Събудихме любопитството ти? Запознай се с детайлите около това прекрасно предложение.

BMW R 1250 GS Adventure

Нито една дестинация не е прекалено далече

Става дума за откриване на света. Непрекъснат стремеж към нещо ново. R 1250 GS Adventure е кралят на туристическите ендуро. Непроходимите маршрути, неблагоприятните условия и най-отдалечените дестинации са му познати от самото му създаване. Затова продължихме да оптимизираме високия стандарт по отношение на пригодността за далечни пътувания и комфорта. От системите за помощ на водача през осветителната технология и разширените режими за каране до USB гнездото – R 1250 GS Adventure ви предлага всичко необходимо за проучване на непознати места. А благодарение на мощния боксерен двигател с BMW ShiftCam лесно достигате всяка цел. Защото знаем: Вашите идеи за пътешествия по света са безкрайни. Просто типично #SpiritOfGS.

Акценти за откриване

R 1250 GS Adventure е у дома навсякъде по света. Никоя дестинация не е прекалено далече, никоя настилка не е чужда. От улицата към черните пътища и обратно. Който не знае, какво го очаква по пътя, може да разчита на мотоциклета си до най-малкия детайл. С R 1250 GS Adventure можете да изпитате още по-интензивно удоволствие от дългите разстояния. Комфортен и сигурен. Винаги готов за още няколко километра – и то километри с нещо допълнително.

+ Прочети още
Серийни LED мигачи с опция Cruising Light
Това са серийните LED мигачи с опция Cruising Light.
Удобно повдигане на кормилото
Това е R 1250 GS Adventure с повдигане на кормилото.
Голям максимален пробег благодарение на резервоара от 30 литра
Това е 30 литровият резервоар на R 1250 GS Adventure.
Подгряване на седалката
Това е седалката с подгряване.
Адаптивни светлини при завой с въртящи се LED фарове
Това е предният фар на R 1250 GS Adventure.
Режими на каране Pro и ECO режим
Това са режимите на каране Pro с ECO режим.
DTC и ABS Pro в серийно производство
Това са системите DTC и ABS Pro на R 1250 GS Adventure.
TFT дисплей с Connectivity, USB гнездо за зареждане и регулируем ветрозащитен щи
Да хвърлим поглед към кокпита на R 1250 GS Adventure.

Спокойно на неизвестен терен

Спокойно на неизвестен терен

Комфортната ергономия и положението на седалката на R 1250 GS Adventure осигуряват добър обзор при всяка ситуация и ви позволяват лесно да овладявате мотоциклета. Благодарение на повдигането на кормилото с 30 mm можете да управлявате мотоциклета сигурно и комфортно в изправен стоеж дори и ако сте висок водач или пък сте извън асфалтираните пътища. Освен това различните варианти за височина на седалката от 790 до 910 mm и големият избор от седалки гарантират, че ще намерите подходящия за вас R 1250 GS Adventure. А подгряването на седалката прави всяко пътуване още по-приятно за вас и спътника ви.

+ Прочети още

LED осветителна технология

Това е видео за съвременната LED осветителна технология на R 1250 GS Adventure.

LED осветителна технология

Повече осветеност и добра видимост: Въртящите се фарове с пълна LED технология и адаптивните светлини при завой гарантират сигурно и на постоянна далечина на осветяване – настрани, нагоре и надолу. В зависимост от наклона, натоварването и легналото положение на завоите. 

Така светлината е винаги там, където отивате. LED мигачите с опция Cruising Light осигуряват продължително приглушено осветяване напред за впечатляващ вид. В същото време многофункционалните LED мигачи отзад повишават пасивната безопасност. Други акценти: функция Welcome и Goodbye, както и предни светлини, които се активират при изключено запалване, което е много практично при маневриране в тъмнина.

+ Прочети още

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Мощен, сигурен, надежден

100
kW (136 к.с.) при 7750 об/мин
143
Nm максимален въртящ момент при 6250 об/мин
1,254
ccm работен обем
30
литра обем на резервоара

Вдъхновяващ плавен ход

Сигурен, надежден, мощен. Точно такъв, какъвто трябва да бъде оптималният спътник в познати и непознати светове. Боксерният двигател на R 1250 GS Adventure превръща дългите разстояния в истинско удоволствие благодарение на променливото управление на гърбичните разпределителни валове BMW ShiftCam. За вас това означава: повече плавен ход в ниския диапазон на оборотите и висок въртящ момент във всеки диапазон на оборотите. От това се получава балансирана плавност на хода, която прави карането на вашия R 1250 GS Adventure сигурно и едновременно с това динамично.

+ Прочети още

Така звучат приключенията

Толкова уникален, колкото са целите ви

Вдъхновение при всеки поглед

Впечатлението: мощен, здрав. Към това се прибавя и чувството, че можете да овладеете всеки терен – това е впечатлението, което прави всеки R 1250 GS Adventure. Сега само от вас зависи, колко далеч искате да отидете.

  Rallye

  Висока мощност: динамичният Racingblue металик подчертава спортната страна на R 1250 GS Adventure.

  GS Trophy

  Вече легенда: R 1250 GS Adventure в дизайн GS Trophy. Наситеният цвят Gravity blue metallic подчертава несравнимия му глад за приключение. Динамичните акценти и изразителните ивици акцентират върху това: застоят не е опция.

  Triple Black

  Чиста елегантност: матовите и блестящите детайли на лаковото покритие в Black storm металик/черно/Agate grey подчертават мощния силует на вашия GS.

  Icegrey uni

  С цвят Ice grey uni с контрасти от сребристо и черно и впечатляваща седалка в червено/черно този мотоциклет означава истинско чувство за GS.

  Оборудван за зова на далечината

  Оборудван за зова на далечината

  Утъпканите пътеки не са за вас? Не са и за R 1250 GS Adventure. Благодарение на богатото допълнително оборудване като пакет за туризъм с подготовка за навигация или стойностите за куфари можете да персонализирате машината като такава, както и да знаете. За вдъхновение сме подготвили вечерта три предложения: от достатъчно място за допълнителен багаж за най-далечни разстояния, чрез специфично за индустриално оборудване за любителите на офроуда до особено благородния завършек. Направете R 1250 GS Adventure вашия мотоциклет за прикачване.

  + Прочети още

  Други модели

  spinner