* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

НОВОТО BMW R 1250 GS Adventure.

Създадено за приключения.

Новото BMW R 1250 GS Adventure е създадено да преодолява всяко препятствие, да покорява всяка една дестинация. Без значение какъв е теренът, могъщият мотоциклет се справя с лекота. Освен с по-високата си мощност, двигателят се характеризира и с още по-линейна работа. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, мощността е 136 к.с.,, максималният въртящ момент е 143 Нм, а начинът по който се доставят те е изключително контролируем. Една от причините за това е изцяло новата технология BMW ShiftCam. Благодарение на нея новият боксер е винаги готов за мощно ускорение, без значение от предавката. Без значение е и естеството на терена към твоята дестинация, защото BMW R 1250 GS Adventure ще те отведе там независимо от всичко.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW R 1250 GS Adventure.

Една дестинация – произволен маршрут.

Не обичаш да следваш утъпканите пътища? Тогава можеш да превърнеш своето BMW R 1250 GS Adventure в своята уникална машина. Всички варианти идват с колела със спици и защитни елементи, подсилващи излъчването за могъщество. Те обаче се характеризират и със своите особености, придаващи индивидуалност. Базовият вариант е боядисан в студения и елегантен цвят Ice Grey. Изпълнението Exclusive излъчва стил и увереност, а HP версията подчертава спортните черти на характера на R 1250 GS Adventure. Без значение кой вариант ще избереш, твоята машина ще е винаги готова за приключение.

  Ice grey

  Базовото изпълнение е боядисано в елегантния Ice grey, който прави мотоциклета еднакво привлекателен, независимо дали е на пътя или извън него. Основната рама и кормилото са сребристи, а двигателя, ботуша на кардана, спирачните апарати и протекторите на ръцете са в черно. Седалката е в контрастната и привлекателна комбинация черно/червено.

  Изпълнение HP

  HP версията подчертава спортния характер на R 1250 GS Adventure. Тя комбинира цветовете Light white, Racing blue металик и Racing red по особено динамичен начин. Колелата и спирачните апарати в златисто правят могъщия GS още по-забележителен, както и големите лога HP и GS.

  Изпълнение Exclusive

  Елегантна и експресивна комбинация от цветове, в чиято основа седи матовия металик Kalamata. Повърхностите и оборудването са изключително висококачествени, спирачните апарати са златисти, а колелата са боядисани в черно. Големите надписи не крият самочувствието на тази изключително способна машина.

  3 години гаранция

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

  1254
  куб. см работен обем
  136
  к.с. при 7750 об/мин
  143
  Нм при 6250 об/мин
  217
  макс. полезен товар

  Открий нови култури.

  Открий нови култури.

  BMW Motorrad открива нова глава в историята си, с технологията за променливо газоразпределение BMW ShiftCam. Какви са предимствата и за теб? По-гладка работа на двигателя в ниските оборотни режими и висок въртящ момент, независимо от оборотите. Всичко това резултира в едно още по-убедително управление на R 1250 GS Adventure. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, мощността е 136 к.с., а максималният въртящ момент е 143 Нм при 6250 об/мин. Характеристики, които означават още по-голяма еластичност, още по-мощно ускорение и още по-силно усещане за могъщество. Освен за повече тяга, BMW ShiftCam технологията допринася и за оптимизиране на горивните процеси и подобрява ефективността на машината.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 GS Adventure.

  Това е ново.

  BMW Motorrad Spezial.

  BMW Motorrad Spezial.

  Гамата на BMW Motorrad Spezial ти дава прекрасна възможност да персонализираш своя R 1250 GS Adventure с разнообразие от висококачествени фрезовани компоненти. Можеш да избереш подчертаващите спортния характер на мотора двуцветни компоненти от серията HP, или пък фрезованите компоненти от серията 719 Classic

  Пакетите включват:

  • Капаци за цилиндровите глави, ляв/десен
  • Капак за челото на двигателя
  • Капак за разширителния съд, ляв/десен
  • Регулируемо лостче на спирачката
  • Регулируемо лостче на съединителя
  • Огледала, ляво/дясно
  • Регулируеми степенки, отляво/отдясно
  + Прочети още

  Режими за каране Pro.

  Режими за каране Pro.

  Опционалните Riding Modes Pro допълнително разширяват функционалността на машината. Освен чувствителността на газта, те влияят също на работата на ABS системата, динамичния контрол на сцеплението и на окачването Dynamic ESA. В допълнение, Pro режимите идват и с HSC Pro и Dynamic Brake Assist DBC, който прави спирането в екстремни ситуации по-сигурно.

  + Прочети още

  BMW R 1250 GS ADVENTURE В ДЕТАЙЛИ.

  30-литров резервоар.
  BMW R 1250 GS Adventure with the 30-litre fuel tank
  Стандартен 6,5-инчов TFT дисплей и Connectivity.
  BMW R 1250 GS Adventure with connectivity, view of the TFT display
  Голямо стъкло.
  BMW R 1250 GS Adventure with big windscreen
  Стандартен фар с изцяло LED техника.
  Riding scene with the BMW R 1250 GS Adventure in the mountains on unpaved road
  BMW ShiftCam.
  View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
  Изпълнение HP.
  BMW R 1250 GS Adventure in front of a mountain backdrop
  Разнообразие от седалки.
  View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
  Изпълнение Exclusive.
  BMW R 1250 GS Adventure in the Exclusive style

  ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

  Твоят перфектен R 1250 GS Adventure.

  Гамата от опции и оригинални аксесоари за R 1250 GS Adventure е всеобхватна. Можеш да конфигурираш своя GS по изцяло твой вкус.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ

  ЕКИПИРОВКА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

  СХОДЕН ТИП МОТОЦИКЛЕТИ

  spinner