* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R 1200 GS.

Още повече приключение.

BMW R 1200 GS. Не може да е повече GS. Положи основите на сегмента при мотоциклетизма за комбиниран спортен модел – и днес все още е уверен лидер в него. Разнообразието – шосета, с висока проходимост, в градски условия, в провинцията, удобство, производителност – в комбинация с легендарната издръжливост и опита от 36-годишното развитие на GS води до създаването на мотоциклет, който отвява конкуренцията. Редица успехи при тестове и награди от технически списания дават изумителното доказателство за това. R 1200 GS винаги е вдъхновявал. Новият модел е напредничав: както по отношение на туринг, така и за производителност при оф-роуд. За вас това означава: повишен комфорт, динамика и повече удоволствие. Накратко: още повече приключение.

Дизайнът на R 1200 GS

Изберете своя стил.

С два различни базови цвята и два нови стила – Exclusive и Rallye – можете още повече да пригодите R 1200 GS към личните си предпочитания. Стиловете се състоят от дизайн на цветовете със специално приспособено стандартно оборудване.

  */-->

  Black storm металик

  GS поглежда към всяко приключение с динамика и мощност.

  */-->

  Light white неметалик

  Има особено спортен и лек ефект при каране оф-роуд.

  */-->

  Стил Exclusive

  Стилът Exclusive с iced chocolate металик поставя фокуса основно върху уверения външен вид.

  */-->

  Rallye стил

  Със стил Rallye в lupin blue металик амбициозните оф-роуд мотоциклетисти получават максимума, за който са платили.

  Здрав. Динамичен. Силен характер.

  Където и да ви отведе пътешествието, R 1200 GS неминуемо привлича всички погледи. От предницата до задницата – ефектният стил на линията GS крещи за неутолимата жажда за приключение. Висококачествените елементи по дизайна и атрактивните цветове и стилове правят новия GS незаменим. Основният цвят на рамата може да се избере с три различни завършека. Детайли, като поцинкованата облицовка на радиатора, загатват за повишена видима здравина. В стиловете е използвана само неръждаема стомана. Освен това стиловете Exclusive и Rallye притежават свои акценти, допълващи стила: от протектора за резервоара до шрифта на GS логото. R 1200 GS никога не е бил така отличителен – точно като вас.
  + Прочети още

  Готов за всичко, което предстои.

  Готов за всичко, което предстои.

  Иновациите, като предния подкалник, аеродинамичните елементи на крилата и предпазните части за оф-роуд, правят вашия GS дори още по-здрав. При това най-новата технология се приспособява още по-съобразително към различни условия и ви помага в трудни ситуации. Така здраво екипирани можете да завладеете всяко кътче на света със своя GS.

  + Прочети още

  Съвършено управление.

  Съвършено управление.

  Плътната основна рама с двигателя, като поддържащ елемент, осигурява нисък център на тежестта и при завой облекчава управлението, като същевременно придава значителна стабилност на пътя. Елементите на окачването paralever и telelever позволяват съвършено настроена производителност при каране на всеки терен.

  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  92
  kW (125 HP) при 7750 rpm
  125
  Nm при 6500 rpm
  244
  kg тегло без товар, зареден догоре с гориво/готов за път
  850
  mm височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/течно охлаждане

  Мощност за всяка ситуация.

  Мощност за всяка ситуация.

  Изпробван, тестван и доказал се отново и отново при най-високо натоварване: двуцилиндровият боксерен двигател с 92 kW (125 HP). Ефикасен е и има изключително висок въртящ момент: за подчертано удоволствие при каране във всяка ситуация. А и боксерният двигател не е легендарен само с надеждността си. Има и изключително добър характер. Мокрият съединител с функция без прескачане и електрическият дросел съдействат за стабилна доза мощност.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R 1200 GS

  Иновативна технология

  Една икона се среща с технологията.

  R 1200 GS е оборудван с последните подобрения по отношение на технология, удобство и безопасност. Така че от първия модел от серията са налични и режимите на каране „Rain“ и „Road“, както и ASC (Автоматичен контрол на стабилността). Като специално оборудване получавате още безкрайно помощници и системи за сигурност – например електронно регулираното Dynamic ESA от ново поколение. Освен това режимите на каране Pro от специалното оборудване ви предлагат още помощници и системи за сигурност. Например функцията start control, която – освен всичко друго – улеснява запалването при наклон. Динамичният контрол на сцеплението DTC също се намесва внимателно при наклон и увеличава безопасността и динамиката на каране. ABS Pro също помага при накланяне за постепенно задействане на спирачките и така да се избегнат опасни ситуации. А динамичната спирачна светлина предупреждава движещите се отзад превозни средства при инстинктивно натискане на спирачката.
  + Прочети още

  Режими на каране.

  Режими на каране.

  Открийте различни повърхности, с които да се преборите.

  С последното поколение на режими на каране винаги сте с правилното сцепление. Освен стандартните режими на каране „Rain“ и „Road“ можете да персонализирате своя мотоциклет за още повече повърхности с наличните опционални режими на каране (Dynamic и Enduro). Само с един бутон настройвате на правилния режим за секунди, защото вашето приключение не бива да се прекъсва.

  + Прочети още

  Hill Start Control.

  Hill Start Control.

  За повече каране с удоволствие при наклон.

  С Hill Start Control запалването при наклон и спускане е по-лесно. С намеса в частично вградената спирачна система ABS спирачното налягане в системата на задната спирачка автоматично е задържа. Предимството за вас: вече не трябва да задействате постоянно лостчето на спирачките, за да не се върне мотоциклетът назад по невнимание. Идеално за приключение в планината.

  + Прочети още

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA.

  Ново измерение на мотоциклетизъм.

  С последното поколение Dynamic ESA първокласното удобство при каране се повиши още веднъж. Dynamic ESA регулира автоматично окачването в зависимост от състоянието на каране и маневрите, за да отговаря на условията. Дори и при различни натоварвания, оптималното първоначално предварително натягане на пружината при задните амортисьори и съответната сила на омекотяване на вибрацията при пружиниращите елементи винаги са гарантирани. За още повече стабилност, безопасност, производителност и удобство при каране.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност

  Още повече защита. Още повече безопасност. Още по-голяма надеждност. Още по-добър външен вид. С широката гама оборудване и специални аксесоари можете да оптимизирате машината си точно както го искате. Преработени протектори за цилиндър, багажник за две каски, дори и предпазни части при оф-роуд, като по-яки решетки и предпазители за рамата или системи за съхранение. Да превърнете GS във вашата машина.
  + Прочети още
  Една страст, два стила.

  Стил Exclusive.

  Стил Exclusive.

  Елегантната ви визия.

  Обичате ли да се скитате по-дълго навън със своя R 1200 GS? Значи сме мислили за вас, когато правихме стила Exclusive. Удобната седалка осигурява необходимата степен на комфорт – неръждаема стомана и визуални акценти за елегантната ви визия от всеки ъгъл.

  + Прочети още

  Rallye стил

  Rallye стил

  Чист оф-роуд.

  Умолява ви да карате оф-роуд. Безкомпромисни екстри за оф-роуд по стандарт – или опционално. Уникалното финишно покритие за стил Rallye взема пример от цветовете на BMW motorsport. При това са добавени колела в black spoke. Rallye стилът е създаден за вашето оф-роуд приключение.

  + Прочети още

  Три отличителни характеристики.

  Три отличителни характеристики.

  С трите пакета оборудване Туринг, Комфорт и Динамика се подсилват различните черти от характера на GS. С оборудване, като Dynamic ESA, пакетът туринг е идеалният избор за всяко пътуване. В същото време пакетът комфорт обещава абсолютно удоволствие при каране и тласък в безопасността. Освен всичко друго, той включва ръкохватките с подгряване и контрола на налягане на гумите TPC. А при пакета Динамика получавате режим на каране Pro и Shift assistant Pro: за допълнителен спортен характер и пъргавост при всяка ситуация на каране.

  + Прочети още

  Удобство за всеки тип мотоциклетист.

  Удобство за всеки тип мотоциклетист.

  Няма проблем да останете седнали с безбройните височини на седалката. Дори и да сте опитни GS мотоциклетисти и предпочитате да сте изправени при оф-роуд, все пак си струва да поседнете. Защото височините на седалката и разнообразните седалки comfort или rally ви дават всичко. От висока и спортна до удобна и идеална за туринг. Винаги ще се впуснете в приключението с удобство, дори и да сте двама.

  + Прочети още

  Уникално разнообразие.

  Всеки път ново предизвикателство. Никога два пъти по един и същ път. Без познати пътища. Благодарение на безбройните възможности за персонализиране можете да сглобите R 1200 GS, така че да отговоря точно на вашите желания.

  Научете повече

  Открийте духа на GS

  Отново и отново.

  Светът няма граници.

  Опаковайте багажа си и се впуснете в пътуване към непознатото. Ние сме любопитни и знаем, че приключенията ни очакват на всеки ъгъл. Всяка миля ни разкрива непознатото, всяка секунда дава нови перспективи и всяка гледка запечатва картина в паметта. Израстваме с всяко преживяване, всяко приятелство и всяко приключение – това е #spiritofGS. Опознайте хората зад "духа на GS". Изпробвайте и вие GS или се впуснете в изживяването с GS Action на GS Experience. И за всички, които понастоящем са във вихъра на приключение – разкажете ни за него и го споделете с нас с хаштаг #spiritofGS.

  Прочети още

  Облечете се в GS

  Други модели Adventure