Откривателят

Оборудван за вседи един терен

Обичате да опознавате нови терени и да използвате мотоциклета си до краен предел? R 1250 GS в изпълнение GS Trophy е създаден точно за вас. Лаковото покритие в Gravity blue metallic привлича по магичен начин феновете на International GS Trophy. За да не отстъпвате на издръжливостта на машината си по нищо, тя разполага с рали седалка за ендуро каране. Колелата с кръстосани полирани спици от неръждаема стомана му придават неповторимата офроуд визия. Ендуро стъпенките предлагат повече устойчивост и неплъзгаща се опора при каране по офроуд терен. Виждате от пръв поглед: Тази машина ви позволява да поискате всичко.

+ Прочети още
To the configurator external-link-arrow-slim
Рали седалка

Рали седелката подчертава характерния офроуд вид на машината и предлага повече свобода на движение благодарение на по-твърдата тапицерия и намалената дължина на разкрача – перфектно за амбициозно каране по пресечен терен.

Колела с кръстосани спици

Подходящите за различни терени колела с кръстосани и високогланцови спици от благородна стомана осигуряват перфектен офроуд вид.

Ендуро алуминиева защита на двигателя

Разработеният специално за офроуд каране устойчив ендуро алуминиев предпазител за двигателя го защитава ефективно от повреди в долната част.

Ендуро стъпенки

Ендуро стъпенките ви дават повече стабилност при пътуване по пресечен терен благодарение на по-широката и по-дългата си площ за стъпване. Те са особено нехлъзгащи се, което ви дава повече сигурност, когато карате изправени. Като цяло ще усетите подобрен контрол над превозното средство, без да ограничавате управлението на скоростния лост и лоста на крачната спирачка.

Покорител на километрите

Комфортно на всеки километър

За вас пътят е цел, всяко натискане на газта – истинска радост от следващия километър. R 1250 GS с пакет за туринг и пакет за комфорт е мотоциклетът за вас. Неговата LED осветителна технология внася светлина във всяка тъмнина, а подгряването на седалката ви осигурява приятна топлина по време на дълги пътувания. Топ касата Vario и куфарът Vario от двете страни предлагат много място за допълнителен багаж – тук ще има достатъчно място за багажа ви. А благодарение на надеждния навигатор вашите пътувания по непознати маршрути ще са още по-лесни, сигурни и спокойни.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакет за комфорт

Пакетът за комфорт включва Keyless Ride, удобни отопляеми ръкохватки и хромирана изпускателна система за отвеждане на отработените газове.

Пакет за туринг

Пакетът за туринг включва регулиране на скоростта, подготовка за навигация и предпазител за ръцете, както и стойка за куфар.

LED осветителна технология

Адаптивни светлини при завой

Адаптивните светлини при завой осигуряват значително по-добро осветление на пътното платно при каране със завои.

Многофункционални мигачи

LED на многофункционалните мигачи могат да светят едновременно в жълта мигаща светлина, като червени стоп-сигнали или като задни светлини.

Допълнителни LED фарове

Мощните светодиодни допълнителни фарове осигуряват добра видимост дори и при условия на лоша светлина.

Подгряване на седалката

Подгряването на седалката с отделни настройки за водача и пътника осигурява допълнителен комфорт и неограничено удоволствие от пътуването и в по-студените сезони.

Опц. 719 комплект фрезовани части Storm II

Комплектът фрезовани части Storm II на ексклузивната Option 719 добавя определящи дизайна висококачествени компоненти, изпълнени в суров сребрист цвят.

Място за допълнителен багаж

Стойка за Vario топ каса и подплатена облегалка

Непромокаемата Vario топ каса с патентован двустепенен механизъм за регулиране предлага променлив обем от 25 до 35 литра. Стойката за топ каса служи за сигурно закрепване на Vario топ касата, а подплатената облегалка за Vario топ касата осигурява повече комфорт за спътника както при кратки, така и при дълги пътувания.

Vario куфар

Vario куфарът с патентован механизъм за регулиране осигурява променлив обем от 30 до 39 литра отляво и от 20 до 29 литра отдясно.

Navigator VI

С навигатор VI феновете на пътуванията получават не само това, което са очаквали. Освен перфектното водене по маршрута системата предлага и множество допълнителни функции.

Покорителят на терени

Към черните пътища

Слизане от пътя и каране извън него: R 1250 GS с ендуро пакет и динамичен пакет е вашият партньор за трудното офроуд каране. В спортен стил Rallye той ви дава всичко, необходимо за вашето приключение. Ветрозащитният щит Rallye подчертава впечатляващият му дизайн, а спортният шумозаглушител му придава мощен звук. Благодарение на ендуро предпазителя за двигателя от алуминий и на защитния капак на цилиндровата глава няма прегради пред вашата страст към приключения.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Ендуро пакет

Ендуро пакетът с гуми за всякакъв терен, спортни пружини, повдигане на кормилото и предпазител за двигателя повишава пригодността на мотоциклета за офроуд.

Динамичен пакет

Динамичният пакет включва Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), режим на каране Pro и асистент за превключване на скоростите Pro.

Рали Style

Стилът Rallye подчертава спортният потенциал на туристическото ендуро.

Спортен шумозаглушител.

Спортният шумозаглушител от титан с карбонова капачка осигурява плътен звук и превръща всяко пътуване в оптично и акустично изживяване.

Защита на двигателя

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя

Разработеният специално за офроуд каране устойчив ендуро алуминиев предпазител за двигателя го защитава ефективно от повреди в долната част

Защитен капак на цилиндровата глава

Защитният капак на цилиндровата глава от анодизиран алуминий предпазва цилиндровата глава от повреди и подобрява вида на мотоциклета.

Място за допълнителен багаж

Алуминиева топ каса

Здравата топ каса от алуминий с обем от 32 литра осигурява място за вашата каска и впечатлява дори и при екстремни условия.

Алуминиев куфар, вкл. стойка за куфар

Здравият алуминиев куфар осигурява обем от 36 литра отдясно и обем от 44 литра отляво. Многото практични елементи впечатляват дори и при екстремни условия. Алуминиевият куфар може да се закрепва лесно и стабилно отдясно и отляво на стабилната стойка за куфар от полирана неръждаема стомана.

Комплект за разширение на обема за алуминиев куфар Limited Edition 40 Years GS

Комплектът за разширение на обема за алуминиев куфар увеличава обема на куфарите от всяка страна с около 13,5 литра обем за багаж, т.е. до 27 литра допълнителен обем.

Ветрозащитен щит Rallye, тониран

Тонираният ветрозащитен щит Rallye подобрява визуално машината.

Елегантният

Черно във всички нюанси

За ексклузивен външен вид: R 1250 GS в стил Triple Black има блестящи и матови детайли и кара черният цвят да блести във всичките му нюанси. Неговата LED осветителна технология не само осветява силуета му, но ви дава пълна видимост при всички условия на осветеност. За впечатляващия външен вид и благородния завършек допринасят и джантите с кръстосани спици, тонираният ветрозащитен щит и висококачествените алуминиеви фрезовани части Option 719 в сребристо-черно.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Стил Triple Black

В стил Triple Black туристическото ендуро има приглушено елегантен чар.

Осветителен пакет

Осветителният пакет включва Headlight Pro с дневни светлини и адаптивни светлини при завой, Cruising Light отпред и многофункционални мигачи отзад.

Колела с кръстосани спици в черно

Стабилните колела с кръстосани спици са напълно подходящи за различни терени и правят офроуд видът истински перфектен.

Опц. 719 комплект фрезовани части Shadow и Shadow II

Комплектът фрезовани части Shadow на Option 719 подчертава с висококачествените си алуминиеви компоненти в черно/сребристо спортния характер на мотоциклета.

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя, черен

Здравият и лек ендуро предпазител за двигателя от алуминий с черно покритие осигурява ефективна защита от удари от камъни и повреди, особено при каране офроуд.

Тониран ветрозащитен щит

Тонираният ветрозащитен щит подчертава спортния вид на мотоциклета. Специалното покритие предотвратява трайното надраскване.

Облицовки на радиатора „Style“ в черно

Облицовките на радиатора „Style“ от неръждаема стомана са с черно покритие и подчертават динамичния характер на машината.

Оформете своя R 1250 GS

От лаковото покритие до оригиналното оборудване на BMW Motorrad – в конфигуратора можете да създадете своя собствен мечтан мотоциклет.

Към конфигуратора
spinner