Специално издание
R 1250 GS – Edition 40 Years GS

от 37 384 лв*
395 лв. на месец с 3asy Ride

* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

R 1250 GS във вариант „Edition 40 Years GS“

Идеална ефективност, легендарен дизайн

BMW GS е първопроходец, който от 40 години съчетава универсалност и уникално усещане при каране. Това отбелязваме с R 1250 GS във вариант „Edition 40 Years GS“. Във впечатляващия черно-жълт външен вид на легендарния R 100 GS оживява историята на GS. В R 1250 GS уникалният дизайн се комбинира с модерни функции като разширените режими на каране Pro и боксерния двигател ShiftCam. Можете да се възползвате от сигурно разгръщане на мощността и безгранично удоволствие от карането на всякакъв терен. Без значение дали на пътя или извън него – заедно ще изживеете #SpiritOfGS.

Акценти на Edition 40 Years GS

Уникален дизайн за юбилея: На базата на R 100 GS с псевдоним Bumblebee, машината впечатлява с комбинацията от черно и жълто. Характерните елементи на дизайна превръщат легендарният външен вид в истинска сензация и карат мотоциклета да заблести в блясъка на повече от 40-годишната история на GS.

+ Прочети още
Предница със стикер „40 Jahre GS“
Това е стикерът „40 Jahre GS“ в близък план.
Предпазител за ръцете в жълто като оптичен акцент
Това е Edition 40 Years GS с жълт предпазител за ръце.
Черно-жълт капак на цилиндровата глава от Option 719
Това е Edition 40 Years GS с капаци за цилиндрова глава от Option 719 в черно-жълто.
Резервоар с надпис „1250“и лого „Option 719“
Това е резервоарът на Edition 40 Years GS с надпис 1250 и лого Option 719 в подробен изглед.
Седалка в жълто и черно
Това е черно-жълтата седалка на Edition 40 Years GS със стикер GS.
Силен силует с мощен боксерен двигател
Това е изглед отгоре на R 1250 GS с надпис 1250 и издаващ се боксерен двигател с капак на цилиндровата глава от Option 719 фрезовани части.
Спортен ветрозащитен щит в жълто
Това е спортният ветрозащитен щит в жълто на Edition 40 Years GS.
Златисто кормило
Това е Edition 40 Years GS със златисто кормило.

R 1250 GS – винаги добра основа

R 1250 GS – винаги добра основа

Отвън „Edition 40 Years GS“, отвътре изцяло R 1250 GS: с модерното си техническо оборудване този GS е идеалният партньор за вашето приключение. Неговият опционален режим на каране Pro с ново регулиране на момента на съпротивление на двигателя (MSR) осигурява удоволствие от карането във всяка ситуация, а модерната осветителна технология гарантира най-добро осветяване и оптимална видимост. Научете всичко за разнообразните функции и варианти на R 1250 GS.

+ Прочети още

40 години жажда за приключения

От Африка до Централна Азия: за 40 години мотоциклетът GS е обиколил целия свят. Мотоциклет, който покорява всеки един терен и всяка улица – поема смело напред и се изправя срещу стихиите. GS е пионер сред ендуро мотоциклетите за пътешествия.

+ Прочети още
1980
1980 г. – началото на първия GS модел, R 80 G/S
6
6 поколения CS с различни вариации на модела
40
40 години уникални изживявания с легендата GS
1.2
1,2 – До днес са произведени над 1,2 милиона модела GS

Никой път не е непроходим, никоя дестинация не е прекалено далече: GS означава свят, пълен с предизвикателства и глад за следващото приключение – той е направен за истинските откриватели. От самото начало той е перфектният мотоциклет за пътувания. Със серията „Adventure“ BMW продължава да насочва иновациите напред, като оборудва GS още по-добре за дълги пътувания по света. Той е здрав, универсален и дава възможност за сигурно управление. От 40 години той е правилният партньор за истински предизвикателства.

+ Прочети още
От офроуд спорт до улицата

От 1978 до 1980 г.:

През 1978 г. BMW Motorrad създава истинско вълнение с предшественика на първия GS: GS 80 печели два златни медала на световното първенство Six Days. Тази машина е разработена от дизайнери на фирмата, при това без специална поръчка. Но успехът оправдава усилията на инженери и механици: Вашият мотоциклет Ви осигурява истинско удоволствие от пътуването както по пътя, така и извън него,  и се е появил на пазара през 1980 г. под донякъде промененото наименование BMW R 80 G/S.

Започва победоносният ход

От 1980 до 1987 г.:

С GS BMW Motorrad успява да постигне перфектният синтез между пътя и терена извън него. Без значение от настилката, водачът владее машината във всяка една ситуация и се наслаждава на максимален комфорт при дълги пътувания. Акцентът тук е върху единичното люлеещо се рамо (Monolever), за първи път вградено в мотоциклет в световен мащаб – то прави възможно по-ниското тегло и дава възможност за бърза смяна на задното колело. С R 80 G/S BMW Motorrad създава сегмента на големите и удобни туристически ендуро – и го владее и до днес.

GS набира сила: повече работен обем, повече мощ

От 1987 до 1996 г.:

Новият върхов модел R 100 GS предлага сериозен работен обем – това е най-мощният и най-бърз мотоциклет ендуро на пазара. Двушарнирното рамо Paralever при задното колело осигурява безпроблемно управление на пътя и извън него. Машината е позната със забележителното си лаково покритие в черно и жълто под името Bumblebee. И до днес цветът е важен елемент за любителите и украсява специалния модел тази година – Edition 40 Years GS.

Нова глава за мотоциклетите ендуро за пътешествия

От 1994 до 2003 г.:

GS се превръща в икона, но никога не престава да се променя: През 1994 г. R 1100 GS е първият мотоциклет ендуро с боксерен двигател с четири клапана. Машината впечатлява с лекото управление извън пътната настилка и с отличните си качества за дълги пътувания. Качествата на турера се развиват целенасочено, а през 2002 г. са адаптирани още по-добре с R 1150 GS Adventure към потребностите на пътуващите на дълги разстояния – ражда се серията Adventure.

От един цилиндър към два цилиндъра

От 2000 до 2008 г.

Много обичаните и търсените от начинаещите водачи модели FunduroF 650 и F 650 ST преминават в началото на новото хилядолетие през преработване на концепцията за двигателя. Благодарение на новия едноцилиндров агрегат с водно охлаждане водачите на F 650 GS и F 650 GS Dakar изживяват не само достатъчно мощност за ежедневието, но и типично чувство за ендуро. През 2008 г. двата изцяло новоразработени модела ендуро F 650 GS и F 800 GS са оборудвани с двуцилиндров редови двигател с водно охлаждане. Това означава приключения в чист вид дори и в средния клас.

Боксерен двигател – от въздушно към водно охлаждане

От 2004 до 2017 г.

През 2004 г. BMW Motorrad представя наново R 1200 GS. Машината получава повече работен обем, мощност и по-голям въртящ момент, което я прави още по-динамична върху всеки един терен – при това вече е 30 килограма по-лека. Почти десет години по-късно започва нова ера, тъй като инженерите на BMW Motorrad оборудват R 1200 GS с боксерен двигател с водно охлаждане – абсолютна новост за времето си. Освен това мотоциклетът получава полуактивна ходова част с Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), което повишава до ново ниво управлението и комфорта при пътуване.

GS е още по-силен

И в годините след това BMW Motorrad продължава работата си по мита BMW GS. Любимият R 1250 GS се представя с осъвършенстван двуцилиндров боксерен двигател. Благодарение на променливото управление на гърбичните разпределителни валове BMW ShiftCam той предлага повече мощност във всеки диапазон на оборотите и прави GS още по-уверен. В допълнение всички модели от средния клас F 750 GS и F 850 GS продължават да се развиват непрекъснато и осигуряват още повече удоволствие при каране благодарение на по-големия работен обем и променената ходова част.

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

#SpiritOfGS

От 40 години насам #SpiritofGS събира любителите на мотоциклети и се разпространява от общността в целия свят. Просто се качете на мотоциклета, изживейте нови приключения и открийте непознатото – заедно създаваме винаги нови истории. Получете вдъхновение за нови преживявания от общността на GS. Изживейте #SpiritofGS.

+ Прочети още

Изживейте приключенията на общността на GS

Поемете на вълнуващо приключение с GS и нашата нова поредица Adventures of a Lifetime.

+ Прочети още

Още за #SpiritofGS

spinner