеете всяко кътче на света със своя GS.

  + Прочети още

  Съвършено управление.

  Съвършено управление.

  Плътната основна рама с двигателя, като поддържащ елемент, осигурява нисък център на тежестта и при завой облекчава управлението, като същевременно придава значителна стабилност на пътя. Елементите на окачването paralever и telelever позволяват съвършено настроена производителност при каране на всеки терен.

  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  92
  kW (125 HP) при 7750 rpm
  125
  Nm при 6500 rpm
  244
  kg тегло без товар, зареден догоре с гориво/готов за път
  850
  mm височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/течно охлаждане

  Мощност за всяка ситуация.

  Мощност за всяка ситуация.

  Изпробван, тестван и доказал се отново и отново при най-високо натоварване: двуцилиндровият боксерен двигател с 92 kW (125 HP). Ефикасен е и има изключително висок въртящ момент: за подчертано удоволствие при каране във всяка ситуация. А и боксерният двигател не е легендарен само с надеждността си. Има и изключително добър характер. Мокрият съединител с функция без прескачане и електрическият дросел съдействат за стабилна доза мощност.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R 1200 GS

  Иновативна технология

  Една икона се среща с технологията.

  R 1200 GS е оборудван с последните подобрения по отношение на технология, удобство и безопасност. Така че от първия модел от серията са налични и режимите на каране „Rain“ и „Road“, както и ASC (Автоматичен контрол на стабилността). Като специално оборудване получавате още безкрайно помощници и системи за сигурност – например електронно регулираното Dynamic ESA от ново поколение. Освен това режимите на каране Pro от специалното оборудване ви предлагат още помощници и системи за сигурност. Например функцията start control, която – освен всичко друго – улеснява запалването при наклон. Динамичният контрол на сцеплението DTC също се намесва внимателно при наклон и увеличава безопасността и динамиката на каране. ABS Pro също помага при накланяне за постепенно задействане на спирачките и така да се избегнат опасни ситуации. А динамичната спирачна светлина предупреждава движещите се отзад превозни средства при инстинктивно натискане на спирачката.
  + Прочети още

  Режими на каране.

  Режими на каране.

  Открийте различни повърхности, с които да се преборите.

  С последното поколение на режими на каране винаги сте с правилното сцепление. Освен стандартните режими на каране „Rain“ и „Road“ можете да персонализирате своя мотоциклет за още повече повърхности с наличните опционални режими на каране (Dynamic и Enduro). Само с един бутон настройвате на правилния режим за секунди, защото вашето приключение не бива да се прекъсва.

  + Прочети още

  Hill Start Control.

  Hill Start Control.

  За повече каране с удоволствие при наклон.

  С Hill Start Control запалването при наклон и спускане е по-лесно. С намеса в частично вградената спирачна система ABS спирачното налягане в системата на задната спирачка автоматично е задържа. Предимството за вас: вече не трябва да задействате постоянно лостчето на спирачките, за да не се върне мотоциклетът назад по невнимание. Идеално за приключение в планината.

  + Прочети още

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA.

  Ново измерение на мотоциклетизъм.

  С последното поколение Dynamic ESA първокласното удобство при каране се повиши още веднъж. Dynamic ESA регулира автоматично окачването в зависимост от състоянието на каране и маневрите, за да отговаря на условията. Дори и при различни натоварвания, оптималното първоначално предварително натягане на пружината при задните амортисьори и съответната сила на омекотяване на вибрацията при пружиниращите елементи винаги са гарантирани. За още повече стабилност, безопасност, производителност и удобство при каране.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност

  Още повече защита. Още повече безопасност. Още по-голяма надеждност. Още по-добър външен вид. С широката гама оборудване и специални аксесоари можете да оптимизирате машината си точно както го искате. Преработени протектори за цилиндър, багажник за две каски, дори и предпазни части при оф-роуд, като по-яки решетки и предпазители за рамата или системи за съхранение. Да превърнете GS във вашата машина.
  + Прочети още
  Защитен панел на двигателя.
  R 1200 GS защитен панел на двигателя
  Предпазител за фар.
  R 1200 GS предпазител за фар
  Стойка за багаж.
  R 1200 GS стойка за багаж
  Алуминиев предпазител за двигател.
  R 1200 GS Алуминиев предпазител за двигател
  Колела с кръстосани спици.
  R 1200 GS колела с кръстосани спици
  HP Enduro степенки.
  R 1200 GS HP Enduro степенки
  Светодиодни фарове с дневна светлина.
  R 1200 GS светодиодни фарове
  Безключово каране
  R 1200 GS Безключово каране

  Една страст, два стила.

  Стил Exclusive.

  Стил Exclusive.

  Елегантната ви визия.

  Обичате ли да се скитате по-дълго навън със своя R 1200 GS? Значи сме мислили за вас, когато правихме стила Exclusive. Удобната седалка осигурява необходимата степен на комфорт – неръждаема стомана и визуални акценти за елегантната ви визия от всеки ъгъл.

  + Прочети още

  Rallye стил

  Rallye стил

  Чист оф-роуд.

  Умолява ви да карате оф-роуд. Безкомпромисни екстри за оф-роуд по стандарт – или опционално. Уникалното финишно покритие за стил Rallye взема пример от цветовете на BMW motorsport. При това са добавени колела в black spoke. Rallye стилът е създаден за вашето оф-роуд приключение.

  + Прочети още

  Три отличителни характеристики.

  Три отличителни характеристики.

  С трите пакета оборудване Туринг, Комфорт и Динамика се подсилват различните черти от характера на GS. С оборудване, като Dynamic ESA, пакетът туринг е идеалният избор за всяко пътуване. В същото време пакетът комфорт обещава абсолютно удоволствие при каране и тласък в безопасността. Освен всичко друго, той включва ръкохватките с подгряване и контрола на налягане на гумите TPC. А при пакета Динамика получавате режим на каране Pro и Shift assistant Pro: за допълнителен спортен характер и пъргавост при всяка ситуация на каране.

  + Прочети още

  Удобство за всеки тип мотоциклетист.

  Удобство за всеки тип мотоциклетист.

  Няма проблем да останете седнали с безбройните височини на седалката. Дори и да сте опитни GS мотоциклетисти и предпочитате да сте изправени при оф-роуд, все пак си струва да поседнете. Защото височините на седалката и разнообразните седалки comfort или rally ви дават всичко. От висока и спортна до удобна и идеална за туринг. Винаги ще се впуснете в приключението с удобство, дори и да сте двама.

  + Прочети още

  Уникално разнообразие.

  Всеки път ново предизвикателство. Никога два пъти по един и същ път. Без познати пътища. Благодарение на безбройните възможности за персонализиране можете да сглобите R 1200 GS, така че да отговоря точно на вашите желания.

  Научете повече

  Открийте духа на GS

  Отново и отново.

  Светът няма граници.

  Опаковайте багажа си и се впуснете в пътуване към непознатото. Ние сме любопитни и знаем, че приключенията ни очакват на всеки ъгъл. Всяка миля ни разкрива непознатото, всяка секунда дава нови перспективи и всяка гледка запечатва картина в паметта. Израстваме с всяко преживяване, всяко приятелство и всяко приключение – това е #spiritofGS. Опознайте хората зад "духа на GS". Изпробвайте и вие GS или се впуснете в изживяването с GS Action на GS Experience. И за всички, които понастоящем са във вихъра на приключение – разкажете ни за него и го споделете с нас с хаштаг #spiritofGS.

  Прочети още

  Облечете се в GS

  Други модели Adventure

  spinner